Zeplin Network Tanıtım

İnşallah Ana Partnerden bu konuda olumlu habeler gelir bir an önce. Bende 1-2 kanal hazırlayıp yeniden partnerinizle çalışmak istiyorum. Umarım Şubat ortası gibi yeniden alımlar açılır. Bende kanalları bu tarihlere kadar bir yere bağlamayı düşünmüyorum. Zeplin i bekleyeceğim. Peki görüşmeleriniz var mı hocam yeniden alımlarla ilgili. Partnerden size verilen bir tarih yada bilgi var mı acaba bu konuda. Görüşmek dileğiyle. :)

Ozan hocam öncelikle her türlü desteğin için çok teşekkürler , sizin sorunuza da cevaben genel bir açıklama yapalım.

Partnerle sürekli görüşme halindeyiz , hem bizim hem de onların ortak görüşü riski sıfırlayıp öyle devam etmemiz yönünde , bunun içinde şu an için gerekli olan tek şey zaman. Öyle gözüküyorki bu ay içinde alımlar açılmayacak ancak açıldığı zamanda bu seferkinden çok daha uzun süreli olucak. Çok kısa sürede çok hızlı büyüdük ve bu bize ciddi bir tecrübe kazandırdı. Mart veya Nisan ayında kanal alımına devam etmeyi planlıyoruz. Bizimle çalışmak isteyenlere tavsiyem kaliteli kanal yapmaya devam etmeleri yönünde şu anda yapacağınız kanallar mart nisan ayında 1-2 ayını doldurmuş kanallar olucak ve diğer şartlarıda sağladığı takdirde network'ümüze katılacaktır.

Ocak ayı ödemeleriniz de artık bildiğiniz gibi Şubatın 20-25i arasında hesaplarınızda olucaktır.

---------- Spam Engelliyici 12:03 ---------- Önceki Mesaj 11:55 ----------

hocam elimde iyi izlenim ve güzel abonesi olan bir kanalım var başvuru yapmak istedim ama alımlar kapalı yazıyor.izlenim 208bin abone ise 416dır sizin partnere bağlamak istiyorum videolar geçen ayın 4ü ve 5inde atıldı

Hocam şartlarınız partner için uygun gözüküyor ancak yukarıda da belirttiğim gibi alımları bir süre daha açmayı düşünmüyoruz.

Ozan hocam öncelikle her türlü desteğin için çok teşekkürler , sizin sorunuza da cevaben genel bir açıklama yapalım.

Partnerle sürekli görüşme halindeyiz , hem bizim hem de onların ortak görüşü riski sıfırlayıp öyle devam etmemiz yönünde , bunun içinde şu an için gerekli olan tek şey zaman. Öyle gözüküyorki bu ay içinde alımlar açılmayacak ancak açıldığı zamanda bu seferkinden çok daha uzun süreli olucak. Çok kısa sürede çok hızlı büyüdük ve bu bize ciddi bir tecrübe kazandırdı. Mart veya Nisan ayında kanal alımına devam etmeyi planlıyoruz. Bizimle çalışmak isteyenlere tavsiyem kaliteli kanal yapmaya devam etmeleri yönünde şu anda yapacağınız kanallar mart nisan ayında 1-2 ayını doldurmuş kanallar olucak ve diğer şartlarıda sağladığı takdirde network'ümüze katılacaktır.

Çok Teşekkürler. Bu haberi duyduğumuz iyi oldu. O halde biz hemen kanalları kurup hazırlamaya başlayalım ki Mart geldiğinde hazır olsun. Uzun vadeli ve sağlam kanallarla yola devam etmek en güzeli dediğiniz gibi. Tam destek yanınızdayım. Siz bana en zor anımda yardımızı esirgemediniz ve sayenizde aydır ilk kez ödeme aldım Youtube den. Görüşmek dileğiyle hocam. İyi çalışmalar. :)

[MENTION=7888]jargon45[/MENTION] merhaba hocam. Atılan kanalların ödemesi yapılacakmıdır?

[MENTION=7888]jargon45[/MENTION] merhaba hocam. Atılan kanalların ödemesi yapılacakmıdır?

Hocam bize dahil olduğunuz süreçte kazandığınız her tutar kapansa da atılsa da ödendi şu ana kadar ve ödenmeye devam edeceği şeklinde konuştuk. Kesin konuşmak bizim elimizde değil tabiki ancak herhangi bir aksi durumda zaten bilgilendirme yaparız. Şu an bir aksilik gözükmüyor zamanı geldiğinde ödeme konusunu açarım yine :)

ocak ayının ödemeleri yapılacak mı hocam? Ya da ihtimal nedir :) (Atılan kanallar)

ocak ödemeleriyle ilgili gelişme var mı hocam? geçen ayın 17'sinde başlamıştı sanırım.

Hocam bize dahil olduğunuz süreçte kazandığınız her tutar kapansa da atılsa da ödendi şu ana kadar ve ödenmeye devam edeceği şeklinde konuştuk. Kesin konuşmak bizim elimizde değil tabiki ancak herhangi bir aksi durumda zaten bilgilendirme yaparız. Şu an bir aksilik gözükmüyor zamanı geldiğinde ödeme konusunu açarım yine :)

spam alımı var mı acaba :)

Bu networkün sahibi arkadaş dürüst ve ilgili bir arkadaştı. Keşke partnerden atılma olayları olmadan uzun süre çalışma şansımız olsaydı..

Ödemeleri Zeplin alırsa ödeyecektir o konuda da kuşkunuz olmasın

arkadaş ile ilgili hiç bir sıkıntı duyulacak bir durum yok zaten. en azından benim açımdan. ama insanlar ister istemez merak ediyor. buna bende dahilim. kısa süreli oldu tanışmışlığımız, konuşmuşluğumuz. ama inşaAllah ileriki zamanlar da daha da iyi olur tüm şartlar hem kendisi, hemde bizler için.

bu ayın 21 i ne kadar süre var sabredelim geç olsun sağlam olsun :)

Bu networkün sahibi arkadaş dürüst ve ilgili bir arkadaştı. Keşke partnerden atılma olayları olmadan uzun süre çalışma şansımız olsaydı..

Ödemeleri Zeplin alırsa ödeyecektir o konuda da kuşkunuz olmasın

arkadaş ile ilgili hiç bir sıkıntı duyulacak bir durum yok zaten. en azından benim açımdan. ama insanlar ister istemez merak ediyor. buna bende dahilim. kısa süreli oldu tanışmışlığımız, konuşmuşluğumuz. ama inşaAllah ileriki zamanlar da daha da iyi olur tüm şartlar hem kendisi, hemde bizler için.

Ben de şimdi açıklama yapmak için foruma girmiştimki yazılarınızı gördüm , güzel yorumlarınız için teşekkür ediyorum :) . Ödemelerde herhangi bir sıkıntı yok , raporlar bize yeni ulaştı ancak cenazemiz olduğu için henüz ilgilenemedik. Ödemeleri hafta içi en geç cumaya kadar tamamlarız o konuda şüpheniz olmasın. Alımlar için de Nisan ayında tekrardan başlayacağız o konuda partnerle netleştirdik ya da daha doğrusu en geç Nisan diyelim daha önce açılma ihtimali de mevcut.

Son düzenleme:
Partnerle görüşmelerimiz sonucunda alımlara başlama tarihimiz netleşti. 1 Nisan'da kanal alımına kaldığımız yerden devam ediyoruz. Kanallarını bekleten arkadaşlar vardı , onları haberdar etmek için önceden yazmak istedim ancak şartlarımız henüz netleşmedi , geçen seferkine göre daha az sayıda alım yapacağız. Şartlarımız netleşip , alımlar başladığında tekrardan duyuracağım. Teşekkürler

Son düzenleme:
Partnerle görüşmelerimiz sonucunda alımlara başlama tarihimiz netleşti. 1 Nisan'da kanal alımına kaldığımız yerden devam ediyoruz. Kanallarını bekleten arkadaşlar vardı , onları haberdar etmek için önceden yazmak istedim ancak şartlarımız henüz netleşmedi , geçen seferkine göre daha az sayıda alım yapacağız. Şartlarımız netleşip , alımlar başladığında tekrardan duyuracağım. Teşekkürler

Çok iyi hocam hayırlısı ile sizle kazanmaya devam edeceğiz.

sonun be hocam :) pusuya yattık sizi bekliyoruz :D

ödeme yöntemleri arasında gene webmoney olacak mı hocam? [MENTION=7888]jargon45[/MENTION]

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri