Hiç alamamaktan kanalın ünlemli yatmasından iyidir bana göre..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kaç aydır ödeme alıyorsunuz spamden sıkıntısız hocam
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hiç alamamaktan kanalın ünlemli yatmasından iyidir bana göre..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Konumuz bu değil
Konumuz bu değil
acık kanal odemesi %50 mi olucak ?
Hocam çabalarınız için teşekkürler konunuzuda okudum ama toparlamak açısından net olarak sormak istiyorum. Şuan net olarak açık sorunsuz spam kanallara %30 kesinti, telifli veya kapanmış kanallara %50 kesintiyle ödemeyi sorunsuz yapabiliyormusunuz? Ona göre yol haritamızı çizelim![]()
Teşekkürler
açık kanallara da % 50 ödendiği kesin mi doğru mu ? yoksa sadece telifli ve kapanan kanallara % 50 açıklara % 70 mi ?
Eğer ki açık ve sağlam kanallara da % 50 ise hocam kusura bakma ama soygun bu resmen. Kanalları unlink ettiğinde para kazanması gitmeyecekse + videolara eşleşen göndermeyeceklerse benim kanalları atın hocam partnerden adsenseden devam etsinler kanallarım.
[MENTION=7888]jargon45[/MENTION] kesinlesmeler bellimi
acık kanallara %50 odeme yapıcaksa 1 kanalım baglı atın kanalı adsenseden devam edelim. daha neler gorucez bakalım. networkler legal dolandırıcılıkta yeni sistem oldu artık
acık kanallara %50 odeme yapıcaksa 1 kanalım baglı atın kanalı adsenseden devam edelim. daha neler gorucez bakalım. networkler legal dolandırıcılıkta yeni sistem oldu artık
Adsensedeki devam etmez o kanal ünlem yer
niye daha once adsenseye baglıydı ?
sorun o degil zaten, sorun 70 denilip odeme gunu 50 ye dusmesi. ben kanalımı bu networkte istemiyorum. baglantıyı ayır dedim zaten insallah atarlar kanalı. kanal kazandırmasada olur. yeterki bu networke gitmesin para. adsense unleme bile dusse baska networkler var bu arada
Daha önce başka network'ten çıkıp bizimkine geçmek isteyen bir kanal olmuştu ancak o network'ten çıkar çıkmaz para kazanması kırmızı olduğu için biz bağlayamadık , sebebini araştırdığımızda daha öncesinde adsense bağlı olduğu içindi. Ama dediğim gibi talebiniz neyse yerine getirmeye çalışırız
niye daha once adsenseye baglıydı ?
sorun o degil zaten, sorun 70 denilip odeme gunu 50 ye dusmesi. ben kanalımı bu networkte istemiyorum. baglantıyı ayır dedim zaten insallah atarlar kanalı. kanal kazandırmasada olur. yeterki bu networke gitmesin para. adsense unleme bile dusse baska networkler var bu arada
Arkadaşlar konuda da daha önce belirttiğim gibi bu ayki tüm kanalları %50 lik oranla kesinleştirdikleri için partnerle 2-3 gündür anlaşmazlık yaşıyoruz en son geldiğimiz nokta eğer tekrardan konuyu açarsanız mevcut kanalları da unlink edip , bizimle çalışmayı sonlandıracaklarını belirttiler.
Ortada daha önceden verilen bir söz olduğunu , konuşmaları vs defalarca belirtmeme rağmen , biz size böyle bir durum olabileceğini belirtmiştik , spam kanallardan dolayı kendimizi riske sokuyorsak , bunun karşılığını almamız gerekiyor vs. ayaklarını çektiler.
Neticesinde ipler onların elinde olduğu için son sözü onlar söylüyorlar malesef , yapabileceğim kadar baskı yaptım ancak aşama kanalların hepsini atmaya kadar gelince ve ortada yapacakları Nisan ve Mayıs ödemeleri olunca elimiz zayıf kalıyor. Bu ayki kanal kapanmalarımız da beklenenden yüksek olunca açıkçası gözleri korktu.
Bildiğiniz gibi forumda hiç ödemeyen birçok partneri gördükten sonra , kapanan kanalları 20-25 günde ödemeye bu şekilde devam ettikleri sürece biz partnerle çalışmayı sürdürmek istiyoruz
En son aşamada , ben kendi alacaklarımdan büyük ölçüde feragat edip , webmoney'e vereceğimiz komisyonu da düştükten sonra , maksimum kesinleştirilen oran %50 oldu.
Sonuç olarak mevcut durumda yapabileceklerimize gelirsek, ödemelerin 1-2 içinde tamamlanmasını sağlayıp , en azından telifli ve kapanan kanalların ödemesinde sorun yaşamadan devam edebilmek.
2-3 gündür bu konuyla uğraştığım için skype'tan yazanlara bugün dönüş yapacağım.
Bu arada samimiyetime inanmayan 1 kişi bile olursa Skype'tan konuşma görüntülerini veya raporun görüntülerini sunabilirim.
Nisan Kazançları en geç Salı günü ( büyük ihtimalle Pazartesi ) webmoney cüzdanlarınızda olucaktır .
Arkdaşların söyledikleri doğrudur
Partnerden çıkarılan kanalın para kazanması kapatılıyor
Adsense bağlanmıyor.
İstisnalar kaideyi bozmaz.
Zepline gelecek olursak bu noktadan sonra zeplin benim içinde bitmiştir.
%50 kesintimi olur arkadaşlar resmen zahmetsiz ortak oldular bize.
Kapanma otanı yuksekmiş..... E zaten partner riske girmesin diye az az alım yapıyorsunuz ayın yarısı başvurular açılsın diye beklemekle geçiyor.
Hadi bunu geçtim bu oran baştan söylense sıkıntı yoktu lakin yarın öbürgün kesinti oranı %70 veya %90 deseler ki bu kaaktersizlerden beklenir.. Bunuda bırak artık kapananı ödemiyoruz deseler? Bunlardan bu da beklenir.
Bu yüzden zeplinle yürümek artık zor
Jargon hocam laflarım sana değil sana söz veripte senide arada bırakan ana partner olacak kansızlara. Sende aada kaldın sende mahçupsun farkındayız.
Lakin kendileri kanallardan %15 kesinti yaparken zeplinden %50 kesmeleri çok saçma bir durum.. Resmen bizle çalışmayın diyor adamlar.
Acizane önerim sende kendine başka bir hubluk ayarla. Bu dallamalar yüzünden burda kimseyle ters düşme. Sözünün arkasında duran partner varsa onu bul ordan mnc yap.
Herkese geçmiş olsun allah sonumuzu hayr etsin..
Hocam bizim partnerle sözleşme imzaladığımız günden bugüne kadar ufak tefek sıkıntılar dışında hiç problem yaşamadık, bu seferki durumdan sonra benim de sert tepki vermemden dolayı onlarında çıkışı sert oldu ve biraz aramız açıldı açıkçası , onlar kendi gözünde biz zaten kapanmalar yüksek olursa böyle bir durum olabileceğini belirtmiştik tavrı sergiledi ve ipler onların elinde olunca da sonuç olarak onların dediği oluyor.
Ancak onlara defalarca bu oranlardan dolayı onlarında gelirlerinin düşeceğini belirttim. Tahminim şudurki belli bir zaman sonra farkına varacaklar ve tekrardan yükselteceklerdir , bu konuda belli bir zaman geçince tekrardan görüşeceğim. Şu an bu verilen oranların düşük olduğunun onlarda farkındalar ,ancak panellerine düşen telifleri vs. kazanca dönüştürme peşindeler.
Bu şartlarda bu orandan daha düşük bir oran vermelerilerine açıkçası hiç ihtimal vermiyorum , olur da bir gün biz kapananı ödemeyeceğiz derlerse o zaman sizlere de gerekli açıklamayı yapıp , anlaşmamızı bitiririm ancak 20-25 günde kapanan kanal ödemelerini sorunsuz yaptıkları sürece çalışmaya devam edeceğiz. Öte yandan diğer birçok partnerle de hubluğum mevcut ancak inanın bu şartlarda bile bundan daha iyi sunabileceğim bir partner mevcut değil , Eleştirileriniz ve tavsiyeleriniz için teşekkürler
---------- Spam Engelliyici 16:54 ---------- Önceki Mesaj 15:59 ----------
23.05.2016 11:54:06 'e kadar başvuranlardan davetiyesi gelenler : [MENTION=10068]hassonya[/MENTION] , [MENTION=7796]Hakan[/MENTION] Çxxxxxxxx , [MENTION=13132]imparator[/MENTION] [MENTION=8218]gurkano[/MENTION] [MENTION=9004]tuncay1979[/MENTION]
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.