Zeplin'den Büyük Yılbaşı Çekilişi - ( PS4 Ödüllü )

Bunda bile yedek çıktık. Milli piyango amorti çıktı. Bir dersten kıl payı geçicem heralde. Hayat hep böyle gidiyor :) Kazanan arkadaşları tebrik ederim. Hocam 1. yedek çıktık bari temenni bir şey gönderirir misiniz ? Playstation 3 de olabilir :D [MENTION=7888]jargon45[/MENTION]

Bunda bile yedek çıktık. Milli piyango amorti çıktı. Bir dersten kıl payı geçicem heralde. Hayat hep böyle gidiyor :) Kazanan arkadaşları tebrik ederim. Hocam 1. yedek çıktık bari temenni bir şey gönderirir misiniz ? Playstation 3 de olabilir :D [MENTION=7888]jargon45[/MENTION]

Ne diyelim şans hocam :) Asillerden dönüş yapmayan olursa öncelik sizin olucak :)

vay be yedeklere kaldık.bu da bir başarı.teşekkürler

Kazanan arkadaşlar isterse anında nakite çevirilir pm atması yeterli İstanbul Ankara elden teslimat olabilir.

@mlh19 sanada cıkmadı :D bugun diyodun ya oturma odasındaki televizyonda bile oynarım diye :D :D

48. yorumu yapmışım 47'ye çıkmış. :)
Teselli ikramiyesi yok mu hocam? :D

Çok umutluydum yine hüsran çıkanların hepsi 2 basamaklı yada 3 basamaklı 1 basamaklı olsa nolurdu :D

vay arkadaş işten geldim bilgisayarı açtım forum sayfasını bir yeniledim 3 yeni etiketlenme diyor allah allah dedim bir girdim kazanmışız ben şok ben iptal ilk defa adam gibi bir şey kazandım şu çekilişlerden teşekkürler zeplin networkçüm :D

3 Asil Kazanımızda dönüş yaptılar ve bilgilerini aldık , PS4 'lerin siparişi geçildi , elinize geçtiği zaman konu üzerinden dönüş yaparsanız seviriniz :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri