YouTube'da Para Kazanmak İçin Artık 10,000 Görüntülenme Şart!

Hmmm sonunda anladım sorunu. 3dkda bir reklam koymuşlar, sarı çizgiler var ama pcde reklamlar çıkmıyo. Demek reklamlar sadece mobilde çıkıyo. Ondan kimse şikayet etmiyo.
Pc de de görünüyor, reklamları kontrol etmek için açıp sarı çizgilere bakarsan görünmüyor ama açıp aralıksız izlersen video reklamlar çıkıyor uzun videolarda. Mobilde daha yoğun çıkıyor tabi, zaten çoğu içerikte izlenimlerin %80 i mobilden geliyor, reklam çıkanlar o yüden etkilenmiyor.
Yani sarı çizgi varsa reklam da vardır

Bu reklam sorunu sadece spamcılar için sorun, yeni bir spam güncellemesi bu sanırım, teknik problem vs değil bu, basbaya önlem almışlar.
 
Pc de de görünüyor, reklamları kontrol etmek için açıp sarı çizgilere bakarsan görünmüyor ama açıp aralıksız izlersen video reklamlar çıkıyor uzun videolarda. Mobilde daha yoğun çıkıyor tabi, zaten çoğu içerikte izlenimlerin %80 i mobilden geliyor, reklam çıkanlar o yüden etkilenmiyor.
Yani sarı çizgi varsa reklam da vardır

Bu reklam sorunu sadece spamcılar için sorun, yeni bir spam güncellemesi bu sanırım, teknik problem vs değil bu, basbaya önlem almışlar.

Bence partnerden partnere değişiyor. Sonuçta atv kendi mcn sini oluşturmuş.. Birde atv spam ın alasını yapıyor. El insaf 3 dakikada 1 reklam mı olur yahu :D
 
Ben pcden verdiğin linki 30dk falan seyrettim hiç reklam çıkmadı, senin pcde de reklam çıkmıyo dimi?
12. dakikada çıktı reklam
Adblock açık olmasın sende

1.png
 
Arkadaşlar hep aynı reklamlar, 2 den fazla çıkmıyor. Eskien bir gördüğüm reklamı bir daha asla görmezdim sürekli farklı gelirdi durmadan. Sadece telefonda aynı reklamlar gelirdi oda oyun. Gerçi reklamında yayınlanan ülkeyle alakası var ama youtube un çıkıp açıklama yapması lazım, kaliteli reklam verenleri geri gelecek mi ne olacak gibisinden.
 
reklam sorunundan önce 3.5 (dolar tl ne derseniz) şimdi 1 veriyor
 
reklam sorunu düzeldi gibi bende bu sabah itibariyle ama mobil den girdim fark edermi bilmem ayrıca 30 k izlenme çektim 2 gun arayla ondan sonra çıkmaya başladı
 
reklamlar düzelmemiş ki. onaylı kanallara bakın. sarı çizgi var sadece bazı videolarda ama reklam yok.
 
Kanallin onaylandigini nerden anlayacagiz? 10k alti kanallarda da reklamlar var bende.

EDIT: Tamam kendim hallettim.
 
Son düzenleme:
''Para Kazanma İçin Uygun Değil'' ibaresi mi çıkıyor peki videolar da henüz 10k şartını karşılamıyorsa arkadaşlar? 22 videoyu render alıp attım hepsinin doları çizik şekilde çıktı. O olay, bu olay mı yani? :)
Bir çok kanalım bu şekilde. Bu olay mı yani 10k şartı? Yalnız bu ekran aldıgım kanalın toplam izlenimi şuan 15k civarında ama gene de dolarlar çizik. :/
O0NJqz.jpg
 
Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

  • Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

    Alternatif header

    Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

    Görünüm Modu Seçimi

    Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

    Izgara Görünümü

    Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

    Resimli Izgara Modu

    Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

    Yan Paneli Kapat

    Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

    Sabit Yan Panel

    Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

    Box görünüm

    Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

    Köşe Yuvarlama Kontrolü

    Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

  • Renginizi seçin

    Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri