Ben ödemelerin istikrarlı bir şekilde yapıldığını düşünüyorum.
Yani her ay bir sürü çeşitli tarih veriliyor ve sonuçta sonraki ayın adsense ödemeleri geldikten bir kaç gün sonra ödemeler yapılıyor. Hiç paramız kalmadı yani Zeplin'de.

Ama, ödeme tarihi ile ilgili yapılan hiç bir açıklamaya da güvenmemek gerekiyor. İstikrar sürekli ödeme tarihi verilip sonra ertelenmesi şeklinde oluyor.
Süreç şu şekilde işliyor. ödeme yapılınca kısa süre sonrası için tarih veriliyor. Sonra bu tarih bir kaç kez erteleniyor. Sonraki ayın adsense ödemesi yapılmaya yakın bu tarihten sonraki bir kaç gün olarak son kez kesin ibaresiyle yenileniyor, bu sırada
mutlaka sonraki aynı ödemesinin de o ayın sonuna kadar yapılacağı söyleniyor. Sonra başa dönüyoruz, aynı işlemler tekrar ediyor.
Sayın Zeplin Yetkilisi [MENTION=7888]jargon45[/MENTION] ben kendi adıma ve bir çok arkadaşım adına söylüyorum. Erken bir tarihte ödeme yapılsa iyi olur tabii, ama olmuyorsa da her ay aynı şekilde bir kaç kez ödeme tarihi yenilenmesi yerine bir sonraki ayın ödemesi geldiğinde ödeme yapacağınızı söyleyin. ödemelerimizi aldıktan sonra sorun yok. Ama sizden bu açıklamayı yapmanızı bekliyoruz.