İçerik Paylaşım Konuları - ANKET -

İçerik Paylaşım Konuları

  • İçerik Adı Paylaşımları Serbest Olsun

    Oy: 237 54,2%
  • İçerik Adı Paylaşımları Yasaklansın.

    Oy: 200 45,8%

  • Kullanılan toplam oy
    437
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Funny-cats-Top-25-most-funniest-and-incredible-cat-pictures-4.jpg
niye hep böyle fotoğraflar atıyosun?
 
diyelim ki içerik paylaşımı yasaklandı bu sefer satmak için mücadele olacak? peki bunların satışı serbest olacak mı?
 
Yeter artık. Konuyla ilgili yorum yapacaksanız yapın, sohbet konusu, kedi paylaşım konusu değil bu. Daha siz bu ciddiyetteyken yöneticileri ne hakla suçluyorsunuz anlamıyorum.
 
İnsanlara faydalı olmak elbet iyi bir şey. Ancak şu anda kazananların elinden ekmeğini almakta ayıp olur. Bende kazananları merak ediyorum nasıl yapıyorlar, ne yapıyorlar diye adamlar araştırıyor buluyor demekki. Bizde bir yerlere gelmek için araştırmamız gerek. Hazıra konarsak hep öyle gider diye düşünüyorum. Yani bende kazananların yerinde olsam onlar gibi düşünürdüm.
 
Bence kesinlikle yasak olmalı sebebini anlamak isteyen şu konuda ki yorumları baştan sona okusunlar. Birbirimize bu kadar tahammülsüzken birbirimizin ekmeğine videolarına mı saygı gösterip tahammül edeceğiz ? Kimseyi ekmeğinden etmenin bir manası yok ( bence )
 
Yeter artık. Konuyla ilgili yorum yapacaksanız yapın, sohbet konusu, kedi paylaşım konusu değil bu. Daha siz bu ciddiyetteyken yöneticileri ne hakla suçluyorsunuz anlamıyorum.

Tamam bir daha paylaşmayız peki siz o siyasi paylaşım yapan ve terbiyesizlik yapan arkadaşa niye birşey demiyorsunuz merak ediyorum.
 
Serbest olsun diyenler kazanacaklarını sanıyolar ama o kategoride 3000 aktif üye varsa 3000 tane kanal gelecek + 2.kanallar sahte telifler flaglar yine kazanamayacaklar.


Serbest olsun diyenlerin %80 kazanamayan insanlardır.Bu forumun amaçı zaten ünlem geçmeyi anlatıyoruz bende 2 adet anlattım yardım oldumu sahte telif yedinizmi kanalınız kapandımı yine yardım ediyoruz.
 
ben araştırayım gecemi gündüzüme katayım,bazı uyanıklar gelsin hazıra konsun-yok öyle yağma,oyum red ..

tabiki YASAKLANMALI !!!
 
İçerik paylaşılmasına karşı çıkılmasının tek sebebi kazanç düşüklüğü yaşayacak olmamız falan değil önce şunda bir anlaşıp karşı çıkanlara para kölesi olmuş insanlar muamelesi yapmaktan vazgeçelim.

Kendi kategorisini bulmuş aylardır o kategoride çalışan bir sürü insan var forum içinden biri o kategoriyi söylediğinde ki o kategori gerçekten çok izlenim alacak bir kategoriyse o adamın önüne geçmek için elinden geleni yapacak insanlar var.

Forum açıldığında hiç kimse şunu şunu yükleyin de demedi arkadaşlar burası paylaşım forumu doğru ama açın bakın Serkan abinin konularına haber,trafik kazası vb örneklerden başka bir şey söylemedi biz nasıl ki o örneklerden yola çıkarak kendi kategorimizi bulduysak henüz kategori bulamayan arkadaşlarda aynısını yapabilir.
 
Demokrasi özgürlüğü başkalarına zarar vermeyecek kadar özgürdür.

Anket tam olarak demokratik değil bana göre, oylamaya sunulmadan yasaklanması gereken bir konu.
 
Bu forumda o kadar şey paylaşıyo kategori bari paylaşılmasın birazcık emek verin herşeyi neden başkasından bekliyorsunuz.

benim paylaşma amacım bu işe yeni giren arkadaşlara destek olmak amaçlıdır varın siz paylaşmayın ama ben elime geçtikçe paylaşacağım. bu forumun ilk zamanları herkes herşeyi paylaşırdı ve herkes teşekkür ederdi. neden mi? çünkü 2013 yılının ilk aylarında çoğumuz tam olarak bilmiyordu yt'de nereden para kazanılacağını zaman geçti devran döndü o günlerde işi öğrenenler bugünler yapılan paylaşımlara kızar oldu. herkes sadece ben diyor. o kategoriyi sadece ben çalışayım istiyor.
 
Kategori paylaşımlarıda yöntem satışlarıda yöntem konularıda yasaklansın
 
Demokrasi özgürlüğü başkalarına zarar vermeyecek kadar özgürdür.

Anket tam olarak demokratik değil bana göre, oylamaya sunulmadan yasaklanması gereken bir konu.

Aynen öyle özgün bile olsa bu ülkede içerik paylaşımı yasak olmalı.
 
Gordugum uzere konu anket olmaktan cikmis yine fanatizme donusmus...

Cok basit bir soru soracagim, eger icerik paylasimi yasak olursa asagidaki kategorileri ne yapmayi dusunuyorsunuz?

Youtube'daki En guzel Kanallar - YTPara.Com - YouTube Destek Forumu - YouTube Videoları ile Para Kazan-Video Yukle Para Kazan - En Kolay, En hızlı Kazanç Yöntemi

Youtube Yabancı Video Kaynak Siteleri - YTPara.Com - YouTube Destek Forumu - YouTube Videoları ile Para Kazan-Video Yukle Para Kazan - En Kolay, En hızlı Kazanç Yöntemi

Dunyadan Youtube Teknikleri - YTPara.Com - YouTube Destek Forumu - YouTube Videoları ile Para Kazan-Video Yukle Para Kazan - En Kolay, En hızlı Kazanç Yöntemi

Youtube Kazanc Artırma Yolları - YTPara.Com - YouTube Destek Forumu - YouTube Videoları ile Para Kazan-Video Yukle Para Kazan - En Kolay, En hızlı Kazanç Yöntemi

http://www.ytpara.com/serk-nyt-konu...e-para-kazanmak-kazanc-artirmak-konu-1-a.html

Yabancı Özgün Kanallar-Videolar - YTPara.Com - YouTube Destek Forumu - YouTube Videoları ile Para Kazan-Video Yukle Para Kazan - En Kolay, En hızlı Kazanç Yöntemi

Özgün Çalışma Fikirleri - YTPara.Com - YouTube Destek Forumu - YouTube Videoları ile Para Kazan-Video Yukle Para Kazan - En Kolay, En hızlı Kazanç Yöntemi

Yukaridaki kategori, alt kategori ve konulari inceleyin bakin neler bulacaksiniz. Hepsinde icerik paylasilmis...

Simdi icinizden biri cikip " Ya burada ozgun icin konular da var" diyebilir. O arkadasa da cevabimi bastan vereyim, icerik iceriktir.. Ozgun de olsa icerik paylasimini kisitlarsaniz bunu da kisitlamalisiniz..
 
Ben ocaktan beri forumda yim hiç görmedim gidin şu kategori yi çalışın diyen. Yeni yeni türedi hatta çizgi film ve film calisilmasin diye "evime avukat geldi yok karakoldan aradilar" "Disney mahkemeye verdi" diyenler vardı.ne oldu şimdi şu an forum nereye gidiyor.heryerde yazıyoruz ciziyoruz madem paylaşmak istiyorsun bir grup kur guvendiklerinle Paylaş neden benim uykusuz kalıp tonla para harcadığı masraf girdiğim kategoriyi buraya koyuyorsun.bu işin sonu iyi değil paylaşım serbest olursa ben bütün dillere ait keyword leri dokerim kategori değil keyword. @mNote yönetim olarak sizlerin tutumunu da anlamıyorum daha geçen gün himen32 konusunu actiniz bu herkesin başına mi gelmeli sizce.

buyrun [MENTION=9224]mNote[/MENTION] hocanın konusu http://www.ytpara.com/youtube-ban/43824-flag-atan-karaktersiz-nasil-bulunur-mnote.html

mobil mesaj
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

  • Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

    Alternatif header

    Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

    Görünüm Modu Seçimi

    Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

    Izgara Görünümü

    Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

    Resimli Izgara Modu

    Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

    Yan Paneli Kapat

    Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

    Sabit Yan Panel

    Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

    Box görünüm

    Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

    Köşe Yuvarlama Kontrolü

    Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

  • Renginizi seçin

    Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri