01.Eki.2013 - 31.Eki.2013 Hiç işlem yok

B
  • Kullanıcı Bonna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
sorunlu kanalları ya da kanalı silince bı sıkıntı olmuyormus diye duyum aldım hocam.ona binaen acık kalsın diyorum ama bilgi kesin ve netse tasıyabilirim tabi

sen bilirsin hocam ben taşımıştım .

---------- Mesaj saat 21:19:39 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:18:06 civarında gönderildi. ----------

hoşbulduk umarım yatar paralarımız

Bugün hit kaybı yaşadın mı hocam o adsense'de?

arkadaşlar kasım ayı toplam kazançları aralığın 15 gibi mi kesinleşiyor?

kasım ayında toplam kazançlar bin lira oldu diyelim pin aralıkta ödeme kesinleşince mi gönderilecek?

öyleyse çok bekleyeceğiz. :S ben ayın 15 ine kadar olan toplam kazanç o ay kesinleşir sanıyordum yanılmış mıyım?

arkadaşlar kasım ayı toplam kazançları aralığın 15 gibi mi kesinleşiyor?

kasım ayında toplam kazançlar bin lira oldu diyelim pin aralıkta ödeme kesinleşince mi gönderilecek?

öyleyse çok bekleyeceğiz. :S ben ayın 15 ine kadar olan toplam kazanç o ay kesinleşir sanıyordum yanılmış mıyım?

Kasım kazançları aralık 12-15 arası kesinleşir.Pin aralık 12 de yola çıkar.

benim hesap hala kesinleşmedi arkadaşlar, sizlerde durum nedir ?

Merhaba arkadaşlar, [MENTION=84]schizopat[/MENTION] [MENTION=4068]DieWithHonoR[/MENTION] [MENTION=1715]organikmakale[/MENTION] [MENTION=3001]zzinan[/MENTION] [MENTION=4058]furkan889[/MENTION] [MENTION=2344]fsever[/MENTION] [MENTION=4089]kasta37[/MENTION] [MENTION=3317]powerstorm[/MENTION] [MENTION=2536]payniko[/MENTION] [MENTION=129]jokerboy[/MENTION] [MENTION=491]indispensable[/MENTION] [MENTION=4521]jacksparrow45[/MENTION] [MENTION=1316]Alex[/MENTION] ve Ben

Olmak üzere toplam 14 kişiyiz ve bizim hesaplar kesinleşmedi.
Eğer 19.11.13 Saat 16-18 Arası hesaplar kesinleşmezse,daha da kesinleşmez.
Ya adsense banlanır ya paranın üzerine bir bardak su içeriz.
14 kişiyiz ama sanırım bi 20 adsense var kesinleşmeyen.
Sizden ricam ingilizcesi biraz iyi olan arkadaşlar yabancı YT kazanç forumlarına baksın incelesin acaba aynı durumda olanlar var mı?
Bazı arkadaşlarımızda TR deki YT kazanç forumlarına baksın.

Zaten ayın 21'i geldiği gibi supportu mail yağmuruna tutarız hep beraber.

Merhaba arkadaşlar, [MENTION=84]schizopat[/MENTION] [MENTION=4068]DieWithHonoR[/MENTION] [MENTION=1715]organikmakale[/MENTION] [MENTION=3001]zzinan[/MENTION] [MENTION=4058]furkan889[/MENTION] [MENTION=2344]fsever[/MENTION] [MENTION=4089]kasta37[/MENTION] [MENTION=3317]powerstorm[/MENTION] [MENTION=2536]payniko[/MENTION] [MENTION=129]jokerboy[/MENTION] [MENTION=491]indispensable[/MENTION] [MENTION=4521]jacksparrow45[/MENTION] [MENTION=1316]Alex[/MENTION] ve Ben

Olmak üzere toplam 14 kişiyiz ve bizim hesaplar kesinleşmedi.
Eğer 19.11.13 Saat 16-18 Arası hesaplar kesinleşmezse,daha da kesinleşmez.
Ya adsense banlanır ya paranın üzerine bir bardak su içeriz.
14 kişiyiz ama sanırım bi 20 adsense var kesinleşmeyen.
Sizden ricam ingilizcesi biraz iyi olan arkadaşlar yabancı YT kazanç forumlarına baksın incelesin acaba aynı durumda olanlar var mı?
Bazı arkadaşlarımızda TR deki YT kazanç forumlarına baksın.

Zaten ayın 21'i geldiği gibi supportu mail yağmuruna tutarız hep beraber.

kesinleşmesin artık önemli değilde adsense yalan olmasın benım korkum o bu ay kazanılandan olmak istemiyorum.

kesinleşmesin artık önemli değilde adsense yalan olmasın benım korkum o bu ay kazanılandan olmak istemiyorum.

Kardeşim ben de o yüzden o adsense'de 1-2 kanal bıraktım sadece anormal bişey oldugunu anlamasınlar diye.Bu ay 200 300 tl kazanmıştır günlük şuan 20 30 bişeyler geliyor ama eğer kesinleşme olmazsa o kanalları da taşıyacağım hayır sorun o değil içerde 759 kesinleşmiş var :S

Kardeşim ben de o yüzden o adsense'de 1-2 kanal bıraktım sadece anormal bişey oldugunu anlamasınlar diye.Bu ay 200 300 tl kazanmıştır günlük şuan 20 30 bişeyler geliyor ama eğer kesinleşme olmazsa o kanalları da taşıyacağım hayır sorun o değil içerde 759 kesinleşmiş var :S

bizim kanallar google+ zımbırtısına karambole gitti.bakalım inş düzelir de alırız paramızı

hocam kanallarla ilgisi yok kı bız adsense'i beklıyoruz sorun YT 'da değil Google'da

kanalların para kazanma devre dışı kalınca demekki şüphelendimi ne yaptıysa bekletiyor zaten pek birşey kalmadıbugun yarın kesin öğreneceğiz.Umalımda adsense zarar vermeden atlatalım şu 2 günü bidahaki ay alalım ödemeyi gerekirse.

kanalların para kazanma devre dışı kalınca demekki şüphelendimi ne yaptıysa bekletiyor zaten pek birşey kalmadıbugun yarın kesin öğreneceğiz.Umalımda adsense zarar vermeden atlatalım şu 2 günü bidahaki ay alalım ödemeyi gerekirse.

aynen adsense'e zarar gelmesin başka bişey istemez.

bir kere daha olmustu ayin 18 inde almistik paralari ekimi ben unuttum sizde unutun gencler

Arkadaşlar daha belli olmadı adsense kazançları.Bu gidişle bu ayın parasının üstüne soğuk su içicez.

arkadaşlar konuda açtım bakan olmadı benimde ikinci adsense hesabımda izlenim ve tıklanım olmasına rağmen veri yok yazıyor ay sonuna geldik halen böyle

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri