aramıza h.g
hoşbulduk umarım yatar paralarımız
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
aramıza h.g
sorunlu kanalları ya da kanalı silince bı sıkıntı olmuyormus diye duyum aldım hocam.ona binaen acık kalsın diyorum ama bilgi kesin ve netse tasıyabilirim tabi
hoşbulduk umarım yatar paralarımız
arkadaşlar kasım ayı toplam kazançları aralığın 15 gibi mi kesinleşiyor?
kasım ayında toplam kazançlar bin lira oldu diyelim pin aralıkta ödeme kesinleşince mi gönderilecek?
öyleyse çok bekleyeceğiz. :S ben ayın 15 ine kadar olan toplam kazanç o ay kesinleşir sanıyordum yanılmış mıyım?
Merhaba arkadaşlar, [MENTION=84]schizopat[/MENTION] [MENTION=4068]DieWithHonoR[/MENTION] [MENTION=1715]organikmakale[/MENTION] [MENTION=3001]zzinan[/MENTION] [MENTION=4058]furkan889[/MENTION] [MENTION=2344]fsever[/MENTION] [MENTION=4089]kasta37[/MENTION] [MENTION=3317]powerstorm[/MENTION] [MENTION=2536]payniko[/MENTION] [MENTION=129]jokerboy[/MENTION] [MENTION=491]indispensable[/MENTION] [MENTION=4521]jacksparrow45[/MENTION] [MENTION=1316]Alex[/MENTION] ve Ben
Olmak üzere toplam 14 kişiyiz ve bizim hesaplar kesinleşmedi.
Eğer 19.11.13 Saat 16-18 Arası hesaplar kesinleşmezse,daha da kesinleşmez.
Ya adsense banlanır ya paranın üzerine bir bardak su içeriz.
14 kişiyiz ama sanırım bi 20 adsense var kesinleşmeyen.
Sizden ricam ingilizcesi biraz iyi olan arkadaşlar yabancı YT kazanç forumlarına baksın incelesin acaba aynı durumda olanlar var mı?
Bazı arkadaşlarımızda TR deki YT kazanç forumlarına baksın.
Zaten ayın 21'i geldiği gibi supportu mail yağmuruna tutarız hep beraber.
kesinleşmesin artık önemli değilde adsense yalan olmasın benım korkum o bu ay kazanılandan olmak istemiyorum.
Kardeşim ben de o yüzden o adsense'de 1-2 kanal bıraktım sadece anormal bişey oldugunu anlamasınlar diye.Bu ay 200 300 tl kazanmıştır günlük şuan 20 30 bişeyler geliyor ama eğer kesinleşme olmazsa o kanalları da taşıyacağım hayır sorun o değil içerde 759 kesinleşmiş var :S
bizim kanallar google+ zımbırtısına karambole gitti.bakalım inş düzelir de alırız paramızı
hocam kanallarla ilgisi yok kı bız adsense'i beklıyoruz sorun YT 'da değil Google'da
kanalların para kazanma devre dışı kalınca demekki şüphelendimi ne yaptıysa bekletiyor zaten pek birşey kalmadıbugun yarın kesin öğreneceğiz.Umalımda adsense zarar vermeden atlatalım şu 2 günü bidahaki ay alalım ödemeyi gerekirse.
bir kere daha olmustu ayin 18 inde almistik paralari ekimi ben unuttum sizde unutun gencler
Arkadaşlar daha belli olmadı adsense kazançları.Bu gidişle bu ayın parasının üstüne soğuk su içicez.
Kasım ayına daha var hocam biz ekim ayından bahsediyoruz senınde mı ekım ayı kazancları işlem yok diyor
Benimkide ekim ayı![]()
Benim merak ettiim bu adsense'lerin ödemeleri yapılacak mı?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.