1 ayda en az 250$

• Kullanıcı Dante
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Kazanc Artırma Yolları
meyve veren agac taslanır misali...
Adam size yazmıs iyi niyetiyle, adam akıllı okuyun dınleyın tartın sonra yazın...
ayrıca bilgisi olup da susanlar gibi de değil yani...
Ayrıca kardesim bosver yazma dicem de 3 5 sahısa prim verdırtmıs olursun dilediğince yaz sen :D

sağol hocam yorumun için :)

Bence bu konu sabitlenmeli. Arkadaşın dediği gibi planlı bir şekilde çalışma yapmak başarıyı yavaş yavaş artıracaktır. Bu işin en güzel formülüde yavaş yavaş yükselmektir.

Bence bu konu sabitlenmeli. Arkadaşın dediği gibi planlı bir şekilde çalışma yapmak başarıyı yavaş yavaş artıracaktır. Bu işin en güzel formülüde yavaş yavaş yükselmektir.

Sağolun hocam düşünceniz için.

1-baka bildiğiniz kadar çok kanal açın.

2-gündemi yakından takip edin

3-düzenli video yüklemek şart.

gerisi oluk oluk akar zaten :)

ben,im bu taktiğim ile benim ayda 1000-1500 $ ım var çok şükür beyler ....size komik gelebilir ama bana bu mi,ktarlar güzel geliyor....

Senin taktiği uyguluyorum beyto hatta tembel bir şekilde uyguluyorum bu ay yalnızca 40 kanal açtım , temmuz ayı kazancı 50 dolar , ağustos (tekniği uygulama başladım ) kazancı 200 dolar.

[MENTION=2744]Dante[/MENTION] ellerine sağlık malesef kendi adıma eksik olduğum nokta güncellik bu konuda farklı örneklerler verir misin liveleak haber dışında ?

Taktik guzel aslinda ama bu sekilde bir teknoloji kanalima guncel ( hatta 1-2 saatlik ) 10'ar tane videoyu 2-3 hafta boyunca yuklemistim. Yuklemekle kalmayip hem youtube linklerini alip hem de bloggera embed koduyla yukledigim video konu basliklarinin linklerini alip tek tek bir konuda bahsi gecen 4 video imleme sitesine imlemistim. Gel gor ki bunca cabaya ragmen birakin kazanci adam gibi izlenme bile almadi. Simdi benim sorum su : Olayin sebebi sans mi yoksa kategori mi yanlis? Teknoloji dedigim akilli telefonlar ile ilgili ilgi cekecek bir konu. Ayrica her videoya ozel aranabilecek kelimelerin yani a
sira o konuyla ilgili muthis niche kelimeler de etikete girmistim. Yani baslik, aciklama ve etiket olayi Muslera hocanin anlattigi gibiydi. Bunu aciklayacak biri var mi?

Senin taktiği uyguluyorum beyto hatta tembel bir şekilde uyguluyorum bu ay yalnızca 40 kanal açtım , temmuz ayı kazancı 50 dolar , ağustos (tekniği uygulama başladım ) kazancı 200 dolar.

[MENTION=2744]Dante[/MENTION] ellerine sağlık malesef kendi adıma eksik olduğum nokta güncellik bu konuda farklı örneklerler verir misin liveleak haber dışında ?

Forumda video kaynak konularından rahatlıkla bulursun.Birsürü kaynak var orda.Yorumun için teşekkürler.

arkadaslar ben suan deneme yanılma yapıyorum 5 gündür hiç video yüklemedim yüklediysemde rasgele yüklemisimdir saatlerce pc basındayım ortalama 12saat falan peki bukadar saat video yüklemiyorumda napıyorum pc basında derseniz, 2 gündür eslesen 3üncü taraf isi ile ugrasıyorum mesela kimselerin kolay kolay yükleyemedigi videoları alıyorum deneme amaçlı açtıgım bi kanalda deniyorum kesiyorum biçiyorum karartıp solduruyorum ama elimden geldigince videonun orjinalligine dokunmamaya çalısıyorum 2 günde pek bi yol kat edemedim fakat sonucunda çok iyi seylerin beni bekledigini biliyorum mesela [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] serkan abininde dedigi gibi arastırın ugrasın, adam bosunamı diyo size deneme yanılma yapın diye çogu arkadas gelmis hemen 500 video atıyo 50 kanal açıyo ve sonra kapandı diyo kapanır tabi önce bi kanal açmadan video yüklemeden önce spam olayına çözüm bulmaya çalıs [MENTION=51]beyto33[/MENTION] ve [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] nın kanalları neden kapanmıyo (kapanıyodur ama okadar deyil) çünkü adamlar arastırmıs pat diye atlamamıs olaya belki aylarca hiç kazanamamıslar fakat suan en kötü ihtimalle bu konuda atısan arkadasların kazandıgının 2 katını kazanıyorlar bunu sizde biliyosunuz. ben mesela bu isi aylık 5-10 $ için yapmam çünkü ben saatlerce pc basında oturucam uykusuz kalıcan birsürü islerimi aksatıcam ve 3-5$ alıp eyvallah diycek biri deyilim en fazla 2 ay daha kazanmam sonrasında arkama yaslanıp anın tadını çıkartırım

düzenleme bu yorumu yazmamın amacı ise asıl kazanma yöntemi bu. en iyi yolu herzaman kendiniz bulursunuz..

arkadaslar ben suan deneme yanılma yapıyorum 5 gündür hiç video yüklemedim yüklediysemde rasgele yüklemisimdir saatlerce pc basındayım ortalama 12saat falan peki bukadar saat video yüklemiyorumda napıyorum pc basında derseniz, 2 gündür eslesen 3üncü taraf isi ile ugrasıyorum mesela kimselerin kolay kolay yükleyemedigi videoları alıyorum deneme amaçlı açtıgım bi kanalda deniyorum kesiyorum biçiyorum karartıp solduruyorum ama elimden geldigince videonun orjinalligine dokunmamaya çalısıyorum 2 günde pek bi yol kat edemedim fakat sonucunda çok iyi seylerin beni bekledigini biliyorum mesela [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] serkan abininde dedigi gibi arastırın ugrasın, adam bosunamı diyo size deneme yanılma yapın diye çogu arkadas gelmis hemen 500 video atıyo 50 kanal açıyo ve sonra kapandı diyo kapanır tabi önce bi kanal açmadan video yüklemeden önce spam olayına çözüm bulmaya çalıs [MENTION=51]beyto33[/MENTION] ve [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] nın kanalları neden kapanmıyo (kapanıyodur ama okadar deyil) çünkü adamlar arastırmıs pat diye atlamamıs olaya belki aylarca hiç kazanamamıslar fakat suan en kötü ihtimalle bu konuda atısan arkadasların kazandıgının 2 katını kazanıyorlar bunu sizde biliyosunuz. ben mesela bu isi aylık 5-10 $ için yapmam çünkü ben saatlerce pc basında oturucam uykusuz kalıcan birsürü islerimi aksatıcam ve 3-5$ alıp eyvallah diycek biri deyilim en fazla 2 ay daha kazanmam sonrasında arkama yaslanıp anın tadını çıkartırım

Yorumun için teşekkürler.1 ay boyunca tek kanala günlük 10 video atmamın nedeni de zaten spam olayıdır.Bu spama bi girdinmi açtıgın her kanal patlıyo.Patlamasa da sürekli riskli oluyo.Ben güncel olmayan 100 video atacagıma güncel 10 video atarım günlük.Kafam rahat olur.

Ama tabi hep böyle gitmez değişik çalışmalarım var.İnşallah sonuç alınca acıklıycam onları da size..
Herkese bol kazançlar..

Ben bu taktikle 1 günde 105 $ bulduğum günü bilirim önemli olan hangi haberlerin iyi izlenebileceğini analiz etmek arkadaşlar

Ben bu taktikle 1 günde 105 $ bulduğum günü bilirim önemli olan hangi haberlerin iyi izlenebileceğini analiz etmek arkadaşlar

Güncel video bulsunlar.Zaten izleniyor.Tabi iyi haberi kötü haberide ayırt edip atabilirler.Yorumun için sağolun hocam.

1) 10 video 15,000 kere izlense 150.000
2) 15 video 7000 bin civarı izlense 105,000
3) 25 video 3-4 bin civarı izlense 100,000
4) 50 video 1000 e ulaşsa 50,000
5) geriye kalan 200 video ortalama 500 civarı izlense 100,000
----

Böyle bi dünya yok kardeşim.Sen ne kadar logo yapsan da banner yapsan da her videon 15k izlenmez.Ya sağlam bir facebook/twitter hesabın falan olucak ya da etiket/açıklama uzmanı olman lazım.

1) 10 video 15,000 kere izlense 150.000
2) 15 video 7000 bin civarı izlense 105,000
3) 25 video 3-4 bin civarı izlense 100,000
4) 50 video 1000 e ulaşsa 50,000
5) geriye kalan 200 video ortalama 500 civarı izlense 100,000
----

Böyle bi dünya yok kardeşim.Sen ne kadar logo yapsan da banner yapsan da her videon 15k izlenmez.Ya sağlam bir facebook/twitter hesabın falan olucak ya da etiket/açıklama uzmanı olman lazım.

Al işte algıya bak.Kardeşim ben sana logo,banner yap izlencek diye bişe dedimmi.Onlar abone ilgisi için.Yavv böyle bi dünya yoksa da atma yorum.İlgilenme.Allah allah yaa sanane o zaman benim konumdan.Ben yapıyorum oluyo.Etiket/açıklama uzmanıs değilim.300 güncel video emin ol birşeyler yapar....

Ayrıca herhangi bir face/twitter hesabından video paylaşmıyorum.

Güzel bilgiler, bu yöntemle aylık 200$ altında kazanmanız zor.

Güncel içerikli kanallarda kazanmak için, hızlı olmanız dışında başka bir şeye gerek yok :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri