1 Haftalık Ücretsiz VDS Alımı En Çıtırından (Videolu Anlatım)

• Kullanıcı KaYZeRSoZe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube icin Faydali imleme Siteleri- Free Hizmetl
Kurulumu sorunsuz tamamladık :) Team ile yardımcı oldu sağolsun.

telefon onayını tek sefer yapamıyormuyuz ya :S textnow captca zor kabul ediyor ya en az 20kere deniorum :S

hocam düzgün çalışıyodu birdaha bağlanayım dedim uzak masaüstüyle girmiyor.Vnc ile giriyor ama internet yok neden acaba

hocam yeni kayıt olayım dedim çerezleri falan sildim modem res attım twilioda böyle diyor

We are unable to create an account for you at this time. For assistance please contact support.

hocam yeni kayıt olayım dedim çerezleri falan sildim modem res attım twilioda böyle diyor

We are unable to create an account for you at this time. For assistance please contact support.

Az önce denedim alınıyor sıkıntı yok yeni textnow deniyorsunuz demi ? olmadı proxy kullanın sizde.

hocam düzgün çalışıyodu birdaha bağlanayım dedim uzak masaüstüyle girmiyor.Vnc ile giriyor ama internet yok neden acaba

Vnc ile bağlanıp uzakmasaüstü ile bağlanmıyorsa şifre yanlıştır vncdeki klavye türkçe q olmadığından yanlış görüyordur.

Az önce denedim alınıyor sıkıntı yok yeni textnow deniyorsunuz demi ? olmadı proxy kullanın sizde.

Vnc ile bağlanıp uzakmasaüstü ile bağlanmıyorsa şifre yanlıştır vncdeki klavye türkçe q olmadığından yanlış görüyordur.

hocam sigmaya üye olurken birşey dikkatimi çekti

30.00 GB of Distributed SSD böyle diyor acaba 30gb ssd alabiliyor muyuz ki?

Ayrıca hocam ben twilio alamıyorum proxy değiştirdim hala aynı şeyler sana zahmet benim için alır mısın 2-3 tane?

hocam sigmaya üye olurken birşey dikkatimi çekti

30.00 GB of Distributed SSD böyle diyor acaba 30gb ssd alabiliyor muyuz ki?

Ayrıca hocam ben twilio alamıyorum proxy değiştirdim hala aynı şeyler sana zahmet benim için alır mısın 2-3 tane?

Alınmıyor diye biliyorum o seçenek pre. hesaba yükseltilince aktif oluyor.
Twilio veya textnowda arasıra sorun cıkıyor bunu herkes biliyor zaten tekrar deneyin temiz çerez ve ip adresinden.

e nasıl giricem servere ozman.Birde uzak dan masaüstünde dah şifre ekranı gelmeden bağlanmıyor.Vnc ile girp bakıyorum internet de yok internet niye yok acba .Uzaktan masaüstü ile bağlanmasamda olur

Alınmıyor diye biliyorum o seçenek pre. hesaba yükseltilince aktif oluyor.
Twilio veya textnowda arasıra sorun cıkıyor bunu herkes biliyor zaten tekrar deneyin temiz çerez ve ip adresinden.

Twilio veya textnowda sorun yaşayan arkadaşlar Chrome'da CTRL + N - Firefox'ta CTRL + P kısayollarını kullanarak gizli sekmede üyelik oluşturursa problem olmaz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri