Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam 1gb yi bile kabul etmiyor skype adresinizi yazın ekleyeyim
Kurulumu sorunsuz tamamladıkTeam ile yardımcı oldu sağolsun.
Boyutu kaç gb seçtiniz ? sizde skype veya team id pass yollayın halledelim![]()
telefon onayını tek sefer yapamıyormuyuz ya :S textnow captca zor kabul ediyor ya en az 20kere deniorum :S
Malesef textnow arada sırada sıkıntı çıkartıyor, ama proxy ile firefox üzerinden alabilirsin takip et güncel olanlardan dene 2 yeşili görünce![]()
hocam yeni kayıt olayım dedim çerezleri falan sildim modem res attım twilioda böyle diyor
We are unable to create an account for you at this time. For assistance please contact support.
hocam düzgün çalışıyodu birdaha bağlanayım dedim uzak masaüstüyle girmiyor.Vnc ile giriyor ama internet yok neden acaba
Az önce denedim alınıyor sıkıntı yok yeni textnow deniyorsunuz demi ? olmadı proxy kullanın sizde.
Vnc ile bağlanıp uzakmasaüstü ile bağlanmıyorsa şifre yanlıştır vncdeki klavye türkçe q olmadığından yanlış görüyordur.
hocam sigmaya üye olurken birşey dikkatimi çekti
30.00 GB of Distributed SSD böyle diyor acaba 30gb ssd alabiliyor muyuz ki?
Ayrıca hocam ben twilio alamıyorum proxy değiştirdim hala aynı şeyler sana zahmet benim için alır mısın 2-3 tane?
e nasıl giricem servere ozman.Birde uzak dan masaüstünde dah şifre ekranı gelmeden bağlanmıyor.Vnc ile girp bakıyorum internet de yok internet niye yok acba .Uzaktan masaüstü ile bağlanmasamda olur
team viewer yada iletişim bilgilerinizi yollarmısınız halledelim![]()
teşekkürler pm yollanmıyor bir iki tane silersen yollayayım
Alınmıyor diye biliyorum o seçenek pre. hesaba yükseltilince aktif oluyor.
Twilio veya textnowda arasıra sorun cıkıyor bunu herkes biliyor zaten tekrar deneyin temiz çerez ve ip adresinden.
Pardon atın şimdi siliyorum sürekli ama![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.