makineyi kapatmıyorum zarara sokmak için gece full torrente yatıracam zarar etsinler bunca yıl sömürdüler ihtiyacım olsada indirecem olmasada.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
makineyi kapatmıyorum zarara sokmak için gece full torrente yatıracam zarar etsinler bunca yıl sömürdüler ihtiyacım olsada indirecem olmasada.
Güzel düşünce yapınız var böyle devam edin
![]()
şu gördüğünü miktara ben ayda 70 tl ödüyorum.
ayın 9 unda kota aşmışım sadece normal kullanıma film bile izlemiyorum max yaptığım youtubeden müzik dinlemek. yıllardır bu zulümü çekiyorum umarım alt yapıları çöker bunca yıl yedikleri paranın hakkını verirler yeni altyapı oluşturmak için.
![]()
ayın 9 unda kota aşmışım sadece normal kullanıma film bile izlemiyorum max yaptığım youtubeden müzik dinlemek. yıllardır bu zulümü çekiyorum umarım alt yapıları çöker bunca yıl yedikleri paranın hakkını verirler yeni altyapı oluşturmak için.
al bendende ;
![]()
+1 kesinlikle haklisiniz..
bence tartışmayın Screenshot by Lightshot![]()
al bendende ;
![]()
Savaş mı istiyorsunuz KAMOON ;
![]()
Konuyla ilgili haber var mı?
1 mayısta başlar umarım.
Sen yine iyi alıon biz bazen 0.30 mbps alıyoruzalın fakirler gözünüz internet görsün. Fiber oğlu fiber kampanyası 70tl de benden.
![]()
bilgisayar için 10 saatlik mesai başladı
![]()
![]()
ve yazmayı unuttum sırf sinirim bundan değil bu ********lerin sokaktaki hatlarını çalıyorlar diye polisi aradım sırf o telekomun gzeklı avukatı istiyor diye 2 kere mahkemeye gidip ifade verdim en sonunda hakim sordu şahitin dediklerini kabul ediyormusunuz diye HAYIR dedi.
Sen yine iyi alıon biz bazen 0.30 mbps alıyoruzParamızla rezil oluyoruz başka bir şey değil.
Hocam haklısınız ancak sizin boş yere indirme yapmanız demek bu adamların ekmeğine yağ sürüyor ilerde bak biz kotayı yükselttik sonuç böyle oldu diyip kotayı kaldırmak istemezler sonuç olarak sen üreticiye değil tüketiciye zarar vermiş oluyorsn
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.