1 Mayıs 2017 btk akn iyileştirmesi kararı

makineyi kapatmıyorum zarara sokmak için gece full torrente yatıracam zarar etsinler bunca yıl sömürdüler ihtiyacım olsada indirecem olmasada.

İnşaALLAH AKK diye bir şey kalmaz da bizde kurtuluruz :)

Güzel düşünce yapınız var böyle devam edin

r34Lv3.png

şu gördüğünü miktara ben ayda 70 tl ödüyorum.
ayın 9 unda kota aşmışım sadece normal kullanıma film bile izlemiyorum max yaptığım youtubeden müzik dinlemek. yıllardır bu zulümü çekiyorum umarım alt yapıları çöker bunca yıl yedikleri paranın hakkını verirler yeni altyapı oluşturmak için.

ve yazmayı unuttum sırf sinirim bundan değil bu ********lerin sokaktaki hatlarını çalıyorlar diye polisi aradım sırf o telekomun gzeklı avukatı istiyor diye 2 kere mahkemeye gidip ifade verdim en sonunda hakim sordu şahitin dediklerini kabul ediyormusunuz diye HAYIR dedi.

Son düzenleme:
r34Lv3.png

ayın 9 unda kota aşmışım sadece normal kullanıma film bile izlemiyorum max yaptığım youtubeden müzik dinlemek. yıllardır bu zulümü çekiyorum umarım alt yapıları çöker bunca yıl yedikleri paranın hakkını verirler yeni altyapı oluşturmak için.

al bendende ;

NpXVmk.png

+1 kesinlikle haklisiniz..

Son düzenleme:
r34Lv3.png

al bendende ;

MjlgEuo.png

+1 kesinlikle haklisiniz..

bence tartışmayın Screenshot by Lightshot :(

manisa akhisar'dayım şuan yaklaşık 2 aydır turkcell'in alt yapı çalışması var burda tüm sokaklara yeni hat çekiyolar :D

alın fakirler gözünüz internet görsün. Fiber oğlu fiber kampanyası 70tl de benden.

69BYnE.png

bilgisayar için 10 saatlik mesai başladı :D
DP1o3Z.png

Konuyla ilgili haber var mı?
1 mayısta başlar umarım.

r34Lv3.png

ve yazmayı unuttum sırf sinirim bundan değil bu ********lerin sokaktaki hatlarını çalıyorlar diye polisi aradım sırf o telekomun gzeklı avukatı istiyor diye 2 kere mahkemeye gidip ifade verdim en sonunda hakim sordu şahitin dediklerini kabul ediyormusunuz diye HAYIR dedi.

Hocam haklısınız ancak sizin boş yere indirme yapmanız demek bu adamların ekmeğine yağ sürüyor ilerde bak biz kotayı yükselttik sonuç böyle oldu diyip kotayı kaldırmak istemezler sonuç olarak sen üreticiye değil tüketiciye zarar vermiş oluyorsn

Bu arada SüperOnline,D-Smart vb. internet hizmeti sunan firmaların bir arada olduğu bir kurum var.Bu kurum Türkiye'nin her yerine fiber hizmeti sunmak ve internetin iyi olması için çalışmalar yapmak istiyorlar ancak buna Türk Telekom karşı çıkıyor ve katılmıyor.Gerekçe de TTnet kullanan sayısının düşmesi.Türk Telekom yabancılaraydayken iyileştirme olur mu bilmiyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=Vqe5sm641gE

Son düzenleme:
Hocam haklısınız ancak sizin boş yere indirme yapmanız demek bu adamların ekmeğine yağ sürüyor ilerde bak biz kotayı yükselttik sonuç böyle oldu diyip kotayı kaldırmak istemezler sonuç olarak sen üreticiye değil tüketiciye zarar vermiş oluyorsn

he işte o imkansız, devlet bu alandaki eksikliği gördü millette bangır bangır bağırdı ben kota koyacam diyemezler. yetmiyorsa altyapıyı genişletecekler seve seve.

Sözleşmesi bitenler türkneti incelesin ben 4 aydır türknet kullanıyorum ve geçen ay sonunda akk kaldırdılar hız sınırı diye bişe yok beklemediğim bir hareket oldu türkneti tavsiye ederim 45 mbps hız akk kaldırıldı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri