1 Yılda 26.000 TL'den fazla kazanan / kazanacak olan arkadaşlar Dikkat!

• Kullanıcı cakirturk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cakirturk

Kayıtlı Üye
Web sitesi
hasanhuseyincakir.com.tr
Forumda bir sürü "çok bilmiş" var malesef.

Konuyu sizleri bilgilendirmek için açmıştım ancak bu çok bilmiş şahıslar konuyu sabote etmekten başka birşey yapmıyorlar.

Maliye bakanlığı vergi kaçakçılığı sebebiyle peşinize düştüğü anda bu forumda açılacak olan konuları şimdiden görebiliyorum.

O gün geldiğinde iyi ağlayıp sızlamalar...

Bu sene geçemedik. Belki önümüzdeki sene ama vergi dilimleri çok yüksek cidden şahıs şirketi kursak neleri vergiden düşebiliriz. Ben bi kamera alırım gezerim kardeşim hayvanları doğayı kameraya alıp özgün videolar yaparım.
Şahıs şirketinde yaktıgım mazotu düşebilecemmi. Veya aldıgım arabayı vergiden düşebilecem mi?

biliyorsun vergi kaçaçılığına son referandumda evet diyerek yurt dışına kaçak serbest oldu takma kafanı yani

Bu sene geçemedik. Belki önümüzdeki sene ama vergi dilimleri çok yüksek cidden şahıs şirketi kursak neleri vergiden düşebiliriz. Ben bi kamera alırım gezerim kardeşim hayvanları doğayı kameraya alıp özgün videolar yaparım.
Şahıs şirketinde yaktıgım mazotu düşebilecemmi. Veya aldıgım arabayı vergiden düşebilecem mi?

Şöyle olacak o:

Şahıs şirketi kişi adına oluyor ve düşebileceklerin:
Şahıs adına faturası kesilen giderler; "cep telefonu faturası", "internet, telefon, su, elektrik vs vs" gibi faturalar.

Arabayı şirket üstüne alırsan onu da düşebiliyorsun. Ancak yakıt için fatura kestiremiyorsun, fiş alıyorsun bu yüzden onu düşemiyorsun sanırım.

Birisi derseki ben Google kazanclarından dolayı vergi cezası aldım. Ozaman vergi işine bakıcam. He ilk ben olursamda konu acar bilgilendiririm :)

Birisi derseki ben Google kazanclarından dolayı vergi cezası aldım. Ozaman vergi işine bakıcam. He ilk ben olursamda konu acar bilgilendiririm :)

Vergi dilimine girdikten sonra eğer vergi kaçırdığınız ortaya çıkarsa başınıza gelecek şeyler şunlar:

Geriye dönük olarak tüm hesaplarınız kontrol edilecek, Google'dan hesabınıza gönderilen tüm gelirler tespit edilecek, bu miktarların tamamı için dönemine göre vergisi hesaplanacak ve üzerine yasal faizi eklenecek. Çatır çatır vergisi alınacak
ve hatta vergi kaçakçılığından hapis ile yargılanacaksınız...

Aynen ben devlet dairesine gitmem en son vidanjör için gittim 4 milyar borç çıktı 1970' den su borcu. Dedim ben 87 dogumluyum. Dedemle ismim aynı dedimin sattıgı evin su borcunu bana kitlemeye çalışıyolar. Alan adam suyu üstüne almamış :D Tövbe ettim gitmem devlet dairesine

aile bireylerıne dağıtırsanız bişe olmaz... ki maliye o rakamı tesbit edemez. ki o kadar para 1 yılda kazanılamaz :D adsenseler isimler değişirse bişe olmaz

Vergi dilimine girdikten sonra eğer vergi kaçırdığınız ortaya çıkarsa başınıza gelecek şeyler şunlar:

Geriye dönük olarak tüm hesaplarınız kontrol edilecek, Google'dan hesabınıza gönderilen tüm gelirler tespit edilecek, bu miktarların tamamı için dönemine göre vergisi hesaplanacak ve üzerine yasal faizi eklenecek. Çatır çatır vergisi alınacak
ve hatta vergi kaçakçılığından hapis ile yargılanacaksınız...

Tamam görürsem söylerim.

Forumda aylık geliri 40K tl olan ustalar vardı sankii yıllık 480.000 TL yapıyor :D :rolleyes:

---------- Mesaj saat 19:52:04 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:51:03 civarında gönderildi. ----------

O Değil , adam üşenmemiş araştırmış yaa vella helal :D

Vergi sistemi için çoğu kişi formülü buldu bile :D
1 hesap için 2 k :D

18.madde yok la kafamı buluyonuz

Biliyorum ;)

ama paypal yada google rakamlarını takip eden teknolojı ve devletler arası anlaşma yok

Anlaşma yokta senin paran işbankasına ya da herhangi bir bankaya yattıgında devlet bunu görüyor :)

---------- Mesaj saat 22:10:35 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:09:53 civarında gönderildi. ----------

Vergiler yıllık hesaplanır.

Anladım hocam aylık bu parayı kazananlar için ne zaman hesaplandıgı önemli değil sanırım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri