Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
2. Pini istiycem ama bişi sorucam,
Adres yazarken Türkçe karakter Kullanabiliyoruz Dimi.
Ş, Ü, Ğ, Ö, gibi ?
2. Pini isterken Adreste değişiklik yapsam sıkıntı olurmu.
Aynı adresi vericem ama, değişik yazıcam ?
İstabul da gelenler varda anadolu yakasında alan varmı ?
Türkçe karakter kullanma
İstediğin adresi yaz
Yani şimdi;
( İzmir - Yeşilova ) Yazacam bunu,
( Izmir - Yesilova ) olarak mı yazayım
aynen öyle kardeşim
aslında barkod gibi bişi verebilseler takip etsek bi şekilde zarf geziyo bi yerlerde haberimiz yok
postacı benim pini felan yırtsa allah yardım etsin o postacıya![]()
arkadaşlar benim pin gelmedi. 2.yi de istedim bu da gelmeyebilir. apartmanda kayboluyor olabilir.
ailemin oturduğu ev adresine gönderilen pin var benim. ordaki hesabı da aktif kullanıyorum. iki farklı adsense aynı isimle, farklı banka hesaplarıyla kullanıyorum. ikinci adsense'nin de o eve gitmesinde sakınca olur mu? önceki hesabımın pini oraya gitmişti.
hocam beğeniyi mesajı yayınladığınız saate verdim![]()
![]()
adres ile ilgili bir sorun olmaz bir saat önce bu konuya yorum attım onu okumanı tavsiye ediyorum 2.pin isteğinden sonra 3.pin isteğini takip 21.gün sonra oda açılacak
Hocam benim 2.pin oluşturma tarihi 7 ekim yazıyor, fakat altta o tarihten 3-5 gün içinde birşeyler yazıyor, şimdi 7 den sonramı 21. gün gelecek 3.pin isteği yoksa 3-5 günüde ekliyormuyuz ?
VE SONUNDAAAAAAA GELDİ
süper bi duygu herkesin yaşaması dileklerimle
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.