12 Eylül pinleri

• Kullanıcı pynrs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
aslında barkod gibi bişi verebilseler takip etsek bi şekilde zarf geziyo bi yerlerde haberimiz yok :)

postacı benim pini felan yırtsa allah yardım etsin o postacıya :D:D

2. Pini istiycem ama bişi sorucam,
Adres yazarken Türkçe karakter Kullanabiliyoruz Dimi.
Ş, Ü, Ğ, Ö, gibi ?

2. Pini isterken Adreste değişiklik yapsam sıkıntı olurmu.
Aynı adresi vericem ama, değişik yazıcam ?

2. Pini istiycem ama bişi sorucam,
Adres yazarken Türkçe karakter Kullanabiliyoruz Dimi.
Ş, Ü, Ğ, Ö, gibi ?

2. Pini isterken Adreste değişiklik yapsam sıkıntı olurmu.
Aynı adresi vericem ama, değişik yazıcam ?

Türkçe karakter kullanma

İstediğin adresi yaz

En şanslı pinciler 12 eylül pincileri oldu normalde 1.5 ayda gelen pinler 25 günde geldi geri kalanlara da eminim bayrama kadar gelicektir sabırlı olun ayrıca her ihtimale karşı yeni pin isteği açılır açılmaz pin isteğinde bulunun eğer pin isteklerini kaçırmadan yeni pin istediğinde bulunursanız 23-24'ünde hesabınız pinli yapabilirsin adsensenin yeni ödeme özellikleriylede bu ay pin gelmese bile ödeme alabilirsiniz

1 Aylık sabrın sonu ve Mutlu son :)

http://www.ytpara.com/adsense-soru-ve-sorunlar/11630-sonunda-pin-geldi.html#post125510

İzmir / Bornova ya Pin Bu gün Öğlenleyin, Saat 12:00 Sularında Geldi.
Allah' a şükürler olsun..
inşallah şuan pin bekleyen başka arkadaşlar varsa bir an önce eline ulaşır.

ca0p.png

k79h.jpg

ftog.jpg

v3al.jpg

arkadaşlar benim pin gelmedi. 2.yi de istedim bu da gelmeyebilir. apartmanda kayboluyor olabilir. :mad:

ailemin oturduğu ev adresine gönderilen pin var benim. ordaki hesabı da aktif kullanıyorum. iki farklı adsense aynı isimle, farklı banka hesaplarıyla kullanıyorum. ikinci adsense'nin de o eve gitmesinde sakınca olur mu? önceki hesabımın pini oraya gitmişti.

arkadaşlar benim pin gelmedi. 2.yi de istedim bu da gelmeyebilir. apartmanda kayboluyor olabilir. :mad:

ailemin oturduğu ev adresine gönderilen pin var benim. ordaki hesabı da aktif kullanıyorum. iki farklı adsense aynı isimle, farklı banka hesaplarıyla kullanıyorum. ikinci adsense'nin de o eve gitmesinde sakınca olur mu? önceki hesabımın pini oraya gitmişti.

adres ile ilgili bir sorun olmaz bir saat önce bu konuya yorum attım onu okumanı tavsiye ediyorum 2.pin isteğinden sonra 3.pin isteğini takip 21.gün sonra oda açılacak

hocam beğeniyi mesajı yayınladığınız saate verdim :) :)

yok sen beğenmişsin önceden ben de senin beğenini haketcek bi mesaj yazdım :D:D

---------- Mesaj saat 10:59:31 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:58:30 civarında gönderildi. ----------

bornovaya geldiyse bana da gelir bugün o zaman gelmezse bascam postaneyi :D:D

adres ile ilgili bir sorun olmaz bir saat önce bu konuya yorum attım onu okumanı tavsiye ediyorum 2.pin isteğinden sonra 3.pin isteğini takip 21.gün sonra oda açılacak

Hocam benim 2.pin oluşturma tarihi 7 ekim yazıyor, fakat altta o tarihten 3-5 gün içinde birşeyler yazıyor, şimdi 7 den sonramı 21. gün gelecek 3.pin isteği yoksa 3-5 günüde ekliyormuyuz ?

VE SONUNDAAAAAAA GELDİ

süper bi duygu herkesin yaşaması dileklerimle

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri