12 Kasım Pinleri

• Kullanıcı Queen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
Mersin de de henüz ses yok... Bazen Keşke Amerika'da yaşasaydım diyesim geliyor

cvp

Mersin de de henüz ses yok... Bazen Keşke Amerika'da yaşasaydım diyesim geliyor
hocam keske demek ıstemıyorum sonucta ulkemız cogu ulkeden daha guzel..
ama gerek yasam standardı gerekse ımkanlar olarak abd de yasamak gercekten para kazanmamız acısından super olurdu..
en basta ozgun kanal yapardık sacma sapanda olsa sosyal deney tarzı para kazanırdık..

---------- Spam Engelliyici 15:04 ---------- Önceki Mesaj 15:02 ----------

Bu ayın 2 si gibi geldi kayseriye hocam

ıkıaydır bekledıgım pın var.. hala gelmedı..
ıkı kez genel mudurluge kadar maıl attım sıkayet kayserı gorevlılerı ıle ılgılı kı bır postaya bu kadar onemsız davranılmaz.
enson Bimer e basvurcam sorumsuzlugunu sıkayet edıcm kayserı ptt nın

[MENTION=11581]denizkan38[/MENTION] hocam benim pinlerde sıkıntı olmuyor ayın ilk haftası kesinlikle geliyor 2 senedir sen postane ve postacıyla kesin görüş

bnm de gelmedi daha bugün sordum postaneden gelen giden yok diyor gerçi bnm pinler her zaman ayın sonlarına doğru ulaştı elime hep acele mi ediyoruz acaba

[MENTION=30137]TolgaDemo[/MENTION] Hocam İstanbul Levent 1 adet geldi
1 tane daha bekliyorum aynı ilçe farklı semte

[MENTION=11581]denizkan38[/MENTION] hocam benim pinlerde sıkıntı olmuyor ayın ilk haftası kesinlikle geliyor 2 senedir sen postane ve postacıyla kesin görüş

benımkıde gelıyordu son zamanlarda ıyıce sacmaladılar yarın gıdıcem posta ısleme merkezıne.

Mersin/Tarsus Alındı. postaneye gidip aldım bugün. Pin bekleyen arkadaş varsa postaneye uğrasın bence.

Kimlik gösterdin mi kardeşim alırken.. Malum adsense mevzusunda farklı isim kullanıyoruz..

Gittiğim postanede yaşlı bir postacı amca vardı. Dayı dedim benim adrese zarf gelecekti 1 haftadır gelmedi felan dedim. adres ney dedi, söyledim adresi google zarfı dedim, adımı söyledim baktı buldu. Hani cins birine denk gelirsen kimlik sorabilir. Ama çokta sorcaklarını sanmam sorarsa bişeyler uydurursun hocam. kuzenim hasta gelemiyor felan rica eti beni yolladı felan modunda almayı denersin vermezse yapacak bişey yok :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri