kayseride pını gelen varmı ya enson ptt gorevlısıyle kavga edıcem.ıkıaydır bekledıgım pın varya..
enson para bekleyen adsense kapanacak pını oyle getırecek uyuzlar
nevsehir de de aynı hocam bi türlü gelmedi bakalım nolcak
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kayseride pını gelen varmı ya enson ptt gorevlısıyle kavga edıcem.ıkıaydır bekledıgım pın varya..
hocam keske demek ıstemıyorum sonucta ulkemız cogu ulkeden daha guzel..Mersin de de henüz ses yok... Bazen Keşke Amerika'da yaşasaydım diyesim geliyor
Bu ayın 2 si gibi geldi kayseriye hocam
İstanbul-Levent gelen giden yok
İstanbul Sarıyer gelen giden yok, eşimden çok postacıyı arar oldum cepten.
[MENTION=11581]denizkan38[/MENTION] hocam benim pinlerde sıkıntı olmuyor ayın ilk haftası kesinlikle geliyor 2 senedir sen postane ve postacıyla kesin görüş
Mersin/Tarsus Alındı. postaneye gidip aldım bugün. Pin bekleyen arkadaş varsa postaneye uğrasın bence.
Kimlik gösterdin mi kardeşim alırken.. Malum adsense mevzusunda farklı isim kullanıyoruz..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.