12 Temmuz Pinleri

screamingoftherap

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar pini 12 temmuzda gönderilipte eline ulaşan var mı? Bugün ayın 7'si yaklaşık 4 hafta oluyor neredeyse ve hala pin ulaşmadı elime. Şuan panelden yeni bir pin istenebiliyor ve merak ettiğim bir konu var eğer yeni bir pin istersek ve yeni pin gelmeden önce eski pin elimize ulaşırsa eski pin geçerli oluyor mu hala? Yeni pin istesem mi istemesem mi elim kolum bağlandı şuan ne yapacağımı bilemiyorum açıkçası.

edit: 24 Ağustos tarihinde 12 temmuz pini elime ulaştı darısı pinine kavuşamayanların başına.:D

yeni pin istiyebilirsin 2 side aynı şifre sorun olmaz eskisi önce gelirse onu girersin fark etmez

Benimkide 12 temmuz daha gelmedi 2.sini istedim ilkide kabul olur heralde tam bilmiyorum bende

bende bu sabah 2.ci pini istedim. Ne olur ne olmaz. ilki nerde allah bilir. Google nin bu pin gönderme olayı zaten beni sinir ediyor. Çağ dışı bir uyğulamadan öte birşey değil

o değilde 15 ine kadar girmessek ödemeler ertelenecek ona yanıyorm yoksa kimlik fotokopisiyle halledilecek bişey

mahallenızın baglı oldugu postahaneye giderek sordurabilirsiniz adınıza googledan evrak gelecek bakar mısınız diye arkadaslar

mahallenızın baglı oldugu postahaneye giderek sordurabilirsiniz adınıza googledan evrak gelecek bakar mısınız diye arkadaslar

Bunu telefon ile arayarak sorsak postaneyi oluyor mu acaba? Ben yurt dışındayım ama pin kodunu türkiye ye istedim.

önümüzde uzun bir bayram tatili var zaten. 9 gün hiç birşey çalışmayacak. yani 9 gübü kafadan silin. Ay sonu olmadan inşallah gelir.

türkiyede yüz yüze konusurken bıle takmayan bır cok gorevlı var hocam :) ptt memurları telefonda nasıl davranır artık sizin bileceğiniz birsey :)))

Zaten size sorcakları şey direk barkod numarası olucak :) Oda olmadına göre yapıcak bişey yok

türkiyede yüz yüze konusurken bıle takmayan bır cok gorevlı var hocam :) ptt memurları telefonda nasıl davranır artık sizin bileceğiniz birsey :)))

önce insan gibi sorarım anlamazsa başka türlü konuşurum onların bileceği iş. sadece verecekleri cevap yes or no ::)

arayıp sorduğumda bakıp inceliyorlar. size gelen yok başka isimlere gelen oldugunu söylüyorlar abdden.

gönderinin önce direk olarak adresinize geldiğini, size ulaşılamazsa şubemize bırakıldığını belirtiyorlar.

ben postaneye bi kargo için gittim, hazır gitmişken pin i garantiye alayım dedim postaya bakan adama google dan posta gelcek çok önemli dedim hatta eve dağıtmayın burdan alayım kaybolmasın dedim adam sallamadı bile bi iki mırıldandı gitti...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri