Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
geçen hafta bir kanalım aşırı izlenim aldı 120 sterlin falan getirdi ilk günde ancaka 1 gün sonra manuel teliften kapandı. Aynıları atsam tekrar izlenir ancak manuel telif gelir diye düşünüyorum. Arada vidyoyu gizliye almak ve belli izlenimden sonra etiket vs kaldırmak bir çözüm olur mu bilemiyorum denemedim.
[MENTION=13822]france-1453[/MENTION] son durum nedir![]()
Hocam madem durum bu sekil 4 haneyi gorunce silin gitsin ne varsa. Hic yoktan elinize para gecer.Bende de aynı içerik var ve güncel bi içerik. 1 hafta ayakta kalsa kanal, günlük kazanç 4 haneyi geçip, 2. hafta 5 haneye dayanıyo ama, hem telif var hem de flag atıyolar.
1 yıl sonra çalıştığım içerikteki son durumu atayım da, hep beraber ağlayalım. Kanal dün flagtan gitti. Kazanç paylaşımı yasak ama bu kazanç gelmeyeceği için paylaştım. Yanlış anlaşılmasın.
![]()
Hocam madem durum bu sekil 4 haneyi gorunce silin gitsin ne varsa. Hic yoktan elinize para gecer.
ne bilim ya. daha erken diye silmedik. bu sefer de flag attılar. 1 sene sonra atınca, unutmuşum ne zaman flag, telif geleceğini.![]()
[MENTION=13822]france-1453[/MENTION] son durum nedir![]()
Kendi yöntemlerimle Bişeyler Oluyor... Ama tabi dediğim kazançlara ulaşmak mumkun deyil.. 70 doların uzerine cıktımı kanal kütlüyor
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.