Paket 3 Sipariş geçildi.
Abi yanlışlıkla 2 kere sipariş vermişim panelde o hatayı düzeltirsen sevinirim![]()
Kurulum yapılıp teslim edilmiştir.
Performansı ile ilgili OLUMLU ve OLUMSUZ geri bildirimleriniz bizim için önemli.
İyi kullanımlar!
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Paket 3 Sipariş geçildi.
Abi yanlışlıkla 2 kere sipariş vermişim panelde o hatayı düzeltirsen sevinirim![]()
ama hocam bu arkadas video da sizi kitliyordu.yoksa gercekmiymis1 Adet Performans 2 pakeyti kullaniyorum cok memnunum.Arkadasim diye yazmiyorum kendisi isini ciddi bir sekilde yapan isine asiri derecede ozen gosteren bir kisidir.Mehmetle yapacaginiz isde asla pisman olmayacaginiza adim gibi eminim.
Hayirli isler Mehmet.Allah isini gucunu rast gotursun kardesim.
50tl havale geçildi standart paket 3 için. dönüş bekleniyor [MENTION=8050]Triqalx[/MENTION]
skype var mı? eklerseniz sevinirim bir kaç sorum olacak
VDS Standart 3 ödeme yapıldı Bilgilerinize
performans 1 paketi ödeme yapıldı teslimat bekleniyor [MENTION=8050]Triqalx[/MENTION]
VDS Standart 1 ödeme yapıldı teslimat bekleniyor [MENTION=8050]Triqalx[/MENTION]
Kurulum yapılıp teslim edilmiştir.
İyi çalışmalar.
Kendisinden standart 3 paketini almıştım. Yaklaşık 10 gün olmuştur ve çok memnunum. Süper destek ve süper VDS.
Standart paket 3 Alındı. [MENTION=8050]Triqalx[/MENTION] bizi diskoya götür diyorumHarbiden Mükemmel Ötesi.. Başarılar iyi çalışmalar..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.