15 Mayıs sonrası Kanal Kapanmaları -ANKET-

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

Kanal Yüklemeleri

• Web Tabanlı Botlarla Yüklendi

Oy: 8 66,7%
  • VDS Botları ile Yüklendi

Oy: 2 16,7%
  • VDS elle manuel Yüklendi

Oy: 2 16,7%

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .
Hay ben böyle işin son kanalarda gitti şuan hiç kanal kalmadı sakindim dk ya kadar buda gitti ne oluyorrrrrr

Simdi gitti 10 saniye önce

sorun videoyap botunda gibi duruyor arkadaşlar. web_Script hocam yanlıs anlamasın ama iş ona doğru gidiyor. mlsf

sorunu direk videoyap a atmak doğru değil videoyap'ı kullanan çok olduğu için bottan diye düşünülebilir ancak şu an bunu söylemek için çok erken
bot kullanmayanlarınkide kapanıyor ben yinede tedbir olsun diye oto kontrolü iptal ettim

Yurtdisinda yasiyorum ben, manuel yukledigim kanal (abone sayisi 25k, izlenimide 15milyon+) haric diger kanallarin hepsi kapandi sayilir. Bot kullaniyorum ve numara onaylarinida 3cx ile yapiyordum. Bu vakte kadar bu sekilde hic bi kanalim kapanmamisti. Olay sadece Turkiye'ye karsi degil yani.

Yav dns ile alakası olabilir mi yapmayın gözünüzü sevem :)

Önceden rutin olarak yaptığımız şeyler bugün neden kanallara zarar veriyo? Ben bunu merak ediyorum korkarak giriyorum bota, kanala, adsense ve normalde neredeyse hiç kapanma yaşamaz kanallarım.

Uzaydan 220 mil uzaklıktan Tapatalk ile gönderildi.

Beyler bakın Botları karalamak değil burda maksat tarafsızca sorunu bulalım

Benim ne kadar botçu olduğumu herkes bilir, sorun bottaysa bot sahipleri önlemleri arttırır ip leri arttırır bir çözüm getirilir bu bot satışlarını azaltmaz

Videoyap da 29 gunum var artik girmiyorum kokten kaldircam pc ye format aticam yeni ip yeni bilgisayar sadece ozgun caliscam ve tabi eski adsense me geri doncem belki eski adsense de daha iyi olur

hocam ben suan dırek onu dusunuyorum yandex mailler gitti acaba yandex dns mi gidiyor artık? nihayetınde 2si kapısıyor cok.. birde ruslar bu telıf haklarında esnekler abd çok canı yanıyor. dns girişler patlıyor galiba

Ama hocam gerçi adsense kontrolüde yandex dns lede yapıyoruz 2-3 adsense gir çık yapıyorum onların gmaillerde v.s bir kapanma falan söz konusu değil

Ve önceki mesaji yazarken 1 kanal daha gitti sorun %100 bot kontrolleri kapayın arkadaşlar bot dokunmasın ayrıca bence video atmayın botla durulana kadar.

Uzaydan 220 mil uzaklıktan Tapatalk ile gönderildi.

Etiketlenmişim ama ytkazan ile kanallarında sürekli kapanma yaşayan varsa ulaşsın bir mail vereyim. bakalım neymiş dert

sizlere tavsiyem ayaktaki kanallarınıza giriş çıkış yapmayın.ben yaptım dünden itibaren açtığım 4 kanalım gitti.diğerleri şimdilik sağlam.YTVds + Videoyap kullanıyorum

içinde 3 video olan kanal da gitti,3-4 saat önce açmıştım vds den manuel yükleme yapmıştım

Ama hocam gerçi adsense kontrolüde yandex dns lede yapıyoruz 2-3 adsense gir çık yapıyorum onların gmaillerde v.s bir kapanma falan söz konusu değil

hocam konyadaydım kanallar kapatıldı antalyaya geldim yine kapatılıyor suan

kanallar 3cx ile doğruladım kanallar kapatıldı gerçek tel ile doğruladım yine kapatıldı

kanallara gizli sekmeden giriyorum firefox giriyorum chrome giriyorum yine kapatılıyor

eski kanallarda kapatıldı yeni kanallarda kapatılıyor

TEK ORTAK NOKTASI : videoyap botu ve yandex dns

Arkadaşlar burada kimse kimseyi kötulemıyor %100 sebebide bu demiyor.. bakın 93 kişi var şuan forumda.. kapananlar var kapanmayanlar var...
amaç kapananların ortak noktasını bulmak.. kapanmayanlarından kapananlardan farkını bulmak... yanı herşey her bişe bu BEYİN FIRTINASINA yazılabilir... muhım olan bu beyın fırtınasında ortak nokta bulursak sonuca yaklaşır hep beraber yolumuza devam ederiz. tek tek bu işi çözmek yıllarımızı alır.. birlikten kuvvet doğar...
herkez her aklına gelenı yazabilir... beyın fırtınası ne kadar kalabalık olur sonuca okadar çok ulaşırız...

sorunun botlarala alakalı olduğunu düşünmüyorum. dns ile de alakalı değil. vds ile girdiğim adsense kanallarından sadece biri gitmiş. dünkü yöntemi uyguladığım için bence. çünkü diğer kanallarda uygulamadım. bunu kullanırken zaten biliyorduk ama bu derece bi kıyım olacağını tahmin etmiyorduk. ne diyelim sağlık olsun.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri