15 Mayıs sonrası Kanal Kapanmaları -ANKET-

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

Kanal Yüklemeleri

• Web Tabanlı Botlarla Yüklendi

Oy: 8 66,7%
  • VDS Botları ile Yüklendi

Oy: 2 16,7%
  • VDS elle manuel Yüklendi

Oy: 2 16,7%

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .
bence bot ismi yazmak direk birini suçlamaktır birinin 700 üyesi var birinin 8000 üyesi var
tabiki 8000 üyesi olanın adı daha çok geçecek
genel anlamda bakılmalı bence

sorun %99.99 videoyap botu, vds ile yükleme yapıp video ortası reklam açmak için videoyap botuna bağladığım kanalların hepsi uçmuş bağlamadıklarım hala duruyor bunların arasında tek seferde 750 video gömdüklerim bile var. Yöneticiler isterse kanalların linklerini bile veririm baksınlar

mesela 3ay önce ünleme düşmüş ama para kazanması dvam eden kanal vardı duruyodu öyle:). o da gitti. yandex dns kullanmıyorum,ayrıca zaten uploadları vps veya bot ile yapıyordum.

Arkadaşlar ciğerim yanıyor fenalaştım.. Bütün emeklerim çöp oldu ama videoyap botuna yaptığınız bu suçlamaların aslı yoktur çünkü tamamen manuel yüklediğim iki kanalımda telef oldu. Lütfen bu konuda bota suç yüklemeyelim...

Alın 1 VDS veya Server manuel indirip yükleyin gerçekten birşey olmuyor beyler ama kanallara video ortası açma telif silme vs hiç bot değdirmemek gerekiyor kanala bot hiç giriş yapmamalı

Arkadaşlar ciğerim yanıyor fenalaştım.. Bütün emeklerim çöp oldu ama videoyap botuna yaptığınız bu suçlamaların aslı yoktur çünkü tamamen manuel yüklediğim iki kanalımda telef oldu. Lütfen bu konuda bota suç yüklemeyelim...

Hepimiz videoyap müptelasıyız zaten çoğunlukla suç değil tespit yapıp düzeltilmesine vesile oluruz belki

Alın 1 VDS veya Server manuel indirip yükleyin gerçekten birşey olmuyor beyler ama kanallara video ortası açma telif silme vs hiç bot değdirmemek gerekiyor kanala bot hiç giriş yapmamalı

emin değilim o konuda,VDS kullandığım spamla alakası olmayan kanallarda gitti.

türkiye ip'esinde bir bloklama var kesin böyle durum başka açıklamasını görmüyorum.

arkadaşlar tekrar söylüyorum %100 eminim sorun videoyapın video yükleme ipleri karalisteye girildi bir günde okadar video yüklenirse olacağı oydu.
[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] acil sorunun çözülmesini bekliyoruz birdaha böle sorun olmamamsı için ip bölme v.b artık o işleri sen iyi bilirsin önlemini almalısın bence.

videoyaptaki tüm kanallarımı sildim şu anda, süreyide yeni uzatmıştım :( inşallah kapanma olayını hemen atlatırız ve eski günlerimize döneriz :(

Bana kalirsa da bot ipleri kara listeye dustu.. gecmis olsun...

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kac aydir tembihliyorum bot kullanmayin spam yapmayin diye dinleyen yok gerceklerin farkina varmadiginiz surece daha cok caniniz yanacak.

HTC One cihazımdan gönderildi

botsuz bu iş yürümez.Vdsde kullanıyorum eziyet resmen.

bugün videoyap botunu iade etmek isteyen biri vardı adam beğenmemiş iade etmek istemiş videoyap sahibide iade kabul etmiyormuş konu çöpe taşındı biraz tartışma geçti aramızda ve konuda dedimki bu ünlemgeç olayı insanların elinde balon gibi patlar 1 gün geçmeden haklı çıktım şimdi merak ettiğimse gün içinde okadar bizimle tartışan arkadaş hiçmi duymadı bu kıyımı neden birşey yazmıyor çok merak ediyorum doğrusu

1 ay önce açtıgım 45 kanal daha kapandı toplamda 80 kanal oldu. Artık spam benim için bitmiştir.

Hic bot kullanmayarak sadece vds üzeri yükleme yaptigim kanallar kapandi. VDS de bir önlem degil sanki.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri