10unda yansıyacakmış hocam.yt gelirleri yansıdırmı panellere ? Aralık ayı için
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
10unda yansıyacakmış hocam.yt gelirleri yansıdırmı panellere ? Aralık ayı için
arkadaşlar ben 27 aralık ta pin istedim diyelim ki pin bana ocak ayının 19-20'de geldi pini girdim aralık ayının parasını alabilirmiyim ?
вαттυѕαу;202217' Alıntı:
Kanalın bir aylık kazanç elde etmiş olması gerekiyor mu hocam adsenseye yansıması için? Yani 10 gün önce açtığım kanalın kazancı 12 sine kadar adsensedeki diğer kanal kazançlarıma eklenir mi?
para kesınleşmede 10 usd geçtiği gun hemen 1 . mektup yola otamatık çıkar... 4 hafta sonra 2. mektubu ıstersın sen onaylarsın unutma ardından 3 hafta 3 mektup yola çıksın dıye yne sen onaylarsın...
eğer para kesınleşir 10 usd üzerine çıkarda metkup yola çıkar...Hocam şöyle söyleyeyim, benim üç aylık bir kanalim var. Ordan kazanç geliyor. Bu ayın onikisi olmadan bir kanal daha ekledim. Yeni Kanal on günlük iken oradan kazandığım para 12'deki kesinleşecek kazanca eklenir mi?
kesinleşen kazanç ayın kaçında belli olur?
11 veya 12sinde belli olurkesinleşen kazanç ayın kaçında belli olur?
Ödeme isteme kesinleştikten sonramı yoksa oncemi istenir arkadaşlar
Ödeme isteme sistemi adsensede yok diye biliyorum11 inde kazançlar kesinleşir . PIN li hesapların ödemeleri ayın 22-25 i arası hesaplara yatırılır otomatik olarak
![]()
arkadasım allah razı olsun yardımların ıcın
Arkadaşım yenisin zannedersem...
Adsens açtıktan sonra ilerlemen gereken 3 adım var bunları sırasıyla ve hemen yaptıgın taktirde bir an once ödeme alırsın...
İlk olarak adsens açar açmaz ödeme ayarlarından profilini dolduruyorsun...
Adres, telefon, alacaklı adı vs. posta kodunu doğru yazdığına emin ol, adreste türkçe karakter kullanma ve mahalle sokak cadde gibi cümleleri tam yaz kısaltma kullanma...
İkinci olarak hemen 1 banka hesabı ekliyorsun ve sana gönderilen tutarı doğrulama kısmına girerek hesabını doğruluyorsun...
Ardından 20 tl yi geçiyorsun ve birsonraki ayın 12 sinde pinin google tarafından postaya veriliyor ve yola çıkıyor...
Toplam bakiyen 200 tl nin üzerine geçtiği an eğer pinin eline ulaşmış ve sisteme girmiş isen hesap numarana paranı alıyorsun...
Hayırlı kazançlar...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.