2013 ARALIK Ayı Kazançları, OCAK Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gece 11,00 gibi ödemeler işleme girmeye başlar... diyedüşüyorum. ödemede yarın banka hesaplara geçer diye düşüncem, diğer ülkelere-forumlara bakınca... hayırlısı artık ... gece TC saat, 11,00 'da bakalım ne olacak ;)

Adsense ödemeleri şuan Endonezya ve Hindistan'da işlemde :-). Acaba TR'ye ne zaman girer :-)

ikoncan ile Tapatalk'tan gönderildi.

vay be eğer kanalımı avesomeness yapmasaydım yarın 60 bin tl alıyordum heyt bee

Hocam Allah bereket versin inş daha fazla kazanırsınız :rolleyes:...

merak ediyorum acaba o rakama bir aydamı ulaşıyorsunuz?
bilmiyorum bana o parayı kazanmak imkansız gelmiyor ama kazanmak için tam olarak ne yapmam gerektiğini bilmiyorum :(

banka doğrulamayı şimdi yaptım ödeme gelir mi acaba?

E ödeme yaptı demişlerdi hocam siz alamadınızmı ?

bir daha ki ay inşaAllah

---------- Mesaj saat 19:25:11 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:23:52 civarında gönderildi. ----------

Hocam Allah bereket versin inş daha fazla kazanırsınız :rolleyes:...

merak ediyorum acaba o rakama bir aydamı ulaşıyorsunuz?
bilmiyorum bana o parayı kazanmak imkansız gelmiyor ama kazanmak için tam olarak ne yapmam gerektiğini bilmiyorum :(

http://www.ytpara.com/youtube-kazan...ine-optimization-duzenli-kanal-calismasi.html bu çalışmayla 22 günde 25 bin dolar kazandım kesinlikle tavsiyemdir :D

Benim parayı tek seferde gönderemiyorlarmış. Eft limiti mi ne yetmemiş. Her gün göndererek 1 ay da bitirmeyi planlıyorlar rezillik resmen. Belki 2 trilyon bana şimdi lazım.

Dolar hesapları ne zaman işleme giriyor genelde arkadaşlar ?

Dolar hesapları ne zaman işleme giriyor genelde arkadaşlar ?

Eskiden dolar hesabım vardı. Ayın 25- ila 31 i arası işleme girerdi hep sanırsam seninki de öyle olacak. Ayrıca Kasım Ayı Kazançları konusuna göz atarak geçen ay Dolar hesapları ne zaman işleme girmiş yorumlara bakarak görebilirsin. Ayrıca konuda yazdığı gibi """" Dolar hesaplar her ayın son haftası ödemeler yapılıyor onun için net bir gün veremiyorum."""" Yani ayın son haftası herhangi bir gün girebilir. Belki 25 belki 30

Benim parayı tek seferde gönderemiyorlarmış. Eft limiti mi ne yetmemiş. Her gün göndererek 1 ay da bitirmeyi planlıyorlar rezillik resmen. Belki 2 trilyon bana şimdi lazım.

Ne yaptınız hocam... 2 trilyonu kim veriyor kim alıyor :eek::eek::eek:

ben 16 sında pinimi girdim 15.inden sonra girdiysen alamazsın diyenler oldu alacağım Alllah'ın izniyle yarın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri