gece 11,00 gibi ödemeler işleme girmeye başlar... diyedüşüyorum. ödemede yarın banka hesaplara geçer diye düşüncem, diğer ülkelere-forumlara bakınca... hayırlısı artık ... gece TC saat, 11,00 'da bakalım ne olacak 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
vay be eğer kanalımı avesomeness yapmasaydım yarın 60 bin tl alıyordum heyt bee
hayırlısı olsun, hak ettiğin rakam banka hesabına gelsınde, nasıl olursa olsun...
keşke gelse ama jackie ye hediye ettim onu ne kadar istemesemde![]()
vay be eğer kanalımı avesomeness yapmasaydım yarın 60 bin tl alıyordum heyt bee
keşke gelse ama jackie ye hediye ettim onu ne kadar istemesemde![]()
E ödeme yaptı demişlerdi hocam siz alamadınızmı ?
Hocam Allah bereket versin inş daha fazla kazanırsınız...
merak ediyorum acaba o rakama bir aydamı ulaşıyorsunuz?
bilmiyorum bana o parayı kazanmak imkansız gelmiyor ama kazanmak için tam olarak ne yapmam gerektiğini bilmiyorum![]()
bir daha ki ay inşaAllah
---------- Mesaj saat 19:25:11 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:23:52 civarında gönderildi. ----------
http://www.ytpara.com/youtube-kazan...ine-optimization-duzenli-kanal-calismasi.html bu çalışmayla 22 günde 25 bin dolar kazandım kesinlikle tavsiyemdir![]()
bir daha ki ay inşaAllah
---------- Mesaj saat 19:25:11 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:23:52 civarında gönderildi. ----------
http://www.ytpara.com/youtube-kazan...ine-optimization-duzenli-kanal-calismasi.html bu çalışmayla 22 günde 25 bin dolar kazandım kesinlikle tavsiyemdir![]()
Benim parayı tek seferde gönderemiyorlarmış. Eft limiti mi ne yetmemiş. Her gün göndererek 1 ay da bitirmeyi planlıyorlar rezillik resmen. Belki 2 trilyon bana şimdi lazım.
Yarisini maliye sahiplenir onun![]()
Dolar hesapları ne zaman işleme giriyor genelde arkadaşlar ?
Benim parayı tek seferde gönderemiyorlarmış. Eft limiti mi ne yetmemiş. Her gün göndererek 1 ay da bitirmeyi planlıyorlar rezillik resmen. Belki 2 trilyon bana şimdi lazım.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.