Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bu gece güzel gece rahat olun işleme girer sabah 11de kartlarda paralarımzıı görmüş oluruz![]()
dolar hesaplarıda girse keşke bu gece işleme![]()
bu gece güzel gece rahat olun işleme girer sabah 11de kartlarda paralarımzıı görmüş oluruz![]()
Özgün çalışıyorum hocam birde telif almayan dizi fragmanları o kadar![]()
ikoncan ile Tapatalk'tan gönderildi.
Ödemeler gelsede paralansak yine.![]()
Ya ben özgün hiç çalışmıyorum.. kanallar gittikten sonra özgüne geçmeyi düşünüyorum şu anda, acaba günlük kaç video atıyorsunuz ?
Hocam birde çalıştığınız içerikle ilgili bilgi verebilirmisiniz, yabancı dizimi yoksa türkçemi ?
Nereye gidiyoruz kardeşim bu ay![]()
Özgünde ayda 1 video atsam yetiyorAmatör karakalem videoları paylaşıyorum en düşük izlenen video 35.000
![]()
Dizi fragmanları türk diziler ama haftalık takip şart. Bir videodan ortalama 300-350 tık geliyor ki ayda 1500'den fazla tık demek bu sadece 1 dizidenVarın gerisini siz düşünün.
ikoncan ile Tapatalk'tan gönderildi.
Benimki işlemde değil neden acaba!
Eyvallah hocam, sanırım özgün çalışmak çok daha kolay ve kazançlı üstelik insanın kafası rahat oluyor.. yok herşey bir yana spam çalışıyorsan bir kerede 500 video attığında bilgisayar yıpranıyor resmen yüklediğin videolarda 10 20 ancak izleniyor![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.