2013 ARALIK Ayı Kazançları, OCAK Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Saat 10:30 u gecti burda daha anca isleme girmis :D Simdi pusuda beklemem lazim, is bankasi hesabina gecer gecmez eft yaparsam hesap isletim ucretini bi ay daha ertelemis olurum :D

Dolar hesaplarinda var mi bi gelisme?

öğle vakti yatar paralarımız herkese hayırlı olsun :)

ödemlerde bir süpriz bekliyorum beyler :

Gece saatlerinde (01-03) işleme girecek ve yarın 14-15 gibi yatacak ....(tamamen şahsi fikrim)

olmadı yarın işlleme girer öbürgün yatar :)

oda olmadı yok yok olur okadarda değil :)

BEN NE DEDİM BEYLER :p BU İŞLER ABİNİZDEN SORULUR :D:D

TL odeme isleme girdi, herkese hayirli olsun..
guzel gunlerde hos harcamalar..
yiyin yiyin bitmesin insallah. :)

Otomatik ödeme işlemi devam ediyor :-)
Ve işlem heyecanı biter, ödeme heyecanı başlar..

ikoncan ile Tapatalk'tan gönderildi.

dün onayladığım hesapta ödeme işlemde değil. önümüzdeki aya kaldık anlaşılan.

Arkadaşlar bir şey sorucam. EFT ile ilgili kesinti oluyor mu? Yoksa Adsensede görünen miktarın aynısı mı yatıyor banka hesabımıza?

arkadaşlar hala " Ödenebilir kazanç" yazan varmı şuan itibari ? işleme girmeyen ? (sorun kişisel bendemi ? yoksa genelmi ? ) yada sorun yok sadece beklemem gerekıyor

önemli: arkadaşlar az önce dediğim işe baktım burdan yazan olmadı cevap saolsunlar :D
ama ben yazıcam.. toplulukdan kanal imza yemiş ;) kızarmış.. neyse adsense hesabına baktım oda kızarmış o kızarma yok edildi eemm ehemm :D .. ardından para işleme girdi....

kısaca: para kazanm akapanınca adsensenızle girip yoputube ye bakın o kısımda kızarma varsa sorun çıkabiliyor ;) sevgiyle kalın...

not: [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] sana ne kadar teşekkur etsem azdır... para pul zaten istemezsin inan bana aldığım her kuruşta illakı belirli yuzdesi hayır işlerine gidiyor... belirtmek isterim... senın emeklerın çok çok fazla sen bilmesende... senin bir videon benım hayatıma ciddi kattı sağlıyor ,devamda edıyor....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri