fatihbaz
Süper Moderatör
bende çekebildiğim kadarını çekiyorum.bankalara bir kuruş bile kaptırmamak gerek.ölü soyucu bunlar![]()
bankacılık okuyan,daha dogrusu mezunu olan birisi olarak bankalardan nefret ediyorum
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bende çekebildiğim kadarını çekiyorum.bankalara bir kuruş bile kaptırmamak gerek.ölü soyucu bunlar![]()
Saat 10:30 u gecti burda daha anca isleme girmisSimdi pusuda beklemem lazim, is bankasi hesabina gecer gecmez eft yaparsam hesap isletim ucretini bi ay daha ertelemis olurum
![]()
TL Hesaplarına varmı gelişme![]()
tl de ödemeler işlemde öglen hesapta olur
Baktım işleme alınmış zaten![]()
benim de hesapta 9999 yaziyor saka gibi$$$$$$$
ödemlerde bir süpriz bekliyorum beyler :
Gece saatlerinde (01-03) işleme girecek ve yarın 14-15 gibi yatacak ....(tamamen şahsi fikrim)
olmadı yarın işlleme girer öbürgün yatar
oda olmadı yok yok olur okadarda değil![]()
Arkadaşlar bir şey sorucam. EFT ile ilgili kesinti oluyor mu? Yoksa Adsensede görünen miktarın aynısı mı yatıyor banka hesabımıza?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.