jackie reis sana o kadar saydırdığım için üzgünüm 
para kazanması kapatılan kanal için ödeme yapmışlar adamların boşuna günahını aldık
para kazanması kapatılan kanal için ödeme yapmışlar adamların boşuna günahını aldık
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Dun gece bana 285 dolar odeme yapmislar.
su denemek icin acipda sorun yasadigim videolari ozel yapmistim.
Sanirim once Eylul deki kazanci odediler sonra Ekim.
2. odeme icin odeme talebinde bulunmadim cun ki para kazanma sekmesi yok ne kazandim bilmiyordumbenim o kanaldan umudum bile yoktu her seferinde odeme talep edilecek denmisti ama ben birsey yapmadim.
Dun gece 285 dolar odeme yaptilar.
![]()
Jackie bir kadınjackie reis sana o kadar saydırdığım için üzgünüm
para kazanması kapatılan kanal için ödeme yapmışlar adamların boşuna günahını aldık![]()
Bize bu awesomnessi öğretip bu günlere getiren forumun üstadlarına çok teşekkür ederim hepinizden Allah razı olsun, Bu network sayesinden hayal edemeyeceğim yerlere geldim.
Hocam 2. ödeme talebinde bulunmdım demişsiniz,2. ödeme talebinde bulunmak için gene 145 dolar barajı mı var,yoksa kaç dolar kazanırsak onu gondermeyecek mi?Diğer partnerlerde ilk odemeden sonra ne kazanırsak göndermiyorlar mı?
ödemenin hangi kanala ait olduğunu anlayibiliyormuyuz ayrıtılarda bellimi ?
strese gırdım arkadas herkesın yatmıs bı benım mı yatmamıs![]()
daha benımde yok![]()
hayır belli değil,ayrıca 2. ödeme için gene 145 dolar mı birikecek?2. ödemesini alan biri cevap verebilir mi?
bende merak ediyorum bu sorunun cevabini , sanirsam 2. ay da odeme esigini gecmesi lazim.
Ekim ayının ödemelerini alan veya almayanlar bu başlıkta yazalım.
Ödemeler: 1-2 Aralık 2013'e kadar yapılır.
Bakalım kimler ne kadar ödeme alıyor bu ay..
Ödeme formu: https://docs.google.com/a/awesomenes...RGenc6MQ#gid=0
Partnerlikten ayrılma formu: https://docs.google.com/spreadsheet/...NoSlE6MQ#gid=0
bende merak ediyorum bu sorunun cevabini , sanirsam 2. ay da odeme esigini gecmesi lazim.
Hastasıyız dedeeJackie bir kadın
Jessica Irwin tam adı![]()
Hastasıyız dedeeilk internet kazancımı aldım şuan kesinti mesinti 138 dolar tamda borçaların içinde işsizlik vs ilaç gibi gelicek ilaçç
allah hepinizden razı olsun
Hocam bu arada bir sıkıntım var paypala banka hesabı bağlıycam benim paypal alper yavaş adıyla açık ama banka hesabı mustafa xxxx örneğin bu sorun olurmu yatırırlarmı paypal böle durumlarda banka geri yollarsa kesintimiz olur gibi not düşmüş bende tedirgin oldum banka hesabıma yatıramıyorum boçlardan dolayı bankalar kesmesin diye? bankalara borcum var diye arkadaşın banka hesabını bnm paypalda kullanıcamda
Hastasıyız dedeeilk internet kazancımı aldım şuan kesinti mesinti 138 dolar tamda borçaların içinde işsizlik vs ilaç gibi gelicek ilaçç
allah hepinizden razı olsun
Hocam bu arada bir sıkıntım var paypala banka hesabı bağlıycam benim paypal alper yavaş adıyla açık ama banka hesabı mustafa xxxx örneğin bu sorun olurmu yatırırlarmı paypal böle durumlarda banka geri yollarsa kesintimiz olur gibi not düşmüş bende tedirgin oldum banka hesabıma yatıramıyorum boçlardan dolayı bankalar kesmesin diye? bankalara borcum var diye arkadaşın banka hesabını bnm paypalda kullanıcamda
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.