2013 Ekim Awesomeness Ödemeleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jackie reis sana o kadar saydırdığım için üzgünüm :D
para kazanması kapatılan kanal için ödeme yapmışlar adamların boşuna günahını aldık :D

Dun gece bana 285 dolar odeme yapmislar.
su denemek icin acipda sorun yasadigim videolari ozel yapmistim.

Sanirim once Eylul deki kazanci odediler sonra Ekim.

2. odeme icin odeme talebinde bulunmadim cun ki para kazanma sekmesi yok ne kazandim bilmiyordum :) benim o kanaldan umudum bile yoktu her seferinde odeme talep edilecek denmisti ama ben birsey yapmadim.

Dun gece 285 dolar odeme yaptilar.

uxry6.png

Hocam 2. ödeme talebinde bulunmdım demişsiniz,2. ödeme talebinde bulunmak için gene 145 dolar barajı mı var,yoksa kaç dolar kazanırsak onu gondermeyecek mi?Diğer partnerlerde ilk odemeden sonra ne kazanırsak göndermiyorlar mı?

Bize bu awesomnessi öğretip bu günlere getiren forumun üstadlarına çok teşekkür ederim hepinizden Allah razı olsun, Bu network sayesinden hayal edemeyeceğim yerlere geldim.

Bize bu awesomnessi öğretip bu günlere getiren forumun üstadlarına çok teşekkür ederim hepinizden Allah razı olsun, Bu network sayesinden hayal edemeyeceğim yerlere geldim.

Adamlar uçan, kaçan, patlayan kanallardan tutta ne varsa parasını ödediler ya helal olsun diyorum başka bi şey demiyorum.

Hocam 2. ödeme talebinde bulunmdım demişsiniz,2. ödeme talebinde bulunmak için gene 145 dolar barajı mı var,yoksa kaç dolar kazanırsak onu gondermeyecek mi?Diğer partnerlerde ilk odemeden sonra ne kazanırsak göndermiyorlar mı?

ödemenin hangi kanala ait olduğunu anlayibiliyormuyuz ayrıtılarda bellimi ?

bende merak ediyorum bu sorunun cevabini , sanirsam 2. ay da odeme esigini gecmesi lazim.

kardeşim mantıkla yorum yapıyorum....bua damlar sendne her ay %30 kesinti alcakalrına göre ve en az ödeme tutarı (adsensede) 100 $ olduğu için bnece her ay ödeme limiti oalcak

Ekim ayının ödemelerini alan veya almayanlar bu başlıkta yazalım.

Ödemeler: 1-2 Aralık 2013'e kadar yapılır.

Bakalım kimler ne kadar ödeme alıyor bu ay..

Ödeme formu: https://docs.google.com/a/awesomenes...RGenc6MQ#gid=0
Partnerlikten ayrılma formu: https://docs.google.com/spreadsheet/...NoSlE6MQ#gid=0

Hocam benim kanal 143 doları aştı şimdi yukarda verdiğiniz formu Doldurmam mı gerekiyor. bu arada bu ay 143 doları aştı ödeme aralık veya ocakta mı yapılır.

Jackie bir kadın :D

Jessica Irwin tam adı :D
Hastasıyız dedee :p ilk internet kazancımı aldım şuan kesinti mesinti 138 dolar tamda borçaların içinde işsizlik vs ilaç gibi gelicek ilaçç :D allah hepinizden razı olsun
Hocam bu arada bir sıkıntım var paypala banka hesabı bağlıycam benim paypal alper yavaş adıyla açık ama banka hesabı mustafa xxxx örneğin bu sorun olurmu yatırırlarmı paypal böle durumlarda banka geri yollarsa kesintimiz olur gibi not düşmüş bende tedirgin oldum banka hesabıma yatıramıyorum boçlardan dolayı bankalar kesmesin diye :D ? bankalara borcum var diye arkadaşın banka hesabını bnm paypalda kullanıcamda

Hastasıyız dedee :p ilk internet kazancımı aldım şuan kesinti mesinti 138 dolar tamda borçaların içinde işsizlik vs ilaç gibi gelicek ilaçç :D allah hepinizden razı olsun
Hocam bu arada bir sıkıntım var paypala banka hesabı bağlıycam benim paypal alper yavaş adıyla açık ama banka hesabı mustafa xxxx örneğin bu sorun olurmu yatırırlarmı paypal böle durumlarda banka geri yollarsa kesintimiz olur gibi not düşmüş bende tedirgin oldum banka hesabıma yatıramıyorum boçlardan dolayı bankalar kesmesin diye :D ? bankalara borcum var diye arkadaşın banka hesabını bnm paypalda kullanıcamda

Dogru hocam geri donerse 10 lira mı ne kesiyorlar.Bildigim kadariyla isimlerin ayni olmasi gerekli

Hocam r10 da bozdurabilirsin hemen hesabına alabilirsin parayı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri