2013 Ekim Awesomeness Ödemeleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hastasıyız dedee :p ilk internet kazancımı aldım şuan kesinti mesinti 138 dolar tamda borçaların içinde işsizlik vs ilaç gibi gelicek ilaçç :D allah hepinizden razı olsun
Hocam bu arada bir sıkıntım var paypala banka hesabı bağlıycam benim paypal alper yavaş adıyla açık ama banka hesabı mustafa xxxx örneğin bu sorun olurmu yatırırlarmı paypal böle durumlarda banka geri yollarsa kesintimiz olur gibi not düşmüş bende tedirgin oldum banka hesabıma yatıramıyorum boçlardan dolayı bankalar kesmesin diye :D ? bankalara borcum var diye arkadaşın banka hesabını bnm paypalda kullanıcamda

bende bozabilirm küçük bir kesinti ile

kaç tl paypalınız var pm geçin teklif vereyim

938 doların 400 ünü çekebildimde sınıra takıldım en kısa zamanda paypalımı onaylamam lazım :)

Adsenseye Olum ))))

Payment From Awesomeness, LLC Completed $223.96 USD
Adamlar parayi oduyorlar ))

Hayırlı olsun hocam güle güle harcayın :)

Amsterdamda yiyecegim bu parayi :)

Anlayan Anlayacagini Anladigi Kadar Anladi.! :)

---------- Mesaj saat 17:39:33 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:30:15 civarında gönderildi. ----------

Hocam 2. ödeme talebinde bulunmdım demişsiniz,2. ödeme talebinde bulunmak için gene 145 dolar barajı mı var,yoksa kaç dolar kazanırsak onu gondermeyecek mi?Diğer partnerlerde ilk odemeden sonra ne kazanırsak göndermiyorlar mı?

Bu kanal bu networku denemek icin acilmisti.

Tarih olarak aklimda degil ama actigimdan yaklasik 25-27 gun gibi odeme esgini gecti ve bende talep ettim.
Sonra odemeyi talep ettigimizden 10 gun gibi bir sure gecti ve Para kazanma sekmesi gitti yani mantikli bakarsak kapandi ama agdan atilmadim.

Dolayisiyla odemede beklemedim.
11. ayin 1 de 113-118 gibi bir miktar yatirdilar.
35-400 dolar vardi dedik kazanma gittiginde eksik ama yatirdilar sonucta.

iletisim biliyorsunuz zaten sorunlu bu yuzden birkere deniyorum arkasini birakiyorum.

11. ayin 1 de 9. aya ait odemeyi yaptilar mantikla bakarsak durum bu.

dun gece yaptiklari ise 10. ayin odemesi.

Yani benim para kazanma sekmesi gitmisti ne kazandim ne kazanmadim bilmiyorum odeme talebinde bulunmadim o kanali acmadim bakmadim takip etmedim.

Dun pat diye bir mail geldi 285 dolar odeme aldiniz diye.

su bir gercek 2. odeme talebinde bulunmuyorsunuz ve odemeler her ay icin bence alt limiti asmalidir diye dusunuyorum.

awesomeness ile birden fazla kanali bagli olup hepsi odeme esigini gecmisse herbiri icin tek tek mi odeme geliyor paypala yoksa toplu olarak mi?
ornegin ekimde kazanci 200 ve 300dolar olan ve odeme talebi yapilmis iki kanal icin paypala 140dolar ve 210 dolar seklinde mi yoksa 350dolar olarak tek odeme mi geliyor?

awesomeness ile birden fazla kanali bagli olup hepsi odeme esigini gecmisse herbiri icin tek tek mi odeme geliyor paypala yoksa toplu olarak mi?
ornegin ekimde kazanci 200 ve 300dolar olan ve odeme talebi yapilmis iki kanal icin paypala 140dolar ve 210 dolar seklinde mi yoksa 350dolar olarak tek odeme mi geliyor?

140 ve 210 olarak ayrı ayrı gelir

Ben bu paypaldan nasıl ödeme alıcam arkadaşlar banka yada kredi kartım yok olan kartlarım iptal olmuş onlar paypalda kabul görmedi dedim paypaldan paypala
yollasam arkadaştan çeksem dedim ama onun için dahi kart tanımlayın diyor çözüm ypkmu arkadaşlar allah için birileri bir yardımcı olsa :(

Ben bu paypaldan nasıl ödeme alıcam arkadaşlar banka yada kredi kartım yok olan kartlarım iptal olmuş onlar paypalda kabul görmedi dedim paypaldan paypala
yollasam arkadaştan çeksem dedim ama onun için dahi kart tanımlayın diyor çözüm ypkmu arkadaşlar allah için birileri bir yardımcı olsa :(

komisyonlu şekilde yardımcı olabilirim istiyorsan banka hesabına parayı atarız

komisyonlu şekilde yardımcı olabilirim istiyorsan banka hesabına parayı atarız

Hocam dikkat ettiyseniz paypal hesabıma tanımlı hiç bir kart yada hesap yok nasıl yapıcaz bunu paypaldan paypala at deseniz onun içinde hesaba tanımlı kart olsun istiyor yani ?

Hocam dikkat ettiyseniz paypal hesabıma tanımlı hiç bir kart yada hesap yok nasıl yapıcaz bunu paypaldan paypala at deseniz onun içinde hesaba tanımlı kart olsun istiyor yani ?

gittigidiyor uzerinden alırsınız odemeyi 2-3 tl komisyon keser isterseni pm atın yardımcı olayım

Paypaldan paypala 750 tl altı göndermek için kredi kartına vs gerek yok.Ticket atın paypala sorunu çözerler.

Arkadaşlar ben partner olurken ve ödeme isterken farklı Paypal adresleri girdim.Sorun olur mu?

Bende de hala ödeme yok.. Yarın ola hayır ola..

Arkadas bir cok kisiye odeme gelmis bende hala birsey yok. Ben bu Awesomeness'tan ödeme alamayacak miyim yahu? Agustos kazancimi hala alamadim. Simdi ise Ekim kazanci icin bir hareket yok. Delirmeyeyim de ne yapayim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri