2013 EKİM Ayı Kazançları, KASIM Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

• Kullanıcı Acoustic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
forumun tahminimce % 75 para akzanmalar gitti bakalım ne olcak bi umut beklicez belki öderler diye

Arkadaşlar Mesela Analictc de duran paralar adsenseye ne zaman yansır ?=

Bugün 2 kanalımdan biri topluluk kuralları ihlali nedeniyle kapandı yaptı yine yapacağını alamıycam galiba paramı :/ Kanalda hiç bir sorun yoktu büyük ihtimal çok izlenim aldığı için böyle oldu oda benim elimde olan birşey değil ki ben videomu eklerim izlenirse izlenir bu kanalım birde uzun zamandan beri açık olan bir kanaldı gerçekten çok üzdü beni, nasıl açtırabilirim bilenler varsa pm yada yorum yapabilirmi

Arkadaşlar 1 kasımda adsense ile para kazanmaya başladım. Şu an 15 dolar var hesabımda. Pinin yola çıkması için bu ayın 12 si mi yoksa Aralık ayının 12sini mi beklemem lazım.

önceki kazançlara göre %90 kayıp yaşayacağımı düşünüyorum.

google 3-4 aylık sürelerde bu tip düzenlemeler yaparak bize darbeler vuruyor. önemli olan tekrar toparlanıp 2-3 ay sonra eski seviyelere gelebilmek.

tbm kasım-aralıkta çok iyi olurdu. bu dönemleri kayıpla geçmek kötü olacak.

yarın kesinleşsin şu ödemeler artık

Kesinleşsin derken? kesinleşir inşallah diyelim :D çünkü kesinkeşmeyebilme ihtimali de yüksek. Çok önceden de söyledim şimdi de söylüyorum.
11-11-13
23:45
Ödemeler kesinleşecek.
Para kazanmaya kapanan kanalların parası da kesinleşecek(eğer tekrar açıp adsense değiştridiyse ve ya sildiyse.)

Kesinleşsin derken? kesinleşir inşallah diyelim :D çünkü kesinkeşmeyebilme ihtimali de yüksek. Çok önceden de söyledim şimdi de söylüyorum.
11-11-13
Ödemeler kesinleşecek.
Para kazanmaya kapanan kanalların parası da kesinleşecek(eğer tekrar açıp adsense değiştridiyse ve ya sildiyse.)

Benim kanalim topluluk kurallari ihlalenden kapandi ben onun adsenseyi panelden kaldirip sonra tekrardab ekledim yani suan kendi ayni adsense bagli ve kanalim para kazanilmasi kapanmadi sadece topluluk ihlalinden kanal kapandi benimde kesinlesirmi

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu gece burası amma iyi amma kötü yazılarla dolacak.
Herkesi tatlı bir bekleyiş sardı.

11-11-13
Ödemeler kesinleşecek.

son cumlen garip geldi....
bir sürü kişinin bir kanal yuzune tum kanalların para kazanması kapandı herkes aynı adsenseye devam etti.. senın yazından bu kişilerin para alamayacağı yonunde düşüncem oldu ki, bence alakası yok... sadece o şikayet alan kanalproblem arz eder. diğer kanallar +google ile aktif hala gelmiş para kazanmaya devam etmiştir...

Geçen ay gömüyü almıştım ama bu ay birşey alamıyacağım fazla beklentim yok o yüzden pek ama kasım ayında aralık ayında voleyi tekrar vururum belki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri