2013 EKİM Ayı Kazançları, KASIM Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

• Kullanıcı Acoustic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar işleme girince ne oluyor adsense'de? Borçlar kısmına mı geçiyor para?

işleme grmesi dmeek paranın yatırılması içn gerekli talimatların verildiği gibi bir şey tahayyül edebilirsin :D yani geçen ay 21 sabahı işleme girmişti bu ay 21 bitmek üzere daha iş yok yani sabaha para hazır olmaz diye tahmn ediyorum hatta 2-3 gün gecikebilir diye düşünüyorum :cool:

вαттυѕαу;160962' Alıntı:
İbrahim sen yazınca işleme girdi sandım , yapmayın şöyle şeyler :mad:

ibo bend ekalp var sol tarımda haberin olsan sadec ekalibibm olduğu sölemek sitedim :) çok kötü oldu farkındayım

Arkadaşları bilgilendiriyodum :D Nerdeyse linç edicektiniz he tamam daha yazmam :D:):D

Sanki benim gibi daire parası bekliyolar heheheh :D

Odemeleri isleme koyuyorum birazdan gecikme icin kusurabakmayin.Cumartesi yada pazartesi hesaplarinizda paraniz.Bu ay cok kesinti yapmadim sizlerden :D:D:D:D:D

Arkadaşları bilgilendiriyodum :D Nerdeyse linç edicektiniz he tamam daha yazmam :D:):D

Sanki benim gibi daire parası bekliyolar heheheh :D

Daire parasıymış peh :D

Odemeleri isleme koyuyorum birazdan gecikme icin kusurabakmayin.Cumartesi yada pazartesi hesaplarinizda paraniz.Bu ay cok kesinti yapmadim sizlerden :D:D:D:D:D

Abi ya güldürdün , Allah senide güldürsün , Neşen yerinde maşallah :D

вαттυѕαу;160984' Alıntı:
Daire parasıymış peh :D

Abi ya güldürdün , Allah senide güldürsün , Neşen yerinde maşallah :D

Demekki üstad da daire bekliyo keyifli :D:):D

geçen ay 21 sabahı değildi yaw 22sinin gecesi kesinleşmişti sabah 10 11 gibi yatmıştı :) herşey saatler içinde oldu :D

yarın para yatar heyacanıyla bugün cebimdekilerii de harcadım :D inşallah yarın öğleye kadar yatar :D yoksa parasız kalacağız :(

Arkadaşlar bir şey sorucam hesap onaylatmak için bankaya meğlağ yatırıyorlar ya kaç gün içinde geliyor??

duyduğuma göre google ''google ı love you '' 100 defa yazanın parasını bu gece ödiyecekmiş :D

---------- Mesaj saat 22:59:50 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:59:19 civarında gönderildi. ----------

Arkadaşlar bir şey sorucam hesap onaylatmak için bankaya meğlağ yatırıyorlar ya kaç gün içinde geliyor??

genelde 3 gün ama son zamanlarda 10 günde gelidği söleniyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri