beyto33
Yasaklanmış
Ödeme başlatıldı diye bir yazı geliyordu sanırım
ibo bend ekalp var sol tarımda haberin olsan sadec ekalibibm olduğu sölemek sitedim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar işleme girince ne oluyor adsense'de? Borçlar kısmına mı geçiyor para?
вαттυѕαу;160962' Alıntı:İbrahim sen yazınca işleme girdi sandım , yapmayın şöyle şeyler![]()
ibo bend ekalp var sol tarımda haberin olsan sadec ekalibibm olduğu sölemek sitedimçok kötü oldu farkındayım
Odemeleri isleme koyuyorum birazdan gecikme icin kusurabakmayin.Cumartesi yada pazartesi hesaplarinizda paraniz.Bu ay cok kesinti yapmadim sizlerden![]()
Arkadaşları bilgilendiriyodumNerdeyse linç edicektiniz he tamam daha yazmam
Sanki benim gibi daire parası bekliyolar heheheh![]()
Odemeleri isleme koyuyorum birazdan gecikme icin kusurabakmayin.Cumartesi yada pazartesi hesaplarinizda paraniz.Bu ay cok kesinti yapmadim sizlerden![]()
Onlarda incelemem devam ediyor halen bi dalavere yoksa onumuzdeki ay bu ayki kesinlesenlerinizle birlikde oderim rahat olunbizim kesinleşmeyen adsenselerede el atsan reis!!![]()
вαттυѕαу;160984' Alıntı:Daire parasıymış peh
Abi ya güldürdün , Allah senide güldürsün , Neşen yerinde maşallah![]()
Onlarda incelemem devam ediyor halen bi dalavere yoksa onumuzdeki ay bu ayki kesinlesenlerinizle birlikde oderim rahat olun![]()
geçen ay 21 sabahı değildi yaw 22sinin gecesi kesinleşmişti sabah 10 11 gibi yatmıştıherşey saatler içinde oldu
![]()
Sana bu ay odeme yok beyto sen bekleme
Sana bu ay odeme yok beyto sen bekleme![]()
![]()
yarın para yatar heyacanıyla bugün cebimdekilerii de harcadıminşallah yarın öğleye kadar yatar
yoksa parasız kalacağız
![]()
yarın para yatar heyacanıyla bugün cebimdekilerii de harcadıminşallah yarın öğleye kadar yatar
yoksa parasız kalacağız
![]()
Arkadaşlar bir şey sorucam hesap onaylatmak için bankaya meğlağ yatırıyorlar ya kaç gün içinde geliyor??
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.