2013 EKİM Ayı Kazançları, KASIM Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

• Kullanıcı Acoustic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ÖDEME İŞLEMDE !! :( bu güzel geceyi de burnumuzdan getirdin zehir ettin ya bize alacağın olsun benden , gardını al , bildiğim tüm fırlamalıkları sana karşı kullanacağm , bundan sonraki her ay bir öncekinden daha fazla kazanacağım !!!

Otomatik ödeme işlemi devam ediyor: Banka hesabı ...0*** - (€94.608,06)

:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Ben iki 3 mesaj ustde aksama dogru odemeleri yavas yavas isleme koyacagim dememismiydim ?? Dinlemiyonuzki arkadas...

:D:D:D:D:D

Serkan abi arasıra arkadaşlarımla senden bahsediyorum.Şu kadar para kazanıyor falan onlar hikaye diyorlar bana:D bazılarının gözleri yerinden fırlıyor.Bu ayda süper kazançlar sağlıyorsun helal olsun cidden :)

Ben iki 3 mesaj ustde aksama dogru odemeleri yavas yavas isleme koyacagim dememismiydim ?? Dinlemiyonuzki arkadas...

Serkan abi , Parayı taşımak için kamyon lazım mı ? :D :D :D :D

Bende geçen ay 1K geçen kazançlarım oldu ama bu 1k altına düştük ama Aralık belki 2k para alırım bell olmaz ama daha çok çalışmak lazım

hayırlısı yarın öğleden sonra para harcıyoruz.
:D

Hocam sen ciddimisin??

Eğer ciddiysen helali hoş olsun o para çatır çatır harca ye...

zaten eski görünümde de böyle bişey yok :) Ödemeler kısmından işleme girip girmediğini görebilirsiniz. Sanırım işleme girdi .

sazan avına geldik desene :) benim sayfa bu şekilde hiçbir hareketlenme yok yanlış yeremi bakıyorum acaba. ödemeler sayfası burası :)
us64j.jpg

[MENTION=1]Muslera06[/MENTION] naptın sen hocam ya :D Biz 5k alcaz diye sevinirken.Hayattan soğudum o rakam doğruysa eğer :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri