2013 EKİM Ayı Kazançları, KASIM Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

• Kullanıcı Acoustic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banka Onaylı - PIN Dogrulandı 200 tl eşiği aşıldı fakat ödemem işlemde değil . varmı aynı sorunu yaşayan arkadaşlar .

Banka Onaylı - PIN Dogrulandı 200 tl eşiği aşıldı fakat ödemem işlemde değil . varmı aynı sorunu yaşayan arkadaşlar .

Özkan r10'da şimdi gezinirken gördüm kardeşim. İş bankası hesabı olupta henüz kazancı işleme girmemiş elemanlar var, farklı bankalardan da vardır muhtemelen..

r10 da bir elemanın hesbaına para yattı arkadaş k.k borcunu ödedi bile la :)

Ekim Ayı Ödemesi Kesinleşti - Sayfa 32 - Google Fan Webmaster Forum

---------- Mesaj saat 10:48:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:47:23 civarında gönderildi. ----------

en geç saat 15:00 da ama 11:30 civarı hesaplarda diye tahmın ediyorum

not : google çalışanları cumaya giderlerse öğle sonuna kalır :D

Cuma Namazına Gitsinlerde 2 saat geç almaya Razıyım :)

Kazanclari dolar olan arkadaslarda herhangi bir hareket oldumu ?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kuzen benimkide gecmedi saniyordum ana sayfadan odemeler bolumune gecince kazanclarin altinda yaziyo isleme girdi die oraya baktinmi

Konuyu Toplam 61 Üye okuyor. (41 Kayıtlı üye ve 20 Misafir)

Emeklilerin Maaş kuyruğu gibi olmuş başlık.
:D

youtube dün kanallarıma bildiğin nükleer bomba attı.. bugün belki paraları alacağız sevinsem mi üzülsem mi ya :S

alacağım para 1700 lira kapatılan kanal değerleri nerden baksan 8bintl :S içime oturdu valla hocam ya

Hocam yapıcak birşey yok bu işte böyle bir olay var.8.000tl kanallar yapıyorsan zaten seviye belli bir durumda:)yine aynı seviyeye çıkarsın youtube her zamanki gibi köşede duruyor yola devam üzülme bir dahaki ay telafi edersin 1.700 iyidir hocam böyle bak olaya:)

Hocam yapıcak birşey yok bu işte böyle bir olay var.8.000tl kanallar yapıyorsan zaten seviye belli bir durumda:)yine aynı seviyeye çıkarsın youtube her zamanki gibi köşede duruyor yola devam üzülme bir dahaki ay telafi edersin 1.700 iyidir hocam böyle bak olaya:)

hiç almamaktansa almak tabiki güzel hocam... elbet yakalarız hocam tekrardan ama geçen süre can sıkacak... Cok sacma bir kural bu ya 1 kanal topluluk yerse adsensedeki bütün kanalları kapatmaları.. RESMEN SAÇMALIK!

benim geçen aydan kapanan kanallardan hiç bişey yansımamış.hesap dolar.sorun ne acaba anlayamadım.

hiç almamaktansa almak tabiki güzel hocam... elbet yakalarız hocam tekrardan ama geçen süre can sıkacak... Cok sacma bir kural bu ya 1 kanal topluluk yerse adsensedeki bütün kanalları kapatmaları.. RESMEN SAÇMALIK!

Aynen hocam öle ama her kapanan kanalllardan sonra daha dikkatli olmalıyız.Her attığımız video önemlidir bazen videolar bakmadan atıyoruz.Günlük çalışma saatimiz çok fazla olabilir ama bu ayrıntıya günlük 1 saat ayırmamız belkide kapanmamaya engel olucak ama bu youtube onların ülkesinde yaşıyoruz yapıcak birşey yok daha dikkatli olcaz:)

---------- Mesaj saat 12:44:10 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:43:19 civarında gönderildi. ----------

benim geçen aydan kapanan kanallardan hiç bişey yansımamış.hesap dolar.sorun ne acaba anlayamadım.

Hocam kapandıkları için yansımamıştır.Para kazanma devre dışı olursa malesef para alamıyoruz

Aynen hocam öle ama her kapanan kanalllardan sonra daha dikkatli olmalıyız.Her attığımız video önemlidir bazen videolar bakmadan atıyoruz.Günlük çalışma saatimiz çok fazla olabilir ama bu ayrıntıya günlük 1 saat ayırmamız belkide kapanmamaya engel olucak ama bu youtube onların ülkesinde yaşıyoruz yapıcak birşey yok daha dikkatli olcaz:)

---------- Mesaj saat 12:44:10 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:43:19 civarında gönderildi. ----------

Hocam kapandıkları için yansımamıştır.Para kazanma devre dışı olursa malesef para alamıyoruz

kapanan yada kapanmaya örnek gösterilen kanalım en az 4 aylık :( ah sana ne diyeyim youtube ah!

kapanan yada kapanmaya örnek gösterilen kanalım en az 4 aylık :( ah sana ne diyeyim youtube ah!

Hocam benimde günlük geçenlerde 100 dolar doğru gidiyordu kanal uçtu 1.5 ay önce böle kanallarım vardı işte yapıcak birşey olsa keşke inan bende çok üzülüyorum bu olaya Allah biliyor burda milletin özellikle adsense kapanmasını çok çok üzülüyorum tam para alacakken gidiyor pin gelmiş:(:( kanal kapanması çok kötü o kadar boşa gidiyor ama Youtube ülkesinde yaşıyoruz onları kanunlarına boyun eğcez mecbur ama daha dikkatli olcaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri