Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hesabım dolar ve işlemde değil![]()
benimki TL hocamTl olup da işlemde olmayan bi benim galiba,tüm ilkler beni bulmaya devam ediyor.
ziraat bankası tl yatmadı benim de. Pazartesi yatar artık
benimki TL hocamTl olup da işlemde olmayan bi benim galiba,tüm ilkler beni bulmaya devam ediyor.
kardeşim benim ki daha işleme girmedi ne yatması :/ işleme girdi de yatması kaldı![]()
çiftlik iyiydi çiftlik![]()
YARIM ekmek yedin nerden anladın iyi olduğunu.![]()
hadi lan bebe işine bak senın ağzında emzik varken biz ciftlikte kokerec yerdik![]()
Belli bir yere kadar doğru bir msj ancak bankalarin%90i 4:30dan sonraki eftleri bir sonraki is gnune yansittigi için ödemesi işlemde olanlarin paralari en gec4:30 da yatmis olur..
Yani6yi veya geceyi bulmasi imkansiz
Aynı durumdayız hocam. TL Hesap Pin onaylı 200 sınırı aşılmış durumda hiç bi hareket yok
tl hesaplarının hepsi işleme girdi,demekki seninki pazartesiye kaldı o zaman
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.