2013 EKİM Ayı Kazançları, KASIM Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

• Kullanıcı Acoustic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sabah kalkar kalkmaz bir heyecandır baktım ama malesef daha işleme bile girmemiş...

Hayırlı olsun [MENTION=3096]Bonna[/MENTION] Güle güle yemek nasip olsun. :)

inşallah kardeşim ya,
gece sabaha akdar uyuyamadım.
dersde uyumuşum şimdi.
hoca dersten attı.
pc odasına geldim ben de.
çok fena uykum var ya :o

dolar hesabı işleme girmemiş..ben ilk defa ödeme alacaktım. Şu bazı hesaplar tl'ye dönüşmeden önce ödemeler ne zaman geliyordu?

dolar hesabı işleme girmemiş..ben ilk defa ödeme alacaktım. Şu bazı hesaplar tl'ye dönüşmeden önce ödemeler ne zaman geliyordu?

Dolar hesaplarında ödemeler, ayın son haftasında yapılıyor. Dolayısıyla en geç cuma günü ödemeler yapılacaktır.

Ayrıca bu konuda dolar tl hesaplarıyla ilgili yorumlar karışık olmuş. Hangisinin dolar, hangisinin tl olduğu belirtilirse karışıklık ortadan kalkar. Veya tüm hesaplar tl ye geçene kadar aynı başlıktan iki tane açılırsa daha iyi olur. Yani TL Hesapları - Kasım Ödemeleri ve Dolar Hesapları - Kasım Ödemeleri şeklinde.

Eylül ayı kazancım iyidi ekim ayı kazancım kötü kasım ayı kazancım iyi olucak 1k geçicez yine

Çok şükür dolar hesabımda ödeme işlemde!

dolar hesabımda söle yazıyor

269307426

Ödeme işlemde - Gizle
Ödeme ayrıntıları şu anda sunulamıyor, lütfen daha sonra tekrar deneyin.

Dün işleme girmeyi başladı kardeşim. Bu ay çok karıştı ortalık bugun kalanıda işleme girdi.

hocam işlem ne zaman biter sizin tahmininiz birde ödeme yapılınca adsenseden ödeme yatırıldığını görebiliyormuyuz internetbankacılığı kullanmıorumda.

hocam işlem ne zaman biter sizin tahmininiz birde ödeme yapılınca adsenseden ödeme yatırıldığını görebiliyormuyuz internetbankacılığı kullanmıorumda.

Bugun işleme girdiyse yarın 9 itibari ile ödemeler yatırılmaya baslar net bankacılıgın yoksa TEL ile arayıp bankadan bilgi alabilirsiniz.

Allah, allah allah :D allahım sana geliyorum :D :D :D :D
uxk6k.png

parayı aldı ortalarda yok herif gel lan lazımsın bize

ne çektikkk be:)) dolar hesabımız ödeme işlem de
hayırlı olsun hepimize yarın sabah hesapta olur.

az önce usd ödemem banka hesabıma geldi şükürler olsun :) parası yatmayan var mı hala

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri