2013 Eylül Awesomeness Ödemeleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4 ayrı ödeme bekliyorum hayırlısı

---------- Mesaj saat 00:03:10 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:01:35 civarında gönderildi. ----------

benim tahmini para kazandiran kismi kayboldu, ayin 2 de odeme talebinde bulundum 13 de kayboldu..

bahaneleri, illegal icerikmis :) kanal actim, zaten bu networku denemek icin actim 06-09-2013 tarihinde basvurdum, acildigindan beri eslesen bile almadi :) uyari inceleme para kazanmaya uygun bulunmadi dunya genele vs. vs.

ustelik telefon dogrulamali, yani o kanala onu dedilerse, %100 odeneiyor diyemeyiz arada deng eglenler var sadece...

ustelik para kazanma sekmesi kayboldu, videolarda para kazanma aktif.

diyorlar ki eger ilk basvurunuz ise bir kac gun bekleyin aktif olacak
eger zaten ortagimiz iseniz ve sonradan kaybolduysa youtube kapatmistir diyor :)

bu network hakkinda benim yorumum olumsuz.!

bana kendi bayiliğinizi öne çıkarmak için bunu karalıyormuşsunuz gibi geliyor

Awessonomes benim en sevdigim en iyi parayi aldigim networklerin en basinda geliyor.Tabi son 1 aydir yada 45 gundur bunlarda epey bir gevseme var.Ya youtube'dan Baski yiyorlar onlerine geleni partner yaptiklari icin ve bu telifli icerik bulunduran kanallari siliyorlar atiyorlar partnerlikden yada bu isi artik cocukca yapmaya basladilar bilmiyorum.Yani 45 gundur bu networkde birseyler dondugu kesin.Halnde ben inadima bu partnerlige devam ediyorum 2-3 kanaldan odemem var bakalim ne olacak basvuru yapip takip edecegim.

Ayrica gecenlerde bu partnere networke bagli Youtube'da kategorisinde lider bir kanalimi dakikasinda hic ettiler.O gun anladim bir dumen ondugunude genede ustlerine gidecem.

Yine soyluyorum uzun sureli ve hd videolar icin en iyi parayi aldigim network burasi.Ama duzeni bozuyorlar gibi bu yuzden biraz inceleyerek dusunerek davranin hersey bi yerine oturana kadar.

para kazanması devre dışı olan kanallar ödeme alabilecekler mi?

---------- Mesaj saat 00:03:10 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:01:35 civarında gönderildi. ----------

ben bu yorumu, network bayiisi olarak degil awesomeness kulalnicisi olarak yaptim... on yargi degil basima geleni anlattim.. tum mesajlarim abakarsaniz eger,

kimseyi gelin bana basvurun diye cagirmadim, bu forumdaki hic bir bayii gibi bas vurun demedim, basvurunlarin hepsini toplayin bir konuya skypede neler yaptigimi anlatsinlar, herkes gibi konu actim, forumdakiler herzaman ki gibi yardimci olmak istedim, ama anlasilan yanlis yapmisim...

kanallarini inceledim, bunu biz kabul edemeyiz dedim ama tavsiyem awesomeness dir o her gelni aliyor dedim..

sanki tek ben bu networku sikayetleniyormusum gibi cok anlamsiz yorumlar yapiyorsunuz, gidin awesomenss formuna, ne 45 gunu ne 50 gunu 2 aydir para alamadim diye kufur yagduranlar var, lutfen rica ediyorum bir yorum yaparken lafinizin nereye gittigine dikkat edin..

network tavsiyesi diye acilan konularda bile benim networkume gelin demedim, fullscreen forella bunlarin adini duyuyorum, guzel network deniyor..

zoomin.TV ve yukardaki networkleri tavsiye ederim diyorum, ben zoominin bayisiyim zoomini dusunurseni gelin bana demiyorum..

ayrica niye boyle birsey soyluyorsunuz onuda anlamiyorum ??

sonucta bayii actim en dogal hakkim kendi agima birilerini cekmek, eger hizmet vermiyorsam gelen kisileri magdur ediyorsam, ve suan da savundugun network benden iyi ise eyvallah kardesim..

yoksa bilip bilmeden sunu saniyorum bunu saniyorum diye yorumlar yapmayin.

ben bu isten iyce yorulur oldum artik, yani bunu kazanmak icin yapmadim ki benim bir is yerim var, ya biraz dusunceli olun lutfen, Zoomin.TV ne sart sunduysa dundum sizlere ne imkan verdiyse aynen verdim size, + si olarak sizlerin anlayacagi dilde hizmet verdim ki benim sundugum hizmeti zoomin.TV nin kendi vermiyor... basvurumu yaptiniz, sistemden gecgmedi umrularinda olmazsinz, sistem size mail atarsa atar aylarca beklersin... bende basvurlariniz 2-3 icinde bir neticeye baglaniyor yada gelismelerden haberdar ediliyorsunzu devamli...

yani sizinde tasviyeleriniz olacagi yerde, etc ye gidin diiyeceginiz yerde yaptiginiz yoruma bakin...

bu durumdan dolayi ben sizi tebrik ediyorum

Awessonomes benim en sevdigim en iyi parayi aldigim networklerin en basinda geliyor.Tabi son 1 aydir yada 45 gundur bunlarda epey bir gevseme var.Ya youtube'dan Baski yiyorlar onlerine geleni partner yaptiklari icin ve bu telifli icerik bulunduran kanallari siliyorlar atiyorlar partnerlikden yada bu isi artik cocukca yapmaya basladilar bilmiyorum.Yani 45 gundur bu networkde birseyler dondugu kesin.Halnde ben inadima bu partnerlige devam ediyorum 2-3 kanaldan odemem var bakalim ne olacak basvuru yapip takip edecegim.

Ayrica gecenlerde bu partnere networke bagli Youtube'da kategorisinde lider bir kanalimi dakikasinda hic ettiler.O gun anladim bir dumen ondugunude genede ustlerine gidecem.

Yine soyluyorum uzun sureli ve hd videolar icin en iyi parayi aldigim network burasi.Ama duzeni bozuyorlar gibi bu yuzden biraz inceleyerek dusunerek davranin hersey bi yerine oturana kadar.

kesinlikle haklısın üstat. uzun videolarda awesomeness'den iyi kazanç veren firma yoktur gibi geliyor banada bakın 1 videolu kanalımdan bir görüntü
tul5n.png

ama tek sorunları destek vermiyorlar vede telif öncesi bildirim yapmıyorlar bunlarda olsa bence en iyi network

Hocam bende kanalim awesomenesstv de 135 dolar param var. Nasil para cekeceyimi bilmem. bana yardimci olurmusuz? ve kac gune parayi gonderirler?

tup8v.jpg

işte aweli bir kanalımın bir haftalık istatistiği. kasıma da yetişemem aralık 1-2 gibi parası yatarsa aweden yüksek meblağ alıp bunu kanıtlayan ilk kişi olma gururunu yaşayacağım umarım :)) tabi yatarsa :confused:

bin gösterıme 24 dolar verıyor Allah için iyi verıyor ama hadı bakalım ödemeyi yapsın görelim awe yi de artık :)

tup8v.jpg

işte aweli bir kanalımın bir haftalık istatistiği. kasıma da yetişemem aralık 1-2 gibi parası yatarsa aweden yüksek meblağ alıp bunu kanıtlayan ilk kişi olma gururunu yaşayacağım umarım :)) tabi yatarsa :confused:

bin gösterıme 24 dolar verıyor Allah için iyi verıyor ama hadı bakalım ödemeyi yapsın görelim awe yi de artık :)

Ben artik bu network hakkinda yorum yapmiyorum :) bu sabah para kazanmanin gitmesi ilede bir mail atmislar, artik ne iyi ne kotu hakkinda hic birsey demek istemiyorum,

insallah alirsiniz, inanin sizden cok ben mutlu olacagim..

cok yuksek mevlaları alan arkadaslar ozel bı konuyla yazarsa sevınırım..

Ben artik bu network hakkinda yorum yapmiyorum :) bu sabah para kazanmanin gitmesi ilede bir mail atmislar, artik ne iyi ne kotu hakkinda hic birsey demek istemiyorum,

insallah alirsiniz, inanin sizden cok ben mutlu olacagim..

şimdi ben de güvenmıyorum bu adamlara açıkçası :) bu kanalımı da şimdi silemem yazıktır günahtır ya yatarsa :) ama bu kanalın yedeğini çektim düzenlemeler falan yapıyorum vs vs bıraz hıtlensın sana bağlayacam zaten beklemedeyım :)

---------- Mesaj saat 17:50:52 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:42:53 civarında gönderildi. ----------

aynısı başıma geldi kategorisinde bir numara olan bır kanalım gunluk 50 dolar parametresınde kazandırıyorken boşu boşuna durduk yere gıttı adam karalama falan yapmıyor haklı. zaten işinde çok iyi bir arkadaşımız bildiğin nimet herif ben kefilim arkadaşa :)

---------- Mesaj saat 17:52:09 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:50:52 civarında gönderildi. ----------

valla hocam üstlerine gidecem demişsin gidersen falan sonucu bildir aynı durumda benım de kanal patladı adamların üzerine gitmeyı boşver dilsizlikten derdimi anlatamadım da :)

Merhaba arkadaşlar

Bugün ödeme formunu doldurdum ve gönderdim. Kasım 2 de ödeme şansları var mı?

ben bu yorumu, network bayiisi olarak degil awesomeness kulalnicisi olarak yaptim... on yargi degil basima geleni anlattim.. tum mesajlarim abakarsaniz eger,

kimseyi gelin bana basvurun diye cagirmadim, bu forumdaki hic bir bayii gibi bas vurun demedim, basvurunlarin hepsini toplayin bir konuya skypede neler yaptigimi anlatsinlar, herkes gibi konu actim, forumdakiler herzaman ki gibi yardimci olmak istedim, ama anlasilan yanlis yapmisim...

kanallarini inceledim, bunu biz kabul edemeyiz dedim ama tavsiyem awesomeness dir o her gelni aliyor dedim..

sanki tek ben bu networku sikayetleniyormusum gibi cok anlamsiz yorumlar yapiyorsunuz, gidin awesomenss formuna, ne 45 gunu ne 50 gunu 2 aydir para alamadim diye kufur yagduranlar var, lutfen rica ediyorum bir yorum yaparken lafinizin nereye gittigine dikkat edin..

network tavsiyesi diye acilan konularda bile benim networkume gelin demedim, fullscreen forella bunlarin adini duyuyorum, guzel network deniyor..

zoomin.TV ve yukardaki networkleri tavsiye ederim diyorum, ben zoominin bayisiyim zoomini dusunurseni gelin bana demiyorum..

ayrica niye boyle birsey soyluyorsunuz onuda anlamiyorum ??

sonucta bayii actim en dogal hakkim kendi agima birilerini cekmek, eger hizmet vermiyorsam gelen kisileri magdur ediyorsam, ve suan da savundugun network benden iyi ise eyvallah kardesim..

yoksa bilip bilmeden sunu saniyorum bunu saniyorum diye yorumlar yapmayin.

ben bu isten iyce yorulur oldum artik, yani bunu kazanmak icin yapmadim ki benim bir is yerim var, ya biraz dusunceli olun lutfen, Zoomin.TV ne sart sunduysa dundum sizlere ne imkan verdiyse aynen verdim size, + si olarak sizlerin anlayacagi dilde hizmet verdim ki benim sundugum hizmeti zoomin.TV nin kendi vermiyor... basvurumu yaptiniz, sistemden gecgmedi umrularinda olmazsinz, sistem size mail atarsa atar aylarca beklersin... bende basvurlariniz 2-3 icinde bir neticeye baglaniyor yada gelismelerden haberdar ediliyorsunzu devamli...

yani sizinde tasviyeleriniz olacagi yerde, etc ye gidin diiyeceginiz yerde yaptiginiz yoruma bakin...

bu durumdan dolayi ben sizi tebrik ediyorum

Neden böyle birşey söylüyorum çünkü her awesomness konusunu görünce direk altına olumsuz karalama yorumu yapıştırıyorsunz, sprunları çözmeye fikir yürütmeye yönelik değilde networku öldürüp gömmeye odaklı yorum yapıyorsunuz.
Awesomnessi tavsiye ediyorum diyorsunuz önceki yorumlarınıza bakarsanız yakında awesomness scam olucak kapanıcak ödeme yapmayacak yakında patlar gibi ibareler kullanmışsınız. Madem scam size gelenlere scam ı mı tavsiye ediyorsunuz?
Örneğn ben paypaldan ayın 1 inde ödeme istedim 7 iş gününde hesapta olması gerkirken hala yok 20 gün geçti paypalla alakalı herşeye sıcam mı yazayım ödeme alamdım diye.Diyorum birçok kişi ödeme almış sorun yaşayanlar da var yakında çözülür.
Awesomness den ilk ödeme alcak siz değilsiniz yada ilk ödeme almış kişi de ben değilim muslera06 aylarca denemiş olumlu sonuçlar almış ödemsini almılş konuyu açmış tavsiye etmiş networku yazın açmıştı konuyu.

Biçok network kanalda eşleşen 3. taraf olsa bile partnerliğ kabul etmiyorken awesomness kabul ediyor aylardır deneme yapıyorum ödeme de aldım, hatta yaptığım denemelerde hayal bile edemeyeceğim noktalara geldim.

Biçok yeni başlandıç yapan partnerliğin ne olduğunu bilmeyen denemek isyeyipte çok iyi kanalı olmayanlar için awesomness iyi bir seçenektir eşleşen 3. taraf yayınladınız diye atılmazsınız hatta ben dünya geneli engeelli video yayınlyorum aylardır bişey olmadı , demek istedğim elimizdeki seçenekleri yok etmeyelim öldürüp gömmeyelim sorunlar varsa beraber çözmeye uğraşalım.
Açıkçası kusura bakmayın bir sütçü başka bi sütçü için her fırsatta bunun sütü çürüktür diyorsa ben bunda bi art niyet ararım.
Eğer bi partner bayisi iseniz en etik olanı dieğer partnerlikler hakkında konuşmamaktır.

Merhaba arkadaşlar

Bugün ödeme formunu doldurdum ve gönderdim. Kasım 2 de ödeme şansları var mı?

galiba ödemeleri dönem dönem yapıyorlar.şimdi siz eylülde 146$ kazandınız .Ekimde form doldurdunuz .Kasımda eylül kazancını yollarlar.ekimde 146$ kazanınca yine form yollamalısınız .

galiba ödemeleri dönem dönem yapıyorlar.şimdi siz eylülde 146$ kazandınız .Ekimde form doldurdunuz .Kasımda eylül kazancını yollarlar.ekimde 146$ kazanınca yine form yollamalısınız .

Desene bu adamlar bizim paraların aylık faizini yiyorlar diye

Biçok yeni başlandıç yapan partnerliğin ne olduğunu bilmeyen denemek isyeyipte çok iyi kanalı olmayanlar için awesomness iyi bir seçenektir

siz hala olayin baska boyutundasiniz...

Simdi nezaman bir dizi hakkinda ihtar aldim diye konu acilsa bir donem hepsinin altinda FGA nin olumsuz yorumlari olurdu, iste alirsiniz, bunu bile bile girdiniz, boyle ihtarlatrda birseyler yapacaksaniz dizi yuklemeyin, gibi. yani cozum ureten bir mesaji olmazdi. lutfen bu konuyu da anlamak istediginiz gibi anlamayin FGA yi sadece ornek veriyorum, simdi biz burda sunumu demeliyiz ?

FGM dizi isinde ve kimsenin dizi yuklemesini istemiyor ??

bana gore hayir.

simdi, tavsiye derken su yukarda soylediginiz kelime aynen benim dusuncemi ve tavsiyemi belirtiyor.

diyorum ya acin bir konu hakkimda bir anket duzenleyin, kime nasil davranmisim kime nasil bilgi vermisim, simdi bazi seyler skypede konusuldugu icin foruma yansmiyor ve kisi kelimeyi nasil okuyorsa anlamak istedigi gibi anliyor ve buda yanlis anlamalara neden oluyor..

bir kisi derse ki kendi partnerligini ove ove bitiremedim, veya derse ki ben bu kisinin agina onun tavsiyeleri ve ovguleri icin girdim.. memnun degilim tarzinda ben bu forumuda networkude birakirim.

gelen herkes partnerligi merak ettigi icin geliyor, yeni baslayanlar icin en iyi yonetem awesomenss dir dedim tavsiyelerimde yine yeni baslayanlara yaptim, bos kanali bile kabul ediyor isterseniz ona basvurun seklinde tavsiye olupta..

soyle iyidir boyle iydiir ona basvurun seklinde degil ve hic birzamanda ovmeyecegim bir partnerlik sistemi awesomenss cun ki sirket politikasi yok, disiplin yok, prensip yok bu benim ovup tavsiye edecegim bir sistem degil zaten, bir sorun yaziyorsun butun dunya okuyor boyle bir sistemi ben ovmem zaten.

ama tavsiyelerim derken boyle hic bir partnerlik sisteminin kabul etmeyecegi tarzda kanallari, awesomenssde sanisni dene dedigim oldu.

yine tavsiye ettigim aweyi gecin,

network tavsiyesi denildiginde, fullscreen adini duydugum diye tavsiye ettigim oldu neden birtane goremezsiniz,

ben sunu yapiyorum ben bunu yapiyorum bana gelin dedigimi, genelde hep sorulara cevap verdim...

yani cok meraklisi olmadigim icin cok kisi toplayim, komisyon aliyim derdinde olmadigim icin..

hic bir tanitimlarima kazanc konusu etmedim... sunla su arasi diye

skypede konusmalarimizda da alacagi en dusuk tutardan hesapladim yani normalda gunde 30-50 arasi alacak kanal sahiplerine 8-10 dolar alarsinzi diyorum, ben bu kisiyi kazanmak istesem 50 dolar kazanirsin derim...

ne networkde ne bilgisayarda nede guvenlikte, imzami attigim hic bir iste.

once para demedim, para icin degil itibar icin calisirim ben, itibarimi zedeleycek ne bir kelime ne bir vaad de bulunurum.

soyledigin kelimeye daha baska seyler soylenirdi ama uzatmak istemiyorum..

kendi networkumu one cikarmak icin karaliyor olsam kelimelre gerek yok ki :)

awesomeness forumundan 1 sayfa resmi alsam o yeter :)

yapmayin lutfen, biraz olgunca dusunun...

awesomeness hakkindaki son mesajimdir. yazasanizda cevap vermeyecegim bilginiz olsun.

bu network hakkinda da daha bir kelime soylemem istedigim diledigimi teks ey... insallah bu networke girenler daha cok kazanir ve ben yanilirim, kotuledigim icinde kendime lanet ederim.

siz hala olayin baska boyutundasiniz...

Simdi nezaman bir dizi hakkinda ihtar aldim diye konu acilsa bir donem hepsinin altinda FGA nin olumsuz yorumlari olurdu, iste alirsiniz, bunu bile bile girdiniz, boyle ihtarlatrda birseyler yapacaksaniz dizi yuklemeyin, gibi. yani cozum ureten bir mesaji olmazdi. lutfen bu konuyu da anlamak istediginiz gibi anlamayin FGA yi sadece ornek veriyorum, simdi biz burda sunumu demeliyiz ?

FGM dizi isinde ve kimsenin dizi yuklemesini istemiyor ??

bana gore hayir.

simdi, tavsiye derken su yukarda soylediginiz kelime aynen benim dusuncemi ve tavsiyemi belirtiyor.

diyorum ya acin bir konu hakkimda bir anket duzenleyin, kime nasil davranmisim kime nasil bilgi vermisim, simdi bazi seyler skypede konusuldugu icin foruma yansmiyor ve kisi kelimeyi nasil okuyorsa anlamak istedigi gibi anliyor ve buda yanlis anlamalara neden oluyor..

bir kisi derse ki kendi partnerligini ove ove bitiremedim, veya derse ki ben bu kisinin agina onun tavsiyeleri ve ovguleri icin girdim.. memnun degilim tarzinda ben bu forumuda networkude birakirim.

gelen herkes partnerligi merak ettigi icin geliyor, yeni baslayanlar icin en iyi yonetem awesomenss dir dedim tavsiyelerimde yine yeni baslayanlara yaptim, bos kanali bile kabul ediyor isterseniz ona basvurun seklinde tavsiye olupta..

soyle iyidir boyle iydiir ona basvurun seklinde degil ve hic birzamanda ovmeyecegim bir partnerlik sistemi awesomenss cun ki sirket politikasi yok, disiplin yok, prensip yok bu benim ovup tavsiye edecegim bir sistem degil zaten, bir sorun yaziyorsun butun dunya okuyor boyle bir sistemi ben ovmem zaten.

ama tavsiyelerim derken boyle hic bir partnerlik sisteminin kabul etmeyecegi tarzda kanallari, awesomenssde sanisni dene dedigim oldu.

yine tavsiye ettigim aweyi gecin,

network tavsiyesi denildiginde, fullscreen adini duydugum diye tavsiye ettigim oldu neden birtane goremezsiniz,

ben sunu yapiyorum ben bunu yapiyorum bana gelin dedigimi, genelde hep sorulara cevap verdim...

yani cok meraklisi olmadigim icin cok kisi toplayim, komisyon aliyim derdinde olmadigim icin..

hic bir tanitimlarima kazanc konusu etmedim... sunla su arasi diye

skypede konusmalarimizda da alacagi en dusuk tutardan hesapladim yani normalda gunde 30-50 arasi alacak kanal sahiplerine 8-10 dolar alarsinzi diyorum, ben bu kisiyi kazanmak istesem 50 dolar kazanirsin derim...

ne networkde ne bilgisayarda nede guvenlikte, imzami attigim hic bir iste.

once para demedim, para icin degil itibar icin calisirim ben, itibarimi zedeleycek ne bir kelime ne bir vaad de bulunurum.

soyledigin kelimeye daha baska seyler soylenirdi ama uzatmak istemiyorum..

kendi networkumu one cikarmak icin karaliyor olsam kelimelre gerek yok ki :)

awesomeness forumundan 1 sayfa resmi alsam o yeter :)

yapmayin lutfen, biraz olgunca dusunun...

awesomeness hakkindaki son mesajimdir. yazasanizda cevap vermeyecegim bilginiz olsun.

bu network hakkinda da daha bir kelime soylemem istedigim diledigimi teks ey... insallah bu networke girenler daha cok kazanir ve ben yanilirim, kotuledigim icinde kendime lanet ederim.

Arkadaşlar bu adamın postunu sonuna kadar okuyun sonra yargılayacaksanız yargılayın.Adam her konuda destek olmaya çalışıyor.Her zaman dikkat ettiyseniz kendi partnerini değil PARTNERLİĞİ anlatıyor.Ben her postunda bunu görüyorum açıkçası.Ayrıca partnerlik hakkında en ufak bir bilgim olmamasına rağmen herşeyi kavradım hemen hemen bu adam sayesinde!

O yüzden lütfen karalayıcı yorumlar yaparken 2 kere düşünelim.

Arkadaşlar bu adamın postunu sonuna kadar okuyun sonra yargılayacaksanız yargılayın.Adam her konuda destek olmaya çalışıyor.Her zaman dikkat ettiyseniz kendi partnerini değil PARTNERLİĞİ anlatıyor.Ben her postunda bunu görüyorum açıkçası.Ayrıca partnerlik hakkında en ufak bir bilgim olmamasına rağmen herşeyi kavradım hemen hemen bu adam sayesinde!

O yüzden lütfen karalayıcı yorumlar yaparken 2 kere düşünelim.

Komple okunsada anlamak istedigi gibi anliyor kisi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri