F
fth
Guest
PayPal bakiyesi: $0,00 USD
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
PayPal bakiyesi: $0,00 USD
Hangi ayın ödemesini bekliyorsunuz beyler?Benimki gelmedi
Dur ya benim kafa karıştı.. Eylül sonu partner olduk, eşiği geçemedik ekimin kazancıda Aralıkta gelecek sanırım..Hangi ayın ödemesini bekliyorsunuz beyler?
Hangi ayın ödemesini bekliyorsunuz beyler?
Biraz dikkatli okuyup yorum yaparsanız kimsenin kafası da karışmamış olur. Genelde bu durumdan dolayı ödeme alamıyoruz diyen bir sürü boş cümleler sarf edenler oluyor.Dur ya benim kafa karıştı.. Eylül sonu partner olduk, eşiği geçemedik ekimin kazancıda Aralıkta gelecek sanırım..![]()
Ama bir şeye sevindim ben bu partnerden ümidi kesmiştim. Demekki kesmemek lazım. Herkese hayırlı olsun kazançlar..
Eylul 174 $ kazanc var
GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Biraz dikkatli okuyup yorum yaparsanız kimsenin kafası da karışmamış olur. Genelde bu durumdan dolayı ödeme alamıyoruz diyen bir sürü boş cümleler sarf edenler oluyor.
Performans raporları mı? Yoksa tahmini kazanç mı? Mümkünse ekran görüntüsü ekleyin siz de.
Geçen aydan kastınız sanırım "Ekim" değil "Eylül 28" den bahsediyorsunuz.Ben geçen ayın 28 inde geçtim partnerliğe ve geçen aybu kadar biriktirebildim şimdi bu ödeme gelecek değilmi henüz gelmedi 1 kaç kere form gönderdim.![]()
eylul kazancim. Ekimin 8 ndede form gonderdim.Tahmini kazanc![]()
formu ekimde gönderdiyseniz kasımın sonunda gelir ödemeniz.
Hocam iyide eylul kazancimi eylulde mi isteyecektim yani 30 eylulde bu cok sacma degilmi analytic zaten 3 gun geriden geliyor 2-3 ekimde ogrenmis oluyorsun eylul net kazanci dogru degil mi?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.