2013 Eylül Awesomeness Ödemeleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
en düşük ödeme rakamı nedir? ödemeler aylıkmıdır? kurallar adsensede oldugu gibimidir? sıkıntı problem varmı adsense gibi para konma gibi...
bakarsın bizde yonelırız adsense yakıyor ortalığı :D
herşeyden önce bereketini görürsün umarım o her kuruşun...

Eylül ayı paramı aldım arkadaşlar

u4huz.png

Dur ya benim kafa karıştı.. Eylül sonu partner olduk, eşiği geçemedik ekimin kazancıda Aralıkta gelecek sanırım.. :)

Ama bir şeye sevindim ben bu partnerden ümidi kesmiştim. Demekki kesmemek lazım. Herkese hayırlı olsun kazançlar..
Biraz dikkatli okuyup yorum yaparsanız kimsenin kafası da karışmamış olur. Genelde bu durumdan dolayı ödeme alamıyoruz diyen bir sürü boş cümleler sarf edenler oluyor.

Eylul 174 $ kazanc var

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Performans raporları mı? Yoksa tahmini kazanç mı? Mümkünse ekran görüntüsü ekleyin siz de.

anaylstic kısmında para kazanması görünmeyip ödeme alabilen var mı?

( umut fakirin ekmeğidir.)

Tahmini kazançlardan ödeme yapıyorlar %30 kesinti ile eylül ayının sonuna kadar olan kazançları ödeme yapıyorlar.

Ben geçen ayın 28 inde geçtim partnerliğe ve geçen ay
20131101-jxcu-11kb.jpg
bu kadar biriktirebildim şimdi bu ödeme gelecek değilmi henüz gelmedi 1 kaç kere form gönderdim.

Biraz dikkatli okuyup yorum yaparsanız kimsenin kafası da karışmamış olur. Genelde bu durumdan dolayı ödeme alamıyoruz diyen bir sürü boş cümleler sarf edenler oluyor.

Performans raporları mı? Yoksa tahmini kazanç mı? Mümkünse ekran görüntüsü ekleyin siz de.

3uqatu3u.jpg
eylul kazancim. Ekimin 8 ndede form gonderdim.Tahmini kazanc

Kanalı kapatılıp ödeme alan var mı aranızda ?

Ben geçen ayın 28 inde geçtim partnerliğe ve geçen ay
20131101-jxcu-11kb.jpg
bu kadar biriktirebildim şimdi bu ödeme gelecek değilmi henüz gelmedi 1 kaç kere form gönderdim.
Geçen aydan kastınız sanırım "Ekim" değil "Eylül 28" den bahsediyorsunuz.

28 Eylül den sonrasındaki ödemeyi bu ay beklemeyin. Beklerseniz hata edersiniz. Ödemenizi gelecek ayın 1-2 si gibi yaparlar.

Partner bayiliğiniz var siz daha iyi biliyor olmanız gerek.

formu ekimde gönderdiyseniz kasımın sonunda gelir ödemeniz.

Hocam iyide eylul kazancimi eylulde mi isteyecektim yani 30 eylulde bu cok sacma degilmi analytic zaten 3 gun geriden geliyor 2-3 ekimde ogrenmis oluyorsun eylul net kazanci dogru degil mi?

Hocam iyide eylul kazancimi eylulde mi isteyecektim yani 30 eylulde bu cok sacma degilmi analytic zaten 3 gun geriden geliyor 2-3 ekimde ogrenmis oluyorsun eylul net kazanci dogru degil mi?

tabiki hocam eylül kazancınızı eylülde isteyecektiniz , adamların sitesinde yazıyor formu doldurduktan sonraki ay ödme alırısınız açıçası bana da saçma geliyor ama yapcak bişey yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri