2013 Eylül Awesomeness Ödemeleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
evet arkadaslar kimi arkadaslarimiza gore awesomenss gommek yok etmek :) cekememek bahane uydurmak gibi bircok aldatici bilgi vermekle suclandim oysa ki butun yorumlarim Awesomeness deki partnerli kanal uzerinden onlarin agina bagli biri olarak yapmistim.

Kanali zaten sizler icin acmistim sizler bu isten kazaniyorsunuz emek harciyorsunuz bir kanli baglarken elbet cekiniyorsunuz bu awesomeness icinde benim networkum icinde herhangi biri icinde iste bende bu durum olmadigi icin actim bir kanal bagladim giderse gider hesabi ve gelismeleri yazdim.

eger on yargida bulunup tadsizlik cikarilmasaydi bugun oldugu gibi.!

dun odeme aldigimida yazmis olacaktim.!

evet arkadaslar para kazanma sekmesi gitti iletisim sifir ustelik donduklerinde de yok youtbe kapatti vs. demistim ama dun odeme aldim.

fakat para kazanmanin kayboldugunda 300 dolar ustu kazanc vardi ben talep ettigimde ise 145 az bir tutarla gecmisti 150 diye biliriz. 108 dolar yatmis.

simdi odeme aldimdiye ovecek degilim tabiki hala eksikleri var benim gozumde.

mesela her ay sanirim bu kisim tahmini sadece odeme talep ediliyor.!

simdi bu tutar eger odeme talep ettigim gun 150 dolar uzerinden ise cok fazla sorun yok tamam ama degilse 300 ustu dolarda neden 180 dolar odendi ?

eger dedigim gibi bu 150 dolara istinaden bir odeme ise yani eylul kazanci ise diger odeme talebini nasil yapacagim ? :) kazanc gorunmuyor ki :)

yani arkadaslar demek istedigim su paraniz kalmiyor eksik fazla bir sekilde aliyorsunuz.!
sistemde bir gevseklik var bunu kimse inkar edemez.!
her geleni almasi sart olmamasi + bir ozellik siz kullanicilar icin ama firma icin degil.!

hersey odeme ile bitmiyor eger derseniz ki biz bekleriz her skintiyi asariz iletisime gecmeselerde olur yada gec gecselerde olur odeme yapsinlar yeter diyorsaniz Awesomeness bulunman hint kumasinin taa kendisidir.

ama benim gibi ekimin 2 de odeem talebinde bulunup 13 de para kazanma sekmeniz kaybolur ve eylul ayina ait kazanci alir sonrasi ne olacak diye dusunur durur iseniz ve bunu yasamak istemiyorsaniz daha kaliteli kanallar mesela.

Kanal resmi kanal logoso kanal ismi ve videolari bir birine hitap etsin bir kanal yapin ki bir cok ornegi var benim bu sekilde izlenimleri nerdeyse sifir denecek kanallari onaylattigimin daha saglam saglikli iletisim kurdugunuz bir network secin.!

kendimden ornek verdim diye lutfen yanlis anlasilmasin kimseyi agima davet etmiyorum kendimden ornek verdim ki ben gordum bunu eger bu oluyorsa her firma bunu yapabilir.

Awesomenss ile yorum yapmayacagim demistim bekledigim gun var demistim iste ogun bugun du :)

Lutfen rica ediyorum mesaji anlamak istediginiz gibi anlamayin ne kendi agimi ovduyorum ne awesomenessi kotuluyorum tamamen dusuncelerimi yazdim akli basinda insan ne demek istedigimi anlayacak zaten ve eskisi gibide bos yere elestiri yapmayin artik elestirilere cevap vermiyorum :)

---------- Mesaj saat 13:41:48 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:40:35 civarında gönderildi. ----------

para alan arkadaşlara bir sorum olucak,eylül 10'na partner oldum ekimin ilk haftası ödeme formu yolladım,para felan yatmadı durum normal mi?

eylul 6 sinda partner oldum ekim 2sinde odeme talep ettim ekim 13 de para kazanma sekmesi kayboldu ama kasimin 1 de odeme aldim dun gece

evet arkadaslar kimi arkadaslarimiza gore awesomenss gommek yok etmek :) cekememek bahane uydurmak gibi bircok aldatici bilgi vermekle suclandim oysa ki butun yorumlarim Awesomeness deki partnerli kanal uzerinden onlarin agina bagli biri olarak yapmistim.

Kanali zaten sizler icin acmistim sizler bu isten kazaniyorsunuz emek harciyorsunuz bir kanli baglarken elbet cekiniyorsunuz bu awesomeness icinde benim networkum icinde herhangi biri icinde iste bende bu durum olmadigi icin actim bir kanal bagladim giderse gider hesabi ve gelismeleri yazdim.

eger on yargida bulunup tadsizlik cikarilmasaydi bugun oldugu gibi.!

dun odeme aldigimida yazmis olacaktim.!

evet arkadaslar para kazanma sekmesi gitti iletisim sifir ustelik donduklerinde de yok youtbe kapatti vs. demistim ama dun odeme aldim.

fakat para kazanmanin kayboldugunda 300 dolar ustu kazanc vardi ben talep ettigimde ise 145 az bir tutarla gecmisti 150 diye biliriz. 108 dolar yatmis.

simdi odeme aldimdiye ovecek degilim tabiki hala eksikleri var benim gozumde.

mesela her ay sanirim bu kisim tahmini sadece odeme talep ediliyor.!

simdi bu tutar eger odeme talep ettigim gun 150 dolar uzerinden ise cok fazla sorun yok tamam ama degilse 300 ustu dolarda neden 180 dolar odendi ?

eger dedigim gibi bu 150 dolara istinaden bir odeme ise yani eylul kazanci ise diger odeme talebini nasil yapacagim ? :) kazanc gorunmuyor ki :)

yani arkadaslar demek istedigim su paraniz kalmiyor eksik fazla bir sekilde aliyorsunuz.!
her geleni almasi sart olmamasi + bir ozellik siz kullanicilar icin ama firma icin degil.!

hersey odeme ile bitmiyor eger derseniz ki biz bekleriz her skintiyi asariz iletisime gecmeselerde olur yada gec gecselerde olur odeme yapsinlar yeter diyorsaniz Awesomeness bulunman hint kumasinin taa kendisidir.

ama benim gibi ekimin 2 de odeem talebinde bulunup 13 de para kazanma sekmeniz kaybolur ve eylul ayina ait kazanci alir sonrasi ne olacak diye dusunur durur iseniz ve bunu yasamak istemiyorsaniz daha kaliteli kanallar mesela.

Kanal resmi kanal logoso kanal ismi ve videolari bir birine hitap etsin bir kanal yapin ki bir cok ornegi var benim bu sekilde izlenimleri nerdeyse sifir denecek kanallari onaylattigimin daha saglam saglikli iletisim kurdugunuz bir network secin.!

kendimden ornek verdim diye lutfen yanlis anlasilmasin kimseyi agima davet etmiyorum kendimden ornek verdim ki ben gordum bunu eger bu oluyorsa her firma bunu yapabilir.

Awesomenss ile yorum yapmayacagim demistim bekledigim gun var demistim iste ogun bugun du :)

Lutfen rica ediyorum mesaji anlamak istediginiz gibi anlamayin ne kendi agimi ovduyorum ne awesomenessi kotuluyorum tamamen dusuncelerimi yazdim akli basinda insan ne demek istedigimi anlayacak zaten ve eskisi gibide bos yere elestiri yapmayin artik elestirilere cevap vermiyorum :)

---------- Mesaj saat 13:41:48 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:40:35 civarında gönderildi. ----------

eylul 6 sinda partner oldum ekim 2sinde odeme talep ettim ekim 13 de para kazanma sekmesi kayboldu ama kasimin 1 de odeme aldim dun gece

bana neden yollamadılar ya?ekimin 10 da yolladım ödeme formunu 160 dolar felandı sonra aradan 1 hafta geçmedi kazançlarda kayboldu.Sonra tekrar ticket ve ödeme forumu attım.dün herkes parayı aldı tekrar ticket ve ödeme forumu attım.Ne olduysa benim paramı vermediler.

bana neden yollamadılar ya?ekimin 10 da yolladım ödeme formunu 160 dolar felandı sonra aradan 1 hafta geçmedi kazançlarda kayboldu.Sonra tekrar ticket ve ödeme forumu attım.dün herkes parayı aldı tekrar ticket ve ödeme forumu attım.Ne olduysa benim paramı vermediler.

belki parti partidir. ben ayin 2 de talep ettim bir kac gun daha bekle bu hafta yatirilar bence

Eylül ayı kazancın nedir?

eylül ayı kazancım 143 dolardı 145 dolara 2 dolar kalmıştı, o yüzden sordum gelecek ayamı kalır bu benım para,ödeme formunu ekimin 10 doldurdum kesinleşmediği için geçerli olmuyor mu?yanı eylüldeki tam 145 dolar olmamıştı oyle hatırlıyorum

eylül ayı kazancım 143 dolardı 145 dolara 2 dolar kalmıştı, o yüzden sordum gelecek ayamı kalır bu benım para,ödeme formunu ekimin 10 doldurdum kesinleşmediği için geçerli olmuyor mu?yanı eylüldeki tam 145 dolar olmamıştı oyle hatırlıyorum

o zaman bu ay ödeme alamazsınız. Kasım sonu aralık başı gibi ödeme alırsınız.

Gelecek aya sarkmasında,paramı alıp kalanı kalsın bir an evvel ayrılacağım bu partnerden.hayatımda bu kadar çok ticket hiç bir sitede atmamıştım

benim eylul kazancini ekim de tamamladim yani ekim 2 de 145 dolari gecti eylulde degil bence bu hafta alirsin gib geliyor

peki daha önce ödeme talebi yollamıştım ben,kasım sonu tekrar ödeme talebi yollamama gerek var mı?

Arkadaşlar bu networkun zırt pırt ödeme yapacağını sanmıyorum o yüzden birden fazla ödeme formu yollamanın işe yarayacağını sanmıyorum. Bende bundan sonra bu networka bağlı kanalım için ay başları bir kere form göndereceğim. Mesela şimdi. 2 kasımdayız Bu ay ekim kazançları kesinleşecek ay sonuda ekim ayındaki kazançlar yatacak .Yani eğer 1 kasımdan önceki kazançlarınız. 145 doların üzerindeyse bir kere başvuru yapmanız yeterli olacaktır. Zamanı gelince yolluyorlar.

Ama bu networkla ilgili sorun şurdan kaynaklanıyor. Form yolladığımızda 1-2 gün sonra teşekkürler ödmeniz şu tarihe kadar yapılacaktır gibi bir mmail gelse bizlerde çokca form göndermeyeceğiz. Çünkü cevap alamayınca yanlışlıkmı yaptık vs. gibi düşüncelerden dolayı formu tekrar gönderme isteiğimiz doğuyor ama bir defa göndermek yeterli olacaktır düşüncesindeyim.

Aynen ustad sana katiliyorum nokasina virgulune kadar.

bu ay ilk ödememi aldım 2 kanalım için de awesomeness... umarım ödeme formu her ay yollamamıza gerek yoktur.

Bugun odeme alan oldu mu benimki daha gelmedi

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bugun odeme alan oldu mu benimki daha gelmedi

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Daha önceden cevap vermişti arkadaşın birisi. Bu: http://www.ytpara.com/145275-post75.html mesajınızda Ekim'de istemişsiniz, ödemenizi Aralık 1-2 gibi alırsınız. Ödeme beklemeyin o yüzden.

1-30 Eylül kazancı için de bu tarihlerde ödeme istemiş olmanız gerekmekte.

Ben hala Ağustos kazancımı alamadım,millet Eylül'den Ekim'den bahsediyor peyy !! 550 $ yaptıktan sonra kapanan diğer kanalım için kapanmadan 2-3 gün önce ödeme talep etmiştim Ekim ayının ortasına doğru, inşallah denildiği gibi Aralık başı yatar..

şimdi bu partnerlik işinde kapanan kanalın parası yatıyo mu yatmıyo mu :) kapanan kanalın parası yatmaz deniyodu bu akşam yattı diyen arkadaşlar var:confused:

Hocam aslında bu adsense işine paralel, partnerle alaksı yok, şimdi açıklayayım hemen kanalımız kapatıldığında bazı durumlarda adsense den ödeme alıyoruz bazı durumlarda adsense den ödeme almıyoruz, sonuçda awesomness de adsense den ödeme alıyor eğer kapanan kanazlınız ücreti awesomness in adsense hesabına yattıyasa ve youtubdan sizin kanalınızın verileri network a gittiyse büyük ihtimal size ödeme yaparlar bu yüzden kanalı kapanan arkadaşlardan bazaıları ödeme alırken bazıları alamıyor. Benzer sorunları yaşayan arkadaşlara bir fikir olması dileğiyle :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri