2013 EYLÜL Ayı Kazançları, EKİM Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vakıfbank adana yatmış herkese bol kazançlar

İş Bankası hesapta

[MENTION=1523]mNote[/MENTION] paranın yatmasıyla kendini alemlere verdi herhalde toz oldu :D Yapıkredi Istanbul da yatmış, herkese hayırlı olsun, bol kazançlar ilerisi için de

ohaaaaa:eek: 50 bin lira borçmu olurmuş şirketi taksitle satınmı aldın ne

Seninde benim kadar borcun olursa 5 6 bankaya sende benim kadar kasarsın :) Allah a şükür 3 4 senelik borçlardan kurtuldum.

---------- Mesaj saat 15:48:22 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:47:36 civarında gönderildi. ----------

100lüklerle YTPARA.com yaz yere fotoğraf paylaş abi :D neyse bakalım hayırlısı olsun herkese :D

O kadarda değil la :) Yazarsam 200 lük kullanırım ben :cool:

Seninde benim kadar borcun olursa 5 6 bankaya sende benim kadar kasarsın :) Allah a şükür 3 4 senelik borçlardan kurtuldum.

anladım hayırlı olsun:)

---------- Mesaj saat 15:49:26 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:48:29 civarında gönderildi. ----------

---------- Mesaj saat 15:48:22 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:47:36 civarında gönderildi. ----------

O kadarda değil la :) Yazarsam 200 lük kullanırım ben :cool:

yok milyon dolarlık banknot varya onunla yaz

İş bankası yatmış :) iyi para bankamatik kartımın bana ait ilk defa böyle para gördü :)

Herkese hayırlı olsun.Güzel günlerde harcayın inşallah.1 ay sonra bugün bu duyguyu tatmak umarım bize de nasip olur :)

---------- Mesaj saat 15:52:52 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:52:04 civarında gönderildi. ----------

herzamankinden 2 tek fazla içicez. parayı aldıgım günü seviyorum. gerci kredi kartı birkısmını otomatik kesiyor ama canlıyı görmek güzel oluyor.

herkese hayırlı olsun.

Masaya bir tabak daha koy akşam.Malum paran yatmış :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri