2013 KASIM Ayı Kazançları, ARALIK Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence gece 12-2 arası işleme girecek. Öğlen 2 ile 4 arasıda yatacak herkesin parası.

He yani sizlerde de böyle yazıyor değil mi arkadaşlar, benimki farklı bir konumda değil öyleyse ?

haydaaaaaa ne olacak bu iş ? umarım yarın yatar sıfıra sıfırım şuan.

Her ayın 11-15'i Arası ;

Kesinleşmedi,niye kesinleşmedi,kesinleşmeyecek mi,kesinleşecek mi,erken kesinleşir mi,ne kadar kesinleşir vs vs.

Her ayın 20-24'ü Arası ;

İşlemde mi,işleme girdi mi,niye işleme girmedi,niye işleme girmiyor,işleme girmeyecek mi,neden girmiyor.

Kardeşim Nisan beri bu işteyim Her ay her ay hep aynı sorular paranız yatıcaktır.Yarın herkes parasını alır paranız kalmaz arkadaşlar

pinini bu ay giren arkadaslar isleme girmedimi kiyamet koparmayin pini ay icerisinde girilen bazi hesaplar sonradan isleme aliniyor

He yani sizlerde de böyle yazıyor değil mi arkadaşlar, benimki farklı bir konumda değil öyleyse ?

kimse merakınızı giderememiş galiaba ben cevaplayayım;evet hepimizin hesaplarında aynen seninki gibi görünüyor sorun yok yani büyük bi ihtimal yarın işleme geçer p.tesi salıda ödenir diye düşünüyorum ben ..

kimse merakınızı giderememiş galiaba ben cevaplayayım;evet hepimizin hesaplarında aynen seninki gibi görünüyor sorun yok yani büyük bi ihtimal yarın işleme geçer p.tesi salıda ödenir diye düşünüyorum ben ..

Allah razı olsun hocam ya...

Ödemeler işlemde hayırlı olsun tüm ödeme alıcak arkadaşlara.Allah inşallah alamayanlara da en kısa zamanda nasip eder.

İşlemde gözüküyor. Güle güle harcamamız dileğiyle. (Gene borç yatırıcam :( bir de işyerindekilere tatlı ısmarlim :) )

Merhaba arkadaşlar hazır doluşukken yeni bir başlık açmak istemedim :D

Ben İlk ödemeyi para kazanma kapanmaları olmadan önce almıştım 230 tl hemen ardından tüm kanallarımın para kazanmaları gitti sevincim kursağımda kaldı, önce pes ettim sonra tekrar başladım sıfırdan...
ben üniversite okuyorum ve okuyanlar bilir bursları almamıza henüz 2 hafta var, şu anda 950 tl işlemde gözüküyor ve İnanın o parayı çekmek için atm ye gidecek yol param bile yok.. Bunu kazanmamda yardımcı olan, emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyorum.

lanet olasıca kredi kartları, ama yinede ailecek bir tantuni yeriz, Allah bereket versin hepimizin paralarına, Allah tekerimize taş değdirmesin.Selametle

Merhaba arkadaşlar hazır doluşukken yeni bir başlık açmak istemedim :D

Ben İlk ödemeyi para kazanma kapanmaları olmadan önce almıştım 230 tl hemen ardından tüm kanallarımın para kazanmaları gitti sevincim kursağımda kaldı, önce pes ettim sonra tekrar başladım sıfırdan...
ben üniversite okuyorum ve okuyanlar bilir bursları almamıza henüz 2 hafta var, şu anda 950 tl işlemde gözüküyor ve İnanın o parayı çekmek için atm ye gidecek yol param bile yok.. Bunu kazanmamda yardımcı olan, emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyorum.

başarılarının devamını dilerim kardeş umarım dahada kazanırsın bizde alcaz bakalım bişiler bol kazançlar dilerim

Valla benimde yarısı borca gidecek.Kurtulamadık gitti şu borçlardan valla.

lanet olasıca kredi kartları, ama yinede ailecek bir tantuni yeriz, Allah bereket versin hepimizin paralarına, Allah tekerimize taş değdirmesin.Selametle

Çalışmayınca karta yükleniyoruz genelde bir de aldığın maaştan fazla ise kredi kartı kurtuluş yok sonuna kadar doluyor :). Örnek verim 1 250 maaş alıyorsan 5 binlik kartın oluyor. Harca harca bitmez sonra da öde öde bitmiyor. :D

Şimdi kartın limitini 900 e indircem en azından tek seferde ödeyebilirim. Kapatsak olmuyor en güzeli düşük limit ile kullanmak. ( İlk limitim 450 idi banka dan yükseltme istediydim. 900 e çıktıydı. Sonra hiç bir talimat vermeden 1800 e çıkarttılar. Sonra yine hiç talimat vermeden 4900 e çıkardılardı. 4900 ü 5-6 ay önce 2400 e çektiydim bu gün de 900 e çekicem inşallah. Allah bankaların eline düşürmesin.)

Çalışmayınca karta yükleniyoruz genelde bir de aldığın maaştan fazla ise kredi kartı kurtuluş yok sonuna kadar doluyor :). Örnek verim 1 250 maaş alıyorsan 5 binlik kartın oluyor. Harca harca bitmez sonra da öde öde bitmiyor. :D

Şimdi kartın limitini 900 e indircem en azından tek seferde ödeyebilirim. Kapatsak olmuyor en güzeli düşük limit ile kullanmak. ( İlk limitim 450 idi banka dan yükseltme istediydim. 900 e çıktıydı. Sonra hiç bir talimat vermeden 1800 e çıkarttılar. Sonra yine hiç talimat vermeden 4900 e çıkardılardı. 4900 ü 5-6 ay önce 2400 e çektiydim bu gün de 900 e çekicem inşallah. Allah bankaların eline düşürmesin.)

Amin benimkide kredi kartına gidecek lanet olası bankalar bizi iyi tuzağa düşürüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri