Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
He yani sizlerde de böyle yazıyor değil mi arkadaşlar, benimki farklı bir konumda değil öyleyse ?
kimse merakınızı giderememiş galiaba ben cevaplayayım;evet hepimizin hesaplarında aynen seninki gibi görünüyor sorun yok yani büyük bi ihtimal yarın işleme geçer p.tesi salıda ödenir diye düşünüyorum ben ..
Bu gece 2 de işlemde yarın öğlen 2 de hesapta![]()
İşlemde gözüküyor. Güle güle harcamamız dileğiyle. (Gene borç yatırıcambir de işyerindekilere tatlı ısmarlim
)
Merhaba arkadaşlar hazır doluşukken yeni bir başlık açmak istemedim![]()
Ben İlk ödemeyi para kazanma kapanmaları olmadan önce almıştım 230 tl hemen ardından tüm kanallarımın para kazanmaları gitti sevincim kursağımda kaldı, önce pes ettim sonra tekrar başladım sıfırdan...
ben üniversite okuyorum ve okuyanlar bilir bursları almamıza henüz 2 hafta var, şu anda 950 tl işlemde gözüküyor ve İnanın o parayı çekmek için atm ye gidecek yol param bile yok.. Bunu kazanmamda yardımcı olan, emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyorum.
tebrik ediyorum kardşeim ödeme işlemde inşdediğin gibi saat 14 te de hesapta olur![]()
Valla benimde yarısı borca gidecek.Kurtulamadık gitti şu borçlardan valla.
lanet olasıca kredi kartları, ama yinede ailecek bir tantuni yeriz, Allah bereket versin hepimizin paralarına, Allah tekerimize taş değdirmesin.Selametle
Çalışmayınca karta yükleniyoruz genelde bir de aldığın maaştan fazla ise kredi kartı kurtuluş yok sonuna kadar doluyor. Örnek verim 1 250 maaş alıyorsan 5 binlik kartın oluyor. Harca harca bitmez sonra da öde öde bitmiyor.
Şimdi kartın limitini 900 e indircem en azından tek seferde ödeyebilirim. Kapatsak olmuyor en güzeli düşük limit ile kullanmak. ( İlk limitim 450 idi banka dan yükseltme istediydim. 900 e çıktıydı. Sonra hiç bir talimat vermeden 1800 e çıkarttılar. Sonra yine hiç talimat vermeden 4900 e çıkardılardı. 4900 ü 5-6 ay önce 2400 e çektiydim bu gün de 900 e çekicem inşallah. Allah bankaların eline düşürmesin.)
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.