2013 KASIM Ayı Kazançları, ARALIK Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba arkadaşlar 200 TL eşiğine geçtiğimiz ay ulaştım fakat halen param yatmadı sebebi nedir bu ay yatar mı acaba resimleri ekliyorum.

vtkmj.jpg

vtknt.jpg

iş bankası İstanbul TL hesabı para cepte :) Hepimize hayırlı olsun :)

En kısa zamanda internet işlemlerine açın bence kartınızı, yattı mı diye düşünmeden netten kontrol edersiniz. Hatta ben mobil şubeyle direkt öğreniyorum.

Hayırlı harcamalar :) Alışveriş başlasın :p

Biraz geç işleme alınabilir dostum sakin ol,arada skype bak :)

Dostum biz eski kafalıyız eskiden ana sayfa da Geçerli bakiye yazısı 0 olduğunda biliyorduk ki ödeme işleme girmiş. Ama şimdi ana sayfa da kazandığımız para gözüktüğü halde ödeme işleme giriyor.

Yani ödeme işleme girince ana sayfa da bir değişiklik olmuyor. Ödemenin işleme girdiği ana sayfadan anlaşılırdı eskiden :)

Şimdi baktım ana sayfa hala aynı ama ödemeler bölümüne girince ödemeler işleme girdi yazıyor yatmasını bekliyorum yani. Oh be sorun yokmuş :)

En kısa zamanda internet işlemlerine açın bence kartınızı, yattı mı diye düşünmeden netten kontrol edersiniz. Hatta ben mobil şubeyle direkt öğreniyorum.

Hayırlı harcamalar :) Alışveriş başlasın :p

Hala bu işi yapıp bunu yapmayanlar mı varmış ?

Vakıfbank TL hesapları şuan yatırıldı. Hepinize iyi harcamalar, daha sonra giremezsem mutlu yıllar.

şimdi açtım forumu hemen adsenseye baktım evet ödeme işlemdeymiş :) yarım saate kalmaz gelir mesaj o zaman :)

Oh be sonunda yattı param. Kuveyt Türk )
Aralık ayında kazandığımda yatsın daha bir şey istemem )

Her ay bir korku var ya özgün çalışmayınca :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri