kur gecen ayın kuru olacak arkadaslar 1.92$ yani
onu biliyorum ağustos için söyledim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İlk defa ödeme alıcam bu ay 1,92 olarak mı yatıcak yoksa işleme geçtiği gün kur ne ise o kurdan mı yatıcak ?
İlk defa ödeme alıcam bu ay 1,92 olarak mı yatıcak yoksa işleme geçtiği gün kur ne ise o kurdan mı yatıcak ?
dün işleme girseydi 1,99$ kuru ile gelecekti bugun işleme gelirse şuan dolar 2,00$)
Hala haber yok mu?
konunun ilk mesajını oku derim kardeşim.....
---------- Mesaj saat 13:43:43 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:42:25 civarında gönderildi. ----------
ne alakası var arkadaşımadsense ödemelrin hakkınd sallamayın lütfen...bilmeyenlerde inanıyor sonra pm yağıyor.....
bu ayın ödemesi geçen ayın belirli günündeki kurundan yatar oda 1,92
---------- Mesaj saat 13:46:22 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:43:43 civarında gönderildi. ----------
var bana mail geldi..... [MENTION=1680]De Te Fabula Narratur[/MENTION] haricinde herkeze para vercez ama De Te Fabula Narratur vermicez beklemesin o dedi![]()
Halen ödemeler gelmedi ? offf
tahminim :
1- bugün saat 15 civarı işlemde yarın 11 civarı bankada %60
2- yarın 15 civarı işlemde perşembe 11 civarı bankada % 40
beyto hocamın dediği yine çıktı![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.