2014 ARALIK Ayı Kazançları, OCAK Ödemeleri.

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen ay Aragon arkadaşımız ilk işlemde mesajını yazmıştı.Geçen aya göre 1 saatimiz kaldı.Geçen ay ki ilk işlemde yazısı ve saati yazıyor zaten.

İlk atana çatal kaşık takımı :D Hadi bize Allah sabır versin.

kardeşim takip ediyorum akşamdan beri boş mesajlar atıyorsun, yapmayın şöyle tamam heyecanınına veriyorum ama bekleyenler var bu konuyu sürekli takip edenler var. Gözüme sen çarptın, diğer boş mesaj atan herkes için geçerlidir bu..

Beklemekten Ciğerim Soldu. Quiz Ödeyecek mi Ödemeyecek mi Bekle? Adsense Kesinleşecek mi Kesinleşmeyecek mi Bekle? Adsense İşleme Girecek mi Girmeyecek mi Bekle? Para Bankaya Sorunsuz Geçecek mi Geçmeyecek mi Bekle?

Bir Firmada Asgari Ücretle Çalışsam Bu Kadar Sıkıntı Yaşamam :)))

[MENTION=14972]September[/MENTION] ekran görüntüsünü atabilirmisiniz.

Hortlamışken yazayım. 10dk önce bir uyandım. Telefondan direk foruma girdim kesinleşmi diye. Arkadaşın biri İş bankasına ödeme olunca mesaj atın falan demiş. Dedim aha kesinleşti gireyim hesaba. Bir de ne göreyim kesinleşmemiş. Hemen bilgisayarı açtım eski yorumları falan okudum sonradan çaktım kesinleşmediğini. Çok güzel bir korku deneyimiydi benim için. Teşekkürler iş bankası hesabı olan arkadaş.

kardeşim takip ediyorum akşamdan beri boş mesajlar atıyorsun, yapmayın şöyle tamam heyecanınına veriyorum ama bekleyenler var bu konuyu sürekli takip edenler var. Gözüme sen çarptın, diğer boş mesaj atan herkes için geçerlidir bu..

:d :d

gecen ay 11.30 da isleme girmis saat 2 gibi yatmis.insallah aynisi olur 15 dakika bekleyelim :)

Bende bisey yok daha

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri