2014 EKİM Ayı Kazançları, KASIM Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

• Kullanıcı era
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
** kullanmayan mı kaldı ya... O kadar abartılcak şey demedik kardo :)

Benim için farketmez ama biri için farkederse sorun olur. Forum burası mesela benim 2000+ yorumum var ve hiç birinde kullanmadım. Tek şikayete bakar.

---------- Spam Engelliyici 13:24 ---------- Önceki Mesaj 13:23 ----------

işleme girmedi.1.kas-24.kas. bölümünde "Hiç işlem yok" yazıyor.

Dostum moralini bozmayayım ama sen kanalları partnere taşımaya başlasan iyi olur çünkü çok gecikmiş. Bu kadar gecikme normal değil tabi dolar hesabıysa ay sonunu bekle yine de.

Lakin Tl hesabı ise direk kanalları partnere taşı o adsense'den de yavaş yavaş ümidi kes ama hesabı kapatma kalsın.

Çünkü bir ay işleme girmeyip ertesi ay hesabı işleme girenleri bile gördüm ben.

Not: Ama 2 ay önceki işleme girmeyen ay girmemişti. Bir sonraki ay işleme girmişti. O hiç işleme girmeyen ay ise para gelmemişti herhalde arkadaşa.

Moderatör tarafında düzenlendi:
1 saat daha bekliyeyim sonra partner yolu göründü, işallah diğer ay kesinleşir.
bu arada 1 senelik adsense tertemiz 2 aydır boştu, geçen ay 3 kanal bağladım sadece, o kanallarda tertemiz duruyor hala.ne zoru var bu googlenin anlamıyorum.

Dostlarım bankalar yeni öylen arasından çıkar 6 ya kadar herkezin parası yatmış olur kafanızı yormayın

işleme girmedi.1.kas-24.kas. bölümünde "Hiç işlem yok" yazıyor.

geçmiş olsun hocam artık işleme girmesi biraz zor :(

---------- Spam Engelliyici 15:36 ---------- Önceki Mesaj 15:35 ----------

Dostlarım bankalar yeni öylen arasından çıkar 6 ya kadar herkezin parası yatmış olur kafanızı yormayın

mavi yansa yormıcaz. sabretmeyi hiç sevmem adamlar döve döve sabretmeyi öğretiyorlar resmen :D

iş bankası hala yatmadı sorun bendemi herkesinmi yatmadı

Benim hesap işleme girdi ama siyah yazıyor ? Ne oluyor yani anlamadim ben Help Me! :)

Yeni girmedi isleme onceden girdi , yanlis anlasilmasin :)

- Banka : Yapı Kredi

Para yatsada adsense geç güncelleniyor hala bunun farkına varamadınız mı ? bankanıza bakın adsense en geç yarın sabaha günceller.

enparada öğlen gelmiş.. 2de2 yaptık bu ay allaha şükür.. inşallah işleme girmeyenlerin hesapları biran evel işleme girer, ödeme bekleyenlerin ödemeleri yapılır.. herkese kolay gelsin, iyi çalışmalar

вєякαη;687251' Alıntı:
ödemelerin işlenmemesinden sonra birde bu yatmama olayi eksikti tam oldu

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kardeşim yatar bekle biraz sabır saat akşam 5 kadar bekleyin bakalım bende bekliyorum.Yarın sarkan arkadaşlar olucaktır onlarınkide yatar.Çoğu ödeme yapılcak bugün

Ödemeler işleme girdiğinde herkes Salı yatacak diyordu. O yüzden hala benim gözümde bir sorun yok. Ama şu otomatik ödeme işlemde yazısından sonra eğer ödemegelmezse işte o zaman tek güvendiğimiz bu yazı da tarihe karışacak )

Not: Hala çok erken telaşlanmak için.

Not 2: Arkadaşlar bankanızın internet şubesine girin ve gelen eft için sms almak istiyorum deyin. Ne bankaya ne adsense'ye bakın. Rahat edin. Eft gelince direk sms alırsınız :)

Valla ben şimdi öyle yaptım yoksa kafayı yiyecektim bankaya gir falan habire :)

Son düzenleme:
Beyler zorla milleti sinir ediyorsunuz yok daha alamadım falan daha hesabı işleme girmeyen arkadaşları düşünün ayıptır yahu. Alacağınız kesin işte daha neyin lafını yapıyorsunuz. Ha şimdi ha 1 saat sonra ya da yarın.
Paranız gelince o sevinçle buraya yattı dersiniz ama yok param daha gelmedi adsense mavi yazı olmadı falan filan bunlar hakikaten çoğumuzu sinir eden bomboş yazılar.

Ödemeler işleme girdiğinde herkes Salı yatacak diyordu. O yüzden hala benim gözümde bir sorun yok. Ama şu otomatik ödeme işlemde yazısından sonra eğer ödemegelmezse işte o zaman tek güvendiğimiz bu yazı da tarihe karışacak )

milleti azarlıyordun konuya yazıyorlar diye şimdi her sayfada senin mesajını görüyorum . bu ne çelişki ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri