Yok Kardeşim ALLAH'A Şükür Sorunsuz Geçtik Bu Ayı. Önümüzdeki Günler için Öyle Sormak İstedim. 4 Hane Derken xx,xx mi? Yoksa x.xxx,xx mi?
sondaki sanırım dostum
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yok Kardeşim ALLAH'A Şükür Sorunsuz Geçtik Bu Ayı. Önümüzdeki Günler için Öyle Sormak İstedim. 4 Hane Derken xx,xx mi? Yoksa x.xxx,xx mi?
xx,xx adsense tarafından ne zamandır ödenir olmuşGeçende biri de bana dedi böyle 4 hane denilen xxxx,xx dir
![]()
23 unde hiç işleme giren oldu mu peki ya hani bu gece girme durumu olur mu ?
Çok nadir de olsa sonradan giren olabiliyor ama binde 1 ihtimal.
23 unde hiç işleme giren oldu mu peki ya hani bu gece girme durumu olur mu ?
xx,xx adsense tarafından ne zamandır ödenir olmuşGeçende biri de bana dedi böyle 4 hane denilen xxxx,xx dir
![]()
sondaki sanırım dostum![]()
Bende Onu Anlamaya Çalıştım) Bu Hane Olayı Bir çok Arkadaşın Kafasını Karıştırıyor. Şayet xx,xx ise Boşuna Bekleme Arkadaş İşleme Girmez Diyecektim
![]()
1-2 Gün Daha Bekle Kardeşim inşallah Sorun Çıkmaz ve Geçte Olsa İşleme Giren Nadir Arkadaşlardan Biri Olursun...
вєякαη;738544' Alıntı:benim için adsense the end
Noldu usta 7 adsense işleme girmedi mi ?
Noldu usta 7 adsense işleme girmedi mi ?
вєякαη;738556' Alıntı:hiç biriside girmemiş
вєякαη;738556' Alıntı:hiç biriside girmemiş
yaptığın hatayı söylermisin.
вєякαη;738566' Alıntı:ben özgün çalışıyordum . yaptığım tek hata adsenselerin 1 tanesini vdsden açmıştım. o adsense geçen ay işleme girmemişti ve ban yemişti. ondan sonra bu hesapların hiç biriside işleme girmemiş 2005 tarihli hesabım dahi işleme alınmamış
вєякαη;738566' Alıntı:ben özgün çalışıyordum . yaptığım tek hata adsenselerin 1 tanesini vdsden açmıştım. o adsense geçen ay işleme girmemişti ve ban yemişti. ondan sonra bu hesapların hiç biriside işleme girmemiş 2005 tarihli hesabım dahi işleme alınmamış
Benim tahmini düşüncem birisi bizi gözetliyor
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.