2014 KASIM Ayı Kazançları, ARALIK Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
xx,xx adsense tarafından ne zamandır ödenir olmuş :D Geçende biri de bana dedi böyle 4 hane denilen xxxx,xx dir :D

Bende Onu Anlamaya Çalıştım :)) Bu Hane Olayı Bir çok Arkadaşın Kafasını Karıştırıyor. Şayet xx,xx ise Boşuna Bekleme Arkadaş İşleme Girmez Diyecektim :D

sondaki sanırım dostum :D

1-2 Gün Daha Bekle Kardeşim inşallah Sorun Çıkmaz ve Geçte Olsa İşleme Giren Nadir Arkadaşlardan Biri Olursun...

Bende Onu Anlamaya Çalıştım :)) Bu Hane Olayı Bir çok Arkadaşın Kafasını Karıştırıyor. Şayet xx,xx ise Boşuna Bekleme Arkadaş İşleme Girmez Diyecektim :D

1-2 Gün Daha Bekle Kardeşim inşallah Sorun Çıkmaz ve Geçte Olsa İşleme Giren Nadir Arkadaşlardan Biri Olursun...

inşallah kardeşim bekliyoruz bakalım hayırlısı olsun

o kadar acım arasın da konuya gelip diyorum ki, işleme girip te ödeme alamayan arkadaşlara endişelenmesin yarın yatacak inşallah. para işleme girdiyse google diyor ki, para benden çıktı bankayla halledin artık. yani bankaların dağıtımın da erteleme oldu bu nedenle yarına kaldı eğer bugün işleme girmediyse hidan arkadaşının kardeşinin işleme girmedi mesela sabah üzerine bir bardak su içsin o adsense artık çöp.

benim 5 haneli geldi arkadaşlar biraz küsüratlı göndermişler yalnız :D :D :D şu şekil
x,xxxxx

yaptığın hatayı söylermisin.

ben özgün çalışıyordum . yaptığım tek hata adsenselerin 1 tanesini vdsden açmıştım. o adsense geçen ay işleme girmemişti ve ban yemişti. ondan sonra bu hesapların hiç biriside işleme girmemiş 2005 tarihli hesabım dahi işleme alınmamış

Benim tahmini düşüncem birisi bizi gözetliyor

вєякαη;738566' Alıntı:
ben özgün çalışıyordum . yaptığım tek hata adsenselerin 1 tanesini vdsden açmıştım. o adsense geçen ay işleme girmemişti ve ban yemişti. ondan sonra bu hesapların hiç biriside işleme girmemiş 2005 tarihli hesabım dahi işleme alınmamış

Benim bu şekilde olan adsensem işleme girdi başka bir şey olabilir mi? biraz hafizayı zorla belki başka bir yerde yanlışlık var

bide ekliyim .. onlarda işleme girmeyecek diye bir şey yok .. cuma gunune kadar yolu var .. geçen ay 2 gun sonra ödemesini alanlar oldu

вєякαη;738566' Alıntı:

Benim tahmini düşüncem birisi bizi gözetliyor

Bu 2005 tarihli hesap şu herzaman bahsettiğiniz hesap mı ? yoksa bu başkamı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri